duminică, 2 noiembrie 2008

dusul pervers, cu plaja prea scurta

42-17732884

nu, e clar. mie nu mi-e dat sa fac in viata mea. un dus cumsecade. intr-un mod constant si regulat.

am mai scris despre asta. invinuind ursitoarele care s-au strans. in jurul patutului meu de cireasa pui. va rog frumos sa cititi. daca aveti vreme si placere. este un material bun. si vreau si sa intelegeti ce ma roade. oricum, inca sunt ferm convinsa ca e asa.

din dusurile din viata mea. ori curge un fir inexistent de apa. ori e stricat capul ala. si curge pe langa el. o parte buna din firul ala de apa.

de-aia a trebuit sa-mi fac abonament la o sala scumpa. si de megafitze din oras. ca sa pot presta si eu. macar o data la 2 zile. cate un dus cumsecade.

dar nu despre asta vreau sa vorbesc aici. ci despre dusurile perverse. cel mai rau soi. dusurile care au plaja prea mica intre rece si cald.

ma dezbrac. ma bag in dus. zambesc. imi place apa. de ce sa zic. si sunt si o fire optimista. cand intalnesc un dus nou. e ca in relatiile cu barbatii. sper mereu ca va fi de bun augur.

ca de data asta o sa pot avea o relatie serioasa. fara inselaciuni. jocuri murdare si neincredere. deci ma uit spre dus cu ochi noi. si privire limpede.

hai arata-mi ca se poate. si ca eu doar sufar de mania persecutiei. dar ca tu o sