luni, 24 noiembrie 2008

cireasa si scaunul placerilor

108

urca-te pe scaun cireaso. imi porunceste stilistul meu. ma execut imediat. el isi trece mana prin parul meu o data. si-'nca-o data. si-'nca-o data.

ma preling in tacere de pe scaun. ramane in urma doar un camp cu violete. fosnind matase mov in aerul foenului. ia cireasa de unde nu-i. stilistul e intrigat. se uita peste tot. aaaa, pe jos erai. treci sus, cireaso. nu ne jucam aici, am treaba.

stiti, el mangaie femei in cap vreo 10 ore pe zi. si de 5 ani stiu numai eu ca face asta. asa ca, va dati seama, stie sa mangaie foarte bine. e mangaietor profesionist.

nu poti sa-i rezisti. nu ca e un barbat ravasitor. dar stie sa mangaie. deci deja zambesc binevoitor. ce putin ii trebuie ciresei. ma urc de pe jos la loc pe scaun. rosie la fata si pofticioasa.

apoi sta cu mainile in capul meu vreo jumate de ora. timp in care ia parul suvita cu suvita. si il bibileste cu grija si dedicatie profesionala. si il da cu un juice mov.

mai ales cand ajunge la ceafa. ma ia asa mos ene. usor in brate. fac ochii mici, de gaina care gaineaza. si incerc sa raman demna. dar i-as ciuguli graunte din palma.

apoi ma trimite la spalat. alt scaun, alte placeri. aici o doamna desface fiecare pachetel de staniol cu juice mov din capul meu. tragandu-ma doar putin de par, de fapt o mangaiere. stiti ce zic.

in timpul asta scaunul de masaj ma framanta cu mainile lui metalice. pana inchid ochii. n-ati zice ca un fier poate sa produca asa senzatii. dar zau ca da.

stie scaunul ca sira spinarii de cireasa e unde e. stie ca mijlocul de cireasa e unde e. ba imi umbla si pe undeva pe la gat.

in timpul asta doamna imi face masaj cu mainile ei de carne de om. concert la 4 maini pe o singura cireasa. placere de doua feluri. e bine pe scaun.

plec beata de pe scaun pentru ca ma roaga femeia. pleaca cireaso, mai am si eu alti clienti. ce naiba, ne jucam aici?

ma intorc la stilist, clatinandu-ma pe picioare. am parul ud si sunt amortita. stilistul ma invita sa stau jos. isi baga mana la mine in par. si incepe sa ma usuce cu foenul, ajutandu-se si de mana. mana lui de mangaietor profesionist.

adorm de bine ce mi-e in scaunul placerilor. care, pentru ca e scaun fermecat, isi pune bratele in juru-mi. si imi asigura culcus confortabil in miros de creme si vant cald de foen.

13 comentarii:

Anonim spunea...

ar trebui ca in saloanele de stilisti de-astia sa fie si un pat acolo, intr-o camera.... dupa cum descrii senzatiile nu cred sa fie un somn mai dulce decat cel de dupa cele masaje. Sau ma rog, poate ar mai fi unul, dar ala nu se pune :)

another cherry spunea...

bogdan, m-am gandit si eu la asta, de multa vreme. si as mai avea nevoie de pat la restaurantele unde mananc prea mult. sau la cele chinezesti, unde mereu am visat sa ma duca niste chinezi cu o lectica sa ma relaxez.

Audrey spunea...

La salonul la care merg eu nu-mi face nimeni masaj :(. Sau nu din asta "extins", doar putin pe pielea capului, la spalat. Ia ca ma supar acuma!!
Salonul tau in ce zona e?, poate le fac o vizita :D
Si scaun din ala de masaj as vrea acasa...din ala de-ti face masaj si la gambe, stii?

Anonim spunea...

Gata cu masaju', cireaso, suntem in criza, vine recesiunea peste noi, ce naibilui ! ;)

another cherry spunea...

@audrey: eu ma gandesc serios ca ar trebui sa-mi opresc vizitele, chiar daca incerc senzatii asa de minunate. pentru ca la sfarsit am o nota de plata pe masura placerii:). e in dorobanti, revolution.
@fyt: am inteles mesajul si tocmai ce incerc sa ma repliez. ca sa pot naibii cumpara biletul ala pana in australia.

Anonim spunea...

mda... vine criza si ne restrangem la cheltuieli...:( o singura data am avut parte de o tratatie aproximativ asemanatoare cu a ta - a lipsit scaunul de masaj; cand am primit nota n-am stiut s-o citesc :); am ramas cu ochi de melc o buna vreme :))

@another
vrei in australia de tot? sau doar asa, de control? :)

Anonim spunea...

mda... vine criza si ne restrangem la cheltuieli...:( o singura data am avut parte de o tratatie aproximativ asemanatoare cu a ta - a lipsit scaunul de masaj; cand am primit nota n-am stiut s-o citesc :); am ramas cu ochi de melc o buna vreme :))

@another
vrei in australia de tot? sau doar asa, de control? :)

LiaLia spunea...

Ahhh, Cherry, ce deja-vu, ce flash-back-uri mi-ai produs! Brusc, parca simt nevoia sa-mi refac freza de 2 cm. Eu dupa experienta naucitor de scumpa de la revolution am avut super bafta secolului sa dau peste degete pricepute (tot gay), alint si rasfat (desi, recunosc, doar concertul de pian, fara scaunul minune) la mine la cartieru Militari, pe bani la un sfert din aia de la revolution, unde baietul care imi ofera senzatii si de la care plec cu ranjet pe fata nu stie inca ce talentat e si cati bani ar putea sa faca in alta parte. Sper sa nu afle niciodata :)) Oricum, sa-ti fie de bine. Cu multi bani, cu multe sacrificii, stii sigur ca e "pentru ca meriti!"

Anonim spunea...

Let's Kangoo, baby ! ;)

another cherry spunea...

@thea: da, nici eu nu mi-am revenit complet dupa patanie. cred ca trebuie sa schimb scaunul placerilor cu unul mai subtiratic, pentru ca nu ma mai tin capacele.

@LiaLia: acum cum ai parul? si si tu tot la cristi ai mers de te-a apucat nauceala? deci stii exact ce vorbesc aici:)

another cherry spunea...

@fyt: aoleu, nu inteleg nimic

LiaLia spunea...

Acum am parul exact ca in mica poza din dreptul numelui. Da, Cristi, miaaaau :D I feel like sharing :D http://liarebelyell.blogspot.com/2008/08/stare-de-bine.html

Dar si asta micu de imi jumuleste acum bretonul tot miaaau ma face sa fac. Si sa torc. Rrrrrrrrr. Piele de gaina :D Desi cu muuult mai putini bani. Ceea ce e un plus care atarna greu, tinand cont ca ma tund o data pe luna :)

another cherry spunea...

ahaaaaa, miau si eu miau de 2 ori. miau de saracie, eu:). citesc imediat:)