marți, 3 martie 2009

orlando a preluat hotcity.ro

multumire

Stiti ca voiam musai sa ma urmareasca orlando pe twitter.

Si pana la urma m-a urmarit. Probabil vazand atata ravna, l-a amuzat ideea si a dat click. Asta-i pohta ce-am pohtit-o. Mi-au crescut pene de atata incantare.

Dar altceva vreau sa zic. Se vede treaba ca daca esti cireasa tenace sau macar paranoica. Si se vede treaba ca am indeplinit ambele conditii. Ti se intampla tot felul de lucruri traznite.

Sa vedeti. Stiti ca eu lucru in orasul fierbinte, la hotcity. Ei bine, dupa ce m-a urmarit doar putin timp. Poate ca au trecut sa zicem 3 saptamani. Orlando a anuntat ca a preluat hotcity, locul meu de munca.

Nu e fabulos asta? Poate voi credeti ca e o coincidenta. Poate si el crede ca e o coincidenta. Dar eu, eu nu pot sa cred asta. Cine ma urmareste, chiar fie si numai un pic. Este indemnat apoi sa faca niste fapte.

Uite, va vad cum radeti superiori in barba. Si ziceti ca de data asta cireasa chiar a luat-o razna. Sa stiti ca si de primul om care a purtat umbrela s-a ras. S-a ras fara menajamente. Desi el era uscat si ceilalti, amuzatii, erau uzi. Am vazut la Discovery.

Ca sa va dovedesc ca asa functioneaza lucrurile. Si ca nu e doar in capul meu. Acum un an m-am sfatuit cu a cherry si mi s-a parut ca cele 10 porunci trebuie extinse.

Ca adica nu se mai poate vietui civilizat doar cu astea de acum. Si ce sa vezi. Nu au trecut decat cateva zile. Mai putine decat numarul zilelor de cand ma urmareste orlando. Si Papa de la Roma a anuntat ca extinde numarul poruncilor la 15.

Sigur, nu a preluat ce am recomandat eu. Dar cred ca asta doar din mandrie. A vrut sa para ca ia decizii complet neinfluentate. Si ca nu are nicio legatura cu cireasa. Bine, avem si valori putin diferite. Dar e suficient ca eu stiu. Stiu ca de la mine s-a inspirat.

Sigur, acum atarna pe umerii mei o coplesitoare responsabilitate. Trebuie sa aleg cu infinita grija si responsabilitate. Cine vreau sa ma urmeasca pe twitter. Si cine vreau sa ma urmareasca in general.

Pentru ca un lucru e clar. In urma deciziilor mele, ati zice pe alocuri capricioase. Pentru ca ce e cireasa, daca nu doar o femeie si ea. Se leaga decizii grele de business (vezi orlando). Sau se trag directii mari de viata (vezi Papa).

Acum zic si eu asa, nu dau cu parul. Probabil ca daca Dinu Pescariu ar avea cont pe twitter. Ceea ce e absurd, dar daca ar avea. Si as scrie un post cum vreau sa ma urmeasca Dinu Pescariu. Care, fie vorba intre noi, mie mi se pare un om interesant.

Probabil ca el ar vinde clubul pe care il are in Barbu Vacarescu. Si ar decide sa cumpere sala de fitness unde cu gratie performez eu acum. Unde transpir si gafai si ma bucur cand reusesc sa fac tot trainingul. Si ma intristez cand nu reusesc sa inving aparatul.

Ah, iar m-am pierdut cu firea. Asa patesc mereu cand imi place cate cineva. O iau prin porumbiste.

Deci imi inchipui ca el ar cumpara-o cu tot cu hotel si cu turistii inclusi. Cu cameriste si cu bucatar si cu receptioneri. Daca i-as acorda putin timp sa se organizeze. Ca asa-i in tenis.

Asta e doar un exemplu. Dar vedeti paralela, sunt convinsa. Acum, cu acest prim pas (al doilea dupa Papa, insist), am prins aripi. Mi se pare ca lumea poate si de fapt si este a mea. Trebuie doar sa cumpanesc cu grija si rabdare ce am de facut in continuare.

Deci cine sa ma urmareasca, cine sa ma urmeasca. Astept idei. Auziti? Obama are cont de twitter?

10 comentarii:

Monica spunea...

are cont, cum nu (obama)doar ca nu a mai postat din 15 ianuarie!
Despre Dinu, razgandeste-te. detalii, personal:)

Anonim spunea...

N-am intzeles nimic.
1. orlando ti-a luat postul?
2. E o chestiune de comun acord?
3. Daca el face ce faceai tu pina acum, tu ce faci instead? In afara ca influentzezi in bine (?) politica mare a mapamondului.

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate.

Ar trebui sa ma opresc sa te mai urmaresc aici pe blog ca cine stie ce nebunie voi fi in stare sa fac pentru tine ! :D

Anonim spunea...

My God! Nu stiu cine-i dl. Orlando, dar daca sta langa Papa si Obama bag seama ca-i persoana bine! Si bine face ca te urmareste ca poate-i mai dai si alte idei valabile. Sa fie-ntr-un ceas bun! Si la mai mare! De Pescariu asta am auzit ca-i cam papa lapte, ca toti barbatii lasati la vatra de cate-o gagica care se vrea mare si tare, care nu trebuie sa fie chiar asa de mare si tare. Cica se comporta like a pussy fata de fosta sotie.

lupul alb spunea...

Super tare! Dupa cum spuneam ieri, ai grija ce-ti doresti,ca se poate implini.

another cherry spunea...

Monica, mda, m-am entuziasmat la final fara sa mai am putere sa verific:). Cat despre Dinu, ce e in neregula cu el? Pare brici!

Vera, se vede treaba ca orlando a preluat procentul majoritar din acest business, hotcity.ro, care este locul meu de munca. Deci treaba cu pricina mi-o fac in continuare:).

FYT: vezi ca pana la urma lucrurile ies bine. Dar na, sa fii si tu putin atent la cat esti dispus sa investesti.

@Anonim: da, e important, adica pentru mine. Nu stiu daca pentru toata lumea. Oricum, ar fi bine sa-i pun in legatura cumva. Pe orlando adica, cu Papa si Obama. Sigur iese ceva grandios:P. Zau? Pescariu e a pussy? Dar pare asa de sigur pe el si tare pe pozitie...ce chestie.

@lupul negru: sunt atenta, dar sa fii si tu:P, in lumina celor discutate mai sus.

Anonim spunea...

Ciresico, te-ai calificat la RoBlogFest !!!

Si blogul FYT s-a calificat la ambele categorii la care s-a inscris !!!

:)))))))) (ras malefic)

Anonim spunea...

lumea intreaga te urmareste, cherry. dar tu nu stii :)

Indelible Bonobo spunea...

eu tot de la rbf.. incerc sa decid..
iniminimanimo
gata!
:)

cu obama am copilarit in acelasi bananier, eu intre timp am evoluat catre cirese, dar daca vrei iti pun o vorba buna. am auzit ca-i place visinata (hint-hint-nudge-nudge)

another cherry spunea...

FYT: suntem buni, asa de buni ca ma infior cand raman singura:P

codo, esti sigur? ce buuuuuuuuun:))

@InBonobo: visinata?! cine esti si de unde stii ca eu beu pe inserat cu mare placere din licoarea asta?!