duminică, 10 mai 2009

cireasa si bestialitatea sau nu

beastia

Cireasa se tot lauda cu un minimegafon montat frontal, in loc de a ei minigura. Oricui se opreste langa ea prostit. Si sta nitel sa o asculte. Dupa cum urmeaza.

Zice ca are in gestiune pielita subtire. Ca detine sfarcuri intarite din te miri ce. Ca cica are samburele mic si rosu pe post de centrul universului. Lucruri care denota clar o fire simtitoare. Si cu nevoie grabnica de protectie de catre om cumsecade.

Cand se refera la sexul tare. Vezi bine, preferatul ei pe plan teluric dar si oniric. Mai zice ea ca-i plac inginerii care au devenit rockeri. Apoi barbatii cu nasul coroiat si cheliosii.

La rand urmeaza barbatii cu par prin locuri de unde lumea a inceput sa izgoneasca pe personajul PAR. Se da in vanturi dupa barbatii care o fac sa chicoteasca des. Cei care sunt nascuti in 1974 si sunt bine incaltati, in pantofi moi, de piele intoarsa. Si cam atat.

Pai si atunci de unde pana unde. Crede lumea intreaga. Si mai ales o parte dintre colegii de livada vietii care este. Deci fapturi apropiate. Ca ciresei ii trebuie langa ea o bestie care sa o struneasca. Si sa o puna ferm cu botul pe codita?

Cand imi place un nemernic. Nu se mira nimeni. Nici chiar mama de cireasa. Stie cineva unde-i cireasa? Uite-o colo, sta sa ii bea domnul ala sange cu paiul direct din aorta. A, ok. Credeam ca ii se intamplase ceva. Deci e sub control.

Cum insa imi place un inginer familist. Sau pur si simplu, sa zicem, un fizician. Primesc atentionari din public. Si vad sprancenele cum se impreuna a mirare profunda.

Cireasa, ce-i cu tine. Ti-e rau? De ce, stimati ascultatori? Pai cireaso, vad iti place cutarica. Care, scuza-ma, pare un om asa de linistit. Asa, si? Pai noi suntem convinsi 100%. Ca tie iti trebuie un minotaur. Care sa-ti puna capastru.

Sa puna capastru dupa ce initial. Ti-a pus un picior pe gat. De abia mai poti sufla. Te-a calcat cu masina dar nu incat sa te anuleze. A incercat sa te invete sa-ti tii cat mai mult respiratia. Cufundandu-ti al tau capsor, cu forta, in cada plina.

Dupa ce a slobozit pe urmele tale haite de caini nemancati. Te-a parasit in jungla printre canibali care n-au luat inca micul dejun. Si te-a invatat sa racai la usa de la bucatarie, spasita. Cand ti-e foame. Pentru a capata un dumicat, doi, nemuieti.

De ce, de ce ma banuiti toti. Ca nu pot sa apreciez si sa fiu multamita si sa ma simtesc indestulata. Langa oameni normali. Si de ce, de ce credeti toti ca eu trebuie sa mananc jeratic. Atunci cand vine vorba de barbati care mi-s dragi.

Ce anume din trasaturile mele vi se pare. Ca nu ar putea coabita cu un trai lipsit de drame si sange pe pereti. Si de ce credeti ca eu nu as putea obtine fericire pasnica, bovina, tipic taurina. Langa un om care e calm si nu imi cresteaza pielea cu lama.

Pentru mine e asa de evident. Ca apele vii si vesnic curgatoare. Cum e si cireasa. Se simt bine numai langa pietre peste care sa curga. Si pritre care sa se strecoare, sprintare. Si nu langa alte ape vii, care curg asisderea.

De ce credeti voi ca mie imi trebuie musai langa mine un nemernic. Asta ma intreb.

14 comentarii:

L'Oreal spunea...

Pentru ca meriti!

Ciupercutza spunea...

Nu, nu-ti trebuie un nemernic. Nimanui nu-i trebuie asa ceva ...
Doar ca esti mai obisnuita sa te porti cu unul din asta. E mult mai usor sa scoti gherutele, decat sa deschizi sufletul ;) Parerea mea de om patit! :)

vera spunea...

L'Oreal - bravo! Jos palaria!

Tomata cu scufita spunea...

Poate pentru ca asta e genul care s-a tinut scai dupa tine, sau pe care l-ai ales tot timpul.
Astia calmi is ok ca te asculta, te linistesc, te inteleg, dar din cand in cand se simte nevoia unui nemernic in viata oricarei legume sau fruct, fie ea cireasa sau tomata. :P

Fuck You, Tovarasi ! spunea...

