joi, 20 decembrie 2007

ah, bradul BENETTON

benetton pentru ca a fost cumparat de 2 romance salajence*** (explicatie in subsol), un polonez, un francez si un austriac. de la niste tigani. deci united colors.

aveam la indemana 100 lei, 3 ore, o masina albastra cu 4 locuri jumate, pe "a cherry", si cei 3 straini. si pentru ca aveam mare nevoie de cel mai mare brad, am pornit cu toate lucrurile astea la cumparaturi.

comisia de cumparat bradul a calatorit cu masina mic burgheza pana la metrou, unde am parcat ca femeile, ca nu era loc. am ajuns la targul de brazi de la obor, unde nici macar another cherry nu mai fusese.

polonezul m-a intrebat care mi-e bugetul si ce ma astept sa capat de el. am explicat, dar nu m-am asteptat la mare lucru. totusi dupa 6 min a gasit cel mai frumos brad pe care l-a negociat la sange, Dumnezeu stie in ce limba, pana la adus la 100 lei.

s-a creat pe loc o fratie incredibila intre trupa mea pestrita si tigani, ne-am ras, ne-am distrat, am facut poze. mai aveam putin si-i chemam la masa cu noi. s-au strans toti ca la urs sa ne vada, si am plecat in urale de "sa mai veniti pe la noi". mi-au trebuit niste straini sa ma imprieteneasca cu tiganii mei. hm

francezul si austriacul carau uriasul de brad benetton prin metrou. au impus lumea cu el, cracute au intrat la oameni in nas si urechi si ochi. dar lumea, desi cam posaca, a fost ingaduitoare cu ceata lui papuc, purtatoare de brad neverosimil de mare intr-un spatiu neverosimil de mic.

ajunsi la masina mica albastra, n-a fost chip sa intram cu totii in ea. austriacul, tot nemtii cu tehnica si logistica, a hotarat sa-l punem sus pe masina, nelegat, neavand portbagaj.

fiecare a primit o sarcina. eu, sa nu gandesc, ci doar as conduc ok, cat sa nu cada bradul benetton. "a cherry" sa gandeasca actiunea. austriacul si polonezul sa-l tina cu cate o mana scoasa pe geam. francezul sa faca managementul si controlul de calitate al operatiunii.

a fost misto. sunt aproape fericita. ne-am distrat ingrozitor. apoi am mancat paste.

si ma uit la cel mai special brad din lume. bradul benetton.


***eu sunt nascuta in salajean si "a cherry" in judetul salaj

Niciun comentariu: