marți, 9 septembrie 2008

alegerea altei cirese privind modul in care sa-si petreaca ultimele ore inainte de presupusul sfarsit al lumii sau uite ce mai subiect monden

340766-7-rainbow-rain

meniul zilei: previzibil, sfarsitul lumii.

ce sa fac daca societatea care se uita la televizor ma constrange. cica sa intru si eu in hora mondena. sa ma leg de subiectul zilei. desi eu traiesc in livada mea. unde zau ca nu e cablu tv.

am crezut ca sunt mai intelectuala. dar uite ca nu. am crezut ca sunt mai sofisticata. dar vax albina. am crezut ca sunt complexa. dar ce structura simpla are cireasa. mereu descopar asta. mereu ma minunez. mereu va zic si voua.

toate actiunile pe care mi le-as inghesui astazi in program sunt primare. dar ce primare. ultimele ore de viata ar fi un festin de simturi. dar ce festiiiin.

atinge-ma aici. vreo 2 ore. lasa-ma sa vad ce-i acolo. vreo 3 ore. vreau sa inghit asta. in continuu.

vreau sa pun burta la cale. traiesc ca sa mananc. nu invers. desi stiu ca asa ar fi potrivit. tort de ciocolata de la capsa. carne vie dintr-o vaca recent taiata felii, de preferat in fata mea. adica biftec tartar. cu un ou ne-pui trantit fleashc, deasupra.

sa beau bine. cu prietenii. niste beri multe la rece. heineken. sa ma rad tinandu-ma cu mainile de burta. de sa cad de pe scaun. si sa fac dragoste de calitate. aici e aici. mai complicat. dar when there's a will there's a way. si will e. va zic.

si daca mai capat 2-3 placeri ici si colo. cum ar fi masaj facut de doamna geta. si daca ma uit la nori. cum trec asa, in ritmul lor.

daca miros si ma si tavalesc prin niste iarba proaspat taiata. si strabat in galop o padure. si beau fresh de portocale. apai zau daca mai am ceva urgente.

oh. draga cireasa. asa ar fi ales si peter pan. si forrest gump. cu minidiferente. ca unul era prea mic. si altul prea naiv.

asta ar face o cireasa. daca pe bune s-ar sfarsit lumea azi. dar cum nu, am tot timpul. si asta este fascinant. cata treaba am. nu-mi vad capul.

dar daca totusi...

4 comentarii:

Ioan Castil Valeda spunea...

Baga mare ca nu se stie niciodata ! :D

another cherry spunea...

Dada, las pe mine, ce naiba:)

Anonim spunea...

another nu cred ca ai vrea sa iti petreci asa ultimele clipe, pentru ca ar fi prea frumos si ai regreta o eternitate.

cel mai bine e sa traiesti asa in fiecare zi ca sa nu regreti dupa aceea:)

Anonim spunea...

perfect day....pentru unii :P

http://www.youtube.com/watch?v=_-CwKaV4HVo&feature=related