duminică, 16 noiembrie 2008

donez bilet spre napoli

ziceam eu acum ceva timp. ca am un singur bilet catre o destinatie romantica.

ma lamentam eu acolo cand ruginea frunza prin vii. cu inima facuta recent varza cu carne. cum ca am luat cadou 2 bilete fostului meu prieten, de ziua lui.

si vedeti cum devine cazul. pentru ca el e un fost, poveste despre care am cheltuit aici destula cerneala. si nu va mai bat capul. chiar daca ma mananca ingrozitor. rezulta ca eu. o cireasa cat se poate de prezenta. am ramas, carevasazica, cu un singur bilet. absurd de tentant si nefolositor.

e si acum, pentru ca a venit vremea. si cum eu nu o sa iau avionul ala. pentru ca e muuuult mai important sa merg la concertele nouvelle vague si koop si nigel keneddy quintet. ya, right. stiu ca ma credeti.

doresc sa informez ca donez bilet bucuresti-napoli-bucuresti. plecare 21 noiembrie cu intoarcere 24 noiembrie. e drept ca, pentru a putea beneficia de el. trebuie sa schimbati numele din cireasa in numele vostru. si asta costa cica 50-100 euro.

deci de fapt nu va fac niciun serviciu. si doar cautam un prilej sa ma mai plang inca o data. sa mai caut putina mila. pentru situatia psihica terifianta in care sunt pusa. in plina criza mondiala.

adica aceea de a fi proprietara unui bilet spre o destinatie romantica. luat intr-un moment de efuziune estivala. cand totul parea posibil. nu ca acum.

vrea cineva? vreun biet nebun. sa mearga la napoli? cica fac napoletanii niste spaghetti minunate. si cica beau vin bun si canta. si cica nici nu e asa frig acum acolo. si n-are de ce sa fie rau.

astept doritori. sunt convinsa ca o sa va calcati pe picioare.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

another, ai zis spaghetti? deci as face orice pt spaghetti dar sint ocupat pe 23, trebuie sa ma duc la patinuar, in drumul taberei.:)
si daca vrei sa il donezi, trebuie sa il arunci in brate cuiva, care o sa il dea mai departe si tot asa, pina cand va ajunge la propietarul de merit. :)...parerea mea....

another cherry spunea...

codo, da, spaghetti cica. au ei un sos alb, special. aaaa, deci esti la fel de ocupat ca si mine. ma bucur sa aud ca avem vieti bine puse la punct, la care nu putem umbla pentru un drum la napoli:P
pai care e codo, proprietarul de merit?

Anonim spunea...

:) :) da, avem vieti foarte ocupate.

pai nu stiu care este propietarul de merit, dar putem sa aflam daca folosim metoda asta. adica ultimul o sa fie ala care o sa il merite, gen. :)

Diana Adela Martin spunea...

si eu am bilete la nigel. si de departe prefer lasagna speghetelor. si.. ti-am povestit cum am mers intr-o vacanta-de-conferinta [ce tb sa fie mai degraba romantica decat profesionala] cu proaspatul meu fost si cu proaspata lui actuala? si cum am impartit patul cu ei? ti-am spus??
:D

another cherry spunea...

diana, nu mi-ai povestit. si ca sa-mi picure balsam in inima. si ca sa nu ma simt ultimul om de pe lumea asta, insist sa-mi zici:)

@codo: bine mecl glumet, o sa incep sarabanda asta, daca zici ca asa ii dam de capat:)

Anonim spunea...

Io am avut o data o legatura care a durat 4 luni si dupa care am suferit un an, asa ca-ti inteleg nevoia de a te plange. Deschideam subiectul cu fetele de cel putin o data pe zi...Ce nu te omoara, te intareste :) Ce m-a uns la suflet mai tarziu? Regretele lui exprimate cu vorbe si umflatul meu in pene, asa, pe fata :).

Insa ce am citit in comntariul Dianei, m-a lasat cu gura cascata ...

Anonim spunea...

@ diana ->
Fii masochista si zi-ne ! :D

@ cireasa ->
Cauta pe cineva care sa mai ia un bilet si plecati amandoi !!! :P

Anonim spunea...

Pe 26 octombrie am publicat aceasta poezie pe blogu' obosit ->

ZBOR FRANT

Nu plecarea,
Nu plecarea
este cea care ma-nspaimanta,
ci momentul in care
Simt ca-ncepi sa pleci,
ca o mana ce se ridica
din mine spre mine
pipaindu-mi grabit beregata.

