duminică, 24 mai 2009

conspiratia calcaielor impotriva ciresei

calcaie

Cireasa are pielita fina prin mai toate locurile. Se mandreste cu asta, va dati seama ca nu e putin lucru. Ea a crescut mai putin ca alte femei. Prin urmare e normal ca a primit bonus tegument matasos, numai bun de mangaiat.

De cate ori deschide gura, zice ceva si despre asta. Ca o gainusa ce tocmai a facut un ou de aur si pretinde drept rasplata portie dubla de graunte, avand drept topping un viermisor.

Si totul merge struna pana la calcaie. Care, in timp ce cireasa doarme fara de griji, se apropie pe muteste si isi pun generalii sa discute la ceas de seara. Si nu se lasa pana nu gasesc cea mai buna solutie sa o innebuneasca.

Sigur, ei nu cu mine au treaba. Dar generalii calcaielor sunt fiinte paranoice si au mereu impresia ca cineva o sa-i atace dinspre susul corpului meu. Se tem ca vor fi facuti robi de catre alta parte din cireasa, mai indrazneata, pierzand astfel toate privilegiile.

Eu ii ridiculizez mereu, pentru ca hai sa fim seriosi: cine e nebunul care sa vrea sa lase imparatia lui, sa zicem gatul de cireasa sau buricul. Si sa cotropeasca taman calcaiele, care sunt zilnic supuse unei presiuni imense. Si trebuie sa trudeasca spre a o duce pe cireasa mereu undeva.

Dar n-ai cu cine sa te intelegi. Pentru asta se pregatesc ei necontenit si orice le-as spune, nici nu vor sa auda. Ma acuza ca tin cu dusmanul. Si uite cum, cu ravna demna de un nebun, ei sapa in calcaiele mele transee adanci, in care stau cuibariti pe timp de zi.

Eu verific ce au facut peste noapte, si incerc sa le zadarnicesc lucrarea nedemna prin tot felul de procedee. Dar pentru ca razboiul asta tine de multa vreme, sunt invatati sa se apere.

Cum vad ei ca ma apropii sa le inec lucrarea intr-o tona de crema reparatorie, dupa ce am nivelat constructia inarmata cu furie si o piatra ponce, cum se da alarma.

Incep sa sune sirenele si generalii isi trag pe ei costume speciale, care sa-i fereasca de urgie. Stau acolo pitulati pe burta, aprigi luptatori de gherila, pana ma iau cu altele si parasesc zona. Apoi noaptea o iau de la capat, bieti zevzeci.

Si de parca nu era destul, mai fac ceva. Ca sa debusoleze, vezi doamne, dusmanul, si sa-l faca sa cada in capcana, fix langa transee plasmuiesc niste constructii solide. Niste ridicaturi facut cu simt de raspundere, pe care le numesc mandri "fortificatii".

Indaratul carora stau inarmati pana in dinti. Isi mangaie cu mandrie tresele, isi fixeaza mai bine cascheta pe cap si murmura marunt in musteti (pentru ca generalii calcaielor au lungi si stufoase musteti): acum daca incearca, ii nimicim!

Si iar vine dimineata si iar le dau asaltul cu piatra ponce si potiunea fermecata. Dar mai adorm si eu, ca om sunt, desi cireasa. Si atunci ei se incordeaza si, boscorodindu-ma, repara totul cum a fost.

Daca cineva dintre voi are probleme similare, rog sa contacteze cireasa. Impreuna poate le vom veni de hac. Pentru ca eu una, sincer, m-am cam plictisit.

15 comentarii:

LiaLia spunea...

Ahh, cât de dur şi de adevărat! La mine generalii ăştia stau mai puţin în călcâie, în schimb au ditamai fortăreaţa sub monturi (e, bine, da, sunt Vulpea anonimă şi am monturi!) şi la degetul cel mare şi gogonat, cu unghie ca un televizor. Piatra ponce mai mult rău face, că parcă revin cu şi mai mare furie. Crema parcă rămâne doar pe aşternut, nu şi pe buba :((( Groaznic! CE ne facem???

JolaGoddess spunea...

Hey Ciresaro! Si eu am un regiment pe calcaie care nu-mi da pace... o sa clachez in curand si o sa flutur steagul alb...

Anonim spunea...

Exista la Sholl o crema pentru calcaie care da roade!

Anne spunea...

Noaptea se fac şi desfac vrăjile.

Noaptea dansează ielele despuiate la râu...

De aceea, noaptea eu pun strat gros şi hrănitor de cremă şi o pereche de şosete pe deasupra. Ştiu, nu arată sexi şi nu se asortează la cămăşute dantelate, dar nu le putem avea pe toate.

