vineri, 13 martie 2009

oglinda, oglinjoara

cyber_cherry

Oglinda oglinjoara, cine a fost odata a treia cea mai sexy microbloggerita din tara?

Bunica, bunica, o sa strige corul de copii, nepotii mei, vezi bine. Pe care probabil o sa reusesc sa-i si produc in editie limitata, de lux. Daca o sa ma mai dau jos putin de pe net.

Vreau sa va zic frugal despre cum e viata cu aceasta stampila. Aplicata cu grija pe fruntea mea sexy. A treia cea mai sexy microfrunte din tara.

Toata lumea care stie ca am participat la Roblogfest. Se imparte, dinaintea ochilor mei, in doua tabere. E bine de stiut ca fiecare om crede ca e de datoria lui. Sa-mi spune multe lucruri despre performanta mea finala.

Unii, mai putini si mai greu de suportat. Sunt cei care vor sa ma stranga la piept indelung. Si sa ma mangaie pe par cum faci cu animalutele mici si convalescente. Pentru ca nu am castigat unul dintre premiile serioase. Dar si pentru ca, atunci cand vorbim de premii dulce-neserioase. Eu am luat locul 3.

Glumele cu care ma apar cand vad privirea cu pricina este. Da, stiu, sunt aproape incredibil de sexy. Daca nu ar fi alte doua fapturi mai sexy decat mine. Eu as fi cea mai cea.

Dar, ferea, utilizatorule de net. Dupa ce treci de primele doua. Abia cand ajungi la mine cazi retezat din picioare. De atata incarcatura erotica. Ce rasare de pe ecran in valuri termice. Si se ridica ca o boare dintre taste.

Stiti cum se vede tremuranda dogoarea deasupra unui camp din Baragan. Cand mergi spre mare. Asa si cu ce emana cireasa, cand dai peste ce scrie ea pe net.

Categoria numarul 2, mai larga si mai confortabila. Ma felicita cu mare bucurie pentru ca am castigat. Azi am mers toata ziua cu bluzita patata de diverse secretii. Lacrimi de bucurie de la cei bucurosi. Saliva de la cei mai emotionati dintre ei.

Si apoi resturi de mancare cu sos de rosii. Pe care am indesat-o in a treia cea mai sexy microgura. Si pe care resturi, parte din cauza oboselii, parte din cauza emotiei. Mi-a fost greu sa le retin 100% unde le sedea bine. Adica in gura.

Imbatata fiind de asa victorie. Am dat usa de perete la magazinul din colt. Si am incercat sa ma intromisionez. In fata unui rand format din 5 persoane. Care in loc sa ma lase cu plecaciuni sa cumpar compot de cirese. S-au burzuluit la mine.

Ma rog, inteleg ca n-au net. Dar ei nu vad mirajul? Adica trebuie sa fii musai online ca sa te prinzi ca sunt fantastica? E atata superficialitate in metropola asta. Imi vine sa vars.

Dar acum m-am prins. Ia ganditi-va. Daca cumva mi s-ar face rau. As fi poate a treia cea mai sexy fiinta microbolnava de pe net.

Cam atat despre cum e sa fii sexy, incredibil de sexy. Cat despre oglinda, oglinjoara, cine are cei mai tari cititori din tara. Raspunsul este clar. Tot eu. Si nu micro ci macrocititori.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Blogosfera e mandra sa te aiba, draga mea... :) Pentru ca esti talentata, desteapta si, pe cate se pare, ai sanii mari si esti printre cele mai sexy. :)

another cherry spunea...

Hahaha, multumesc blogosfera, multumesc cristina:))

Cora spunea...

Sexy-cherry vi maine la plantari ?Daca da, poate ne vedem maine dimineata...

allé spunea...

=))
ooooo da.

val mănescu spunea...

Da ia vino tu-ncoa, Cireaşo, să-ţi jumulească nenea niţel codiţa de să ţi se zburlească frunzuliţele! Păi frumos e ce faci tu-n poza aia? Ţţţţţ! Smartă cum eşti, să te afişezi cu deştu-n gură? Să zică lumea despre mine că simpatizez cu fructe sugătoare? De cînd sexy egal perversă mică şi ochioasă? Ş-apoi te mai miri că nu te lasă boşorogii şi babele-n faţă să-ţi cumperi compotu!

Anonim spunea...

Micromacrofelicitari Cireaso :)

another cherry spunea...

@cora: maine ma duc sa hranesc chinezii si sa le dau de fumat. cand e urmatoarea?

@alle: rrrrrr:P

varanuse, sa vezi cum a fost. incepand eu sa banuiesc ca nu o sa iau premiul pentru cel mai bun blog personal, am inceput repede sa fac fitze si sa fiu sexoasa, ca sa iau macar locul 3 la sexy:)

@PP: tnx you microPaul:))

val mănescu spunea...

Bine,bine, să vezi ce-ţi fac cînd te-oi prinde. O să-ţi placă la sigur.

Anonim spunea...

Eu te-as fi vrut a treia dicolo, dar blogosfera atotvotanta te-a "fruit" altfel. Macrorealitatea e un visurat, dara, traiasca micro!

another cherry spunea...

ummagumma, eu oricum traiesc in capul meu intr-o lume care arata ca oraselul ala de la poalele muntelui de unde fugise grinch care a furat Craciunul:). Deci suntem ok.

LiaLia spunea...

Dragă Cherry, mă repet încă o dată, a doua oară. Tu eşti cea mai bunoacă, sexoasă, amuzantă, profundă blogeriţă care se există. Şi cu asta basta. La premieri se ştie că se dau premiile pe pile, iar tu nu eşti genul, deci da, deci ai înţeles. Dar am şi eu o problemă. Majoră! Cum adică macrocititori? Suntem graşi sau cum????

another cherry spunea...

LiaLia, macro adica mega:).
Si nu-nu, premiile se dau pe drept.