luni, 10 noiembrie 2008

Da, vreau!

cowboysleaveguns copy

propun o poveste inspirata dintr-un fapt real. suntem in vestul salbatic.

cunoasteti contextul. praf, cactusi, postalioane, indieni. dar totusi suntem in timpurile noastre. adica acum se intampla actiunea. motiv pentru care avem net si blog. hai, va rog eu mult faceti un efort.

eu cireasa, sunt barmanita-hangita pe o strada de-aia cu baruri ca din filme. cu usite care se dau in laturi. in regiunea unde lucrez. umbla un pistolar celebru. are blog si el. si se zice ca cele mai fulgerator-vatamatoare si pricepute pistoale.

e chipes nevoie mare. carismatic de mi se face pielea gaina. dada, pielita mea subtire de cireasa. poarta ochi tulburatori negri adanci si sclipiciosi. emana putere cand merge cu ciocatele lui prin lume. si stie asta.

pistolarul vine intr-o zi la barul meu. cu ciocatele lui mereu bine lustruite. si nu deschide usile cum se face. el nu e genul ala. el da un picior la usa. si urmatorul lucru pe care-l stii. e ca e bine instalat la tine in cuget si-n simtire. adica la mine.

incerc sa ma impotrivesc pentru ca stiu ca e trouble. ma zbat putin. lasa-ma. lasa-ma. dar pradatorul de elita isi face lasou potrivit. si ma urmareste precum un cowboy vita scapata alaturea de turma.

ma mai dau eu putin rotunda. mug trufasa. auzi, mie nu-mi trebuie asa belea. dar deja cred ca stie ca e de ochii lumii. un pradator adevarat simte cand victima emana endorfine. de drag ce-i e calaul.

pentru ca asa de bine ma struneste din franghie. asa lovituri dureros de dulci in coaste imi trage cu ciocatele. pana cand ma pune cu botul pe labe. si uite-ma lingandu-i cu gingasie o cizma.

pe strada cu mine. dar la un alt bar. mai lucreza o prietena. barmanita-hangita si ea. in pauza de pranz vorbim intre noi.

pistolarul a dat si la ea cu ciocatele in usite. same story. wild wild west bucharest story. ba chiar i-a cerut lectii de sarut. ce de cantat el stia prea bine. ca amandoua cantam ca niste privighetori. ne auzise trilurile, pasamite.

deci acum amandoua ne uitam in zare. doar doar om vedea palaria de cowboy. tinuta dreapta si tare placuta ochiului. si nasul coroiat. care cand apare. soarele rasare.

ne-am spus tot. dar nu ne putem supara. 1 la mana pentru ca hangita la hangita nu-si scoate ochii. si 2, nu ne putem supara nici pe pistolarul. mare pradator. pentru ca de-asta s-a nascut. sa faca lumea mai palpitanta. in plus, in vestul salbatic e asa de mare plictiseala.

asa ca. avand amandoua praf de minune in ochi. si inimi batande in ritm de tango. am zis sa nu ne incurcam in false pudori. si am hotarat ca.

Da, vrem! jos palaria pentru pistolar. desi nu intelegem exact. logistic vorbind. cum isi propune sa ne impuste pe amandoua eficient. dar ma rog. fiecare cu expertiza lui. nici el nu ne zice noua cum sa stergem bine pahare. asa ca sa-i dam credit.

13 comentarii:

Anonim spunea...

*sniff, sniff*

Se cam simte un parfum de menage à trois pe aici...

*Baloo takes some popcorn and sits back in his chair:*

Episodul pilot e promitator....cred ca o sa urmaresc tot serialul, oricum iarna asta se anunta o hibernare lunga si plictisitoare. Si n-am mai vazut un western bun de multa vreme. Cind e programat episodul urmator?

another cherry spunea...

baloo, nici nu stiu ce sa-ti zicem. suntem amandoua emotionate de asa intamplare. si eu si cealalta hangita. dar afland, pur si simplu nu ne-am suparat. ci ne-am distrat:)
si da, stai aproape, ca sa putem sa te tinem la curent.
eu zic ca pe saptamana viitoare iti dau ceva stiri:)

Anonim spunea...

Toate ca toate, da' sa nu traga in pianist ! :D

Anonim spunea...

si daca il provocati pe pistolar la un "truel?" :)) (nu dati cu pietre, abia m-am trezit, nu-mi vine cuvantul ala :P)

Anonim spunea...

:)buna treaba! abia astept momentul in care palaria lui va aparea la orizont! sunt convinsa ca va avea parte de partenere cu joc fin, asa-i? :)

innuenda spunea...

Hangiţo, eu spun că ai pieliţa prea subţire pentru un aşa pistolar. Eşti, care va să zică, unicat. De ce să accepţi preţ de serie?!:)

another cherry spunea...

fyt: ma ocup personal ca pianistul sa ramana in viata. in fond daca pian nu e, nimic nu e

@tuvia: truel e mortaaaaaaal. deci te-ai trezit pe partea buna de perna. foarte tare mi-a placut:).

@thea: da, si astept cu interes. si da, finete este cuvantul care guverneaza totul aici. nu suparare:P

@innuenda: draga mea, toti suntem unicat:). si desi am constiinta propriei valori, zau ca aici carisma bate filmul.

LiaLia spunea...

Doamne! Lipseste omu cateva zile si te gaseste maritata frugal, intrata in folclorul urban tabuistic, impushcata la dublu cu o alta hangitza si cu chef de eficientze perverse! Si eu care vroiam sa ma laud ca am facut gratare peste gratare in aer liber, pastrama de oaie udata cu palinici si vin roshu. Ce viata banala am! Of ... Draga cireasha, oricum ar fi, la mai mare, la cum iti place si cum zic prietenii taiati imprejur: Mazel Tov!

innuenda spunea...

Da? Atunci e momentul să ţi-l imaginezi stând pe veceu şi scobindu-se tacticos în nas! Până nu faci ceva ireparabil!:)))

Anonim spunea...

@ cireasa ->
In cazul asta imi cumpar pian !!! :D

another cherry spunea...

@lialia: oricum, unde ai fost?!? tu nu vezi ca nu e chip sa raman singura acasa?:) ma gandesc sa punem prajiturile pe 16 dec, marti, sa poata veni si thea. codo, tu poti atunci?

@innuenda: haha, crezi tu ca ajuta asta?! asa un flecustet? cand o cireasa se uita cu dulci la ceva, nu o sperie asemenea lucruri. e drept ca, daca vorbim de ireparabilul in cauza, ma sperie multe alte lucruri. dar, poate organizez cu prietena hangita un turnir. si-l pierd in competitie:)

fyt: ei na:)

val mănescu spunea...

Bună, femininelor! Iote ce de fete pe-acilea la comentat, repede, să vază urmarea telenovelei! Şi, printre ele, peste cine dau? Mister FYT, cu pistolul lui plin de gloanţe antitovărăşeşti!
What surprise! Precis îl cată pe cowboyul din story, îi trage vreo două trei şuturi, îi ia pălăria şi
vine EL de dă cu şpitzu-n uşă la saloon!

another cherry spunea...

varanus, zau ca fyt e inofensiv, nu da cu picioarele in usi. nu in a noastra, cel putin. ce naiba, suntem prieteni:)