Jur ca voiam sa scriu exact la L'OREAL si aveam si gura pana la urechi inainte sa deschid caseta cu comentarii ! :)))))))))

carlitos spunea...

eu as miza pe treaba aia cu : good girls like bad boys! ;) si vice-versa.

LZ spunea...

Ce vrei tu e o intreaga poezie. Incearca sa plantezi un sambure de cireasa, intr-un loc cu soare. Uda-l, dragaleste-l si sterge-i frunzele prafuite. Va creste langa tine si-ti va da roade frumoase. Nu-l lasa sa depinda de vreme! Aprinde-i lumina sa creada ca e soare si stropeste-l cu apa curata, ca sa-i potolesti setea. Tu cireasa, el cires. Deci, se poate!

another cherry spunea...

@L'Oreal: deci merit o bestie? Esti sigur? Pai de ce? Ce ti-am facut?:-(

@Ciupercutza: e drept ca din cand in cand cate un nemernic merge uns. ca doar stim ce fascinanti pot fi. dar zau ca in restul timpului sunt si eu o persoana normala, care se bucura sa vada oameni care nu scot flacari pe nari:).

@vera: deci si tu crezi la fel? OMG.

@Tomata: da, asa e. dar de ce crede lumea ca oamenii care nu sunt nemernici nu sunt potriviti pentru mine, asta vroi eu sa stiu musai.

@FYT: Deci s-a adjudecat. toata lumea crede ca un nemernic mi se potriveste cel mai bine, orice-ar fi!

@carlitos: pai da, dar uite, eu aleg destul de des sa ma insotesc cu oameni complet pasnici, care de fapt mi-au fost cei mai buni in viata asta a mea. ca m-au mai temperat.

@LZ: daaaaaa. uite ce frumos. mi-a placut tare mult imaginea.

Fuck You, Tovarasi ! spunea...

Ciresico, nu stiu daca ti se potriveste un nemernic, dar sigur asta meriti ! :)))))

Chestie de nuanta ... :P

another cherry spunea...

@FYT: aham, acum e mult mai bine, dupa precizarea asta:)

vera spunea...

Cireaso, sa nuantzam nitzel: nu cred ca ti se potriveste MAI BINE un nemernic. Cred insa ca ii atragi. Si faci mai totul sa ii atragi. Si ocupa locul altora.
In plus, daca eu as fi baiat bun si mi-ai place (nu zic nici moarta 'mi-ai plaCEA'), m-as lasa pagubas imediat ce te-as vedea prietenoasa cu unul pe care eu il vad ca nemernic.

Mircea Popescu spunea...

Las' ca stii tu cel mai bine.

another cherry spunea...

@vera: aoleu, ce bine ca nu esti baiat bun, ca tare rau mi-ar parea sa te am pe langa mine si sa te pierd, cu asa ganduri ce ai:).

@Mircea: of.

LiaLia spunea...

Cireaşo, eu, spre deosebire de toţi ceilalţi, nici nu cred că îi atragi, nici că ţi se potrivesc. Ei, nemernicii. Eu cred că se confundă puţin pasionalul care te întinde pe pereţi şi te dă cu capul de noptieră de extaz, după care te ia pe sus şi te duce în mijlocul nopţii la o plimbare până în ... Croaţia, să zicem, care are personalitate căpoasă şi veleităţi de adrenalin-junkie, cu ne-bărbatul fără boaşe, care apare ca o boare şi dispare ca un damf greu de suportat. Acu, eu nu-ţi cunosc chiar toata biografia, dar n-aş putea spune că ai dat numai de ticăloşi siniştri, care au plecat după ţigări cu actele casei tale şi cu ultimii tăi bani de pâine, lăsându-te aproape moartă de bolnavă pe duşumea. Femeile aprige ca tine îşi doresc sânge fierbinte alături, ceea ce ar putea înclina balanţa spre domnii mai rebeli, fără mari talente casnice. Dar ştiu eu sigur sigur că din când în când e foarte atractiv şi drăguţul inginer (după cum ai spus tu), pe care toată lumea îl vede ca având stofă de ginerică. Eu cred că ţi se potriveşte un bărbat cu personalitate şi gânduri proprii, capabil şi să alerge cu tine prin ploaie în pielea goală, dar şi să te şteargă pe spate după. Pentru bulversarea adversarului, caută unu de genul gagicului meu, l-ai văzut ce fioros arată la suprafaţă, plin de tatuaje, dar pe interior, e un mieluşel :D