Înarmată astfel,se pot aduna mii de oştiri gata de atac.....eu nu ma mai tem de nimic...

vera spunea...

Si eu zic sa incerci chestiile Scholl si, evident, ca in aproape orice alta situatie dermica, ulei de masline.

codo spunea...

hello there.

eu ma intreb daca ahile avea aceeasi problema si cu ce alifii se dadea el ca sa nu ne dam si noi. ca la el oricum nu a functionat :0)

another cherry spunea...

@Vulpea complet anonima: deci tu ai generalii monturilor, la fel de paranoici ca si ai mei din calcaie. desi, hai sa fim seriosi, cine ar vrea sa cotropeasca un mont?:)

@Anonim: bine, o sa o cumpar si pe aia. dar n-auzi ca isi trag pe ei protectiile si rezista?

@JolaGoddess: eu nu ma predau si daca ne unim, o sa-i razbim, draga mea! arde steagul alb, lupta continua.

@Anne: ahaaaa, deci asta e secretul. sa badijonez armata cu sosete, dupa ce i-am dat cu crema. si deci asta imi asigura calcaie ok. biiiineeee.

@Vera: bine, zis si facut. diseara aplic o pelicula, caci am din cel mai fin:)

@codo: bietul ahile, ai dreptate, ce sa ne mai plangem noi. bine ca ne lasa generalii sa ramanem in viata.

Miju spunea...

eu vreau harta aia de sub titlu, a calcaielor, pentru masaje la comanda. apesi pe un buton, hop, se fac bine ochii; pe al doilea si hop, ai un ficat relaxat.... etc. asa cum e pusa acum pe flickr, e prea mica si nu vad zonele bine.

cererea e pe bune si sper sa fiu destul de insistent sa si primesc harta, sa nu mai fiu ca de obicei, doar pus pe fuga.


off topic: stii cand sunt pusi baietii sa sara pe calcaie, nu? :D

Miju spunea...

smee again :D

ceva sa iti inmoaie [calcaiele]inima:
http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA
pliiiiz!!!

mimi spunea...

Mimi nu prea are probleme cu calcaiele pt ca poarta doar adidasi si sosete din bumbac, astfel ca "generalii" sunt mai ingaduitori. Se pare ca devin beligeranti doar daca sunt pusi in ipostaze sexy (pantofi, sandale, balareni).

Dar a primit Mimi de curand o pereche de botosei moi care au o textura de gel prin interior si care dupa o noapte de purtat iti fac talpile mai moi decat palmele.
http://www.earththerapeutics.net/prodinfo.asp?number=9521

Nu stiu unde ai putea sa ii gasesti dar poate au la Sephora sau la Body Shop.

Oricum tb sa incerci niste botosei cu gel prin interior.

another cherry spunea...

@Miju: atatica era poza si acolo unde am gasit-o, pe net. deci nu facem treaba buna:-(. si nu, cand fac barbatii asta? nu ma fierbe.

@mimi: cand vii tu data viitoare in romania, nu aduci ciresei niste botosei dupa chipul si asemanarea alor tai? intre timp, caut si eu, nu-i vorba.

val mănescu spunea...

Daţi seama şi cheltuiţi aiurea pe loţiuni şi pe piatră ponce. Numai saliva de bărbat îndrăgostit mortal a şaptea oară, le vine de hac generalilor de călcîie şi afurisitelor de monturi. Căutaţi unu care să vă iubească de să vă roadă delicat călcîiele ca pe merele domneşti cînd sunt verzi, mici, acre şi rotunde. Vă spun din experienţă, pe bune.

Miju spunea...

acum, dupa cele spuse de varanus, nu stiu daca mai are rost sa zic de ce sar baietii pe calcaie[insist pe "baieti", nu "barbati", indiferent de varsta.]

oricum, ghiveciu-i pornit, asa ca:
baietii sar pe calcaie cand se lovesc/ sunt loviti puternic in oo :|
un fel de masaj mai brutal

gata, am zis-o! si totul tine de harta aia pe care nici tu n-o vezi bine, in calcai aflandu-se corespondenta organelor genitale(nu stiu daca numai cele externe) la masaj(de fapt un fel de presopunctura). ai auzit de masajul in talpi, nu?

mimi spunea...

iti aduc cireaso, dar s-ar putea sa dureze mult timp :(
pe baza mea ti se usuca calcaiele si pica :P

sufletica spunea...

io sunt de acord cu mimi.generalii astia apar doar pe timp de vara.ete eu de exemplu de cand a dat un picut raza de soare, gata, am pornit razboiul cu generalii astia.am adus creme de peste tot si nimica.oare trebe sa imi iau o bomba atomica sa ii nimicesc pe generalii astia??? :D