Nu moartea lebedei,
Nu moartea
este cea care ma sfasie,
ci cantecul ei.

Nu caderea,
Nu caderea pasarii-mpuscate,
ci tipatul sau
ca o prelungire a unui
Zbor frant …

(scrisa pentru Angela Ribinciuc din Galati in 1986)

Azi am primit e-mail de la aceasta Angela, o mare iubire a tineretii si vietii mele, dupa ce a gasit intamplator poezia pe care i-am dedicat-o in urma cu 22 de ani haladuind pe net.
Intr-adevar, ai grija ce iti doresti pentru ca s-ar putea sa se implineasca …

Sunt emotionat si fericit.

another cherry spunea...

@thea: culmea e ca si la mine, relatia a durat 3 luni si eu nu mi-am revenit inca. sunt mult mai bine, pentru ca acum 2 luni imi curgea sange din nas la figurat toata ziua.
da, diana ar face bine sa se intoarca sa zica tot.
@fyt: cred ca mai bine o las moarta. napoli era cumparat cand eram asa de tare indragostita. mai bine o las balta.
vaaaaaaai, ce frumos. si ce a zis angela?

Anonim spunea...

Ok, deci tre' sa recunosc ca am vreo doua nelamuriri:

1. De ce unul dintre bilete era la el?

2. De ce nu ti l-a dat inapoi in clipa in care a devenit clar ca n-o sa mergeti la Napoli impreuna? Cu exceptia cazului in care v-ati despartit in urma unui conflict armat, cu farfurii si alte oale "throwned to kill" si ziceri populare de bine la adresa arborilor genealogici :)...in cazu' asta as mai intelege de ce nu ti l-a inapoiat.

another cherry spunea...

of baloo.
1. nu era. i l-am dat eu acum, de curand, ca doar era al lui.
2. pai tot pentru ca era al lui. si nu, ne-am despartit moderno-civilizat. fara cratiti in cap. sigur, eu am niste regrete in legatura cu asta:)

val mănescu spunea...

Doamne, cîte drame pe lumea asta!
Dar şi tot atîtea începuturi. Fiecare dramă e momentul de start al alteia.
Ce ne-am face dacă n-ar fi aşa?
Am încremeni în proiect.
Am fi adică, nişte schiţe.
Aşa, suntem eterne monumente! De Piatră, de bronz, de lut, de căcat.
Fiecare din ce are.

another cherry spunea...

varanus, inteleg ca ai citit si tu cartea lui gabriel liiceanu, unde se vorbeste exact despre asta, cu cuvintele astea: incremenirea in proiect:).

val mănescu spunea...

FYT: Minunat poem de ducere. Nu ştiam că eşti poet, dar trebuia să mi te-nchipui.Poem de ducere. O zi dinaintea sfîrşitului lumii, ducerea.
Another cherry: Da. Ei, şi?

Anonim spunea...

Mmmm. Ehm...Stiu si eu... Eu as zice ca de fapt cadoul era un weekend la Napoli impreuna, nu biletul de avion in sine. Banuiesc ca nu i-ai fi dat biletul spunindu-i "cadou de la cireasa, un weekend la Napoli. Apropo, mi-am luat si eu bilet, exact in aceeasi perioada, tot la Napoli...poate ne vedem p-acolo, ce zici?".
In fine...cam asta as zice eu daca as fi intr-o asa situatie. Ceea ce nu e cazu'. So...just my 0.02€. :)

another cherry spunea...

@varanus: nimic special, doar ca m-am bucurat sa gasesc aceleasi vorbe pe care le-am discutat eact varanus, cu 2 zile in urma cu cineva. e tare dulce sa imparti cu oameni vorbe din carti. nu sari la mine, ca nu faceam parada de cultura:)

@baloo: mda, m-am gandit si eu la asta, dar de pe alta parte m-am gandit ca e totusi cadoul lui, biletul lui. si uite cum am ajuns la situatia asta putin absurda, fiecare cu ate un bilet de nefolosit.

Diana Adela Martin spunea...

m-a emotionat povestea lui fuckyoutoavarasi

cat despre acea poveste, daca vrei cireaso, hai candva la o prajitura. mare!!

another cherry spunea...

diana, pai hai si tu cu noi la prajituri pe 16 dec. vrei?

Diana Adela Martin spunea...

da! vreau. i do. i make this commitment.
vorbim

Diana Adela Martin spunea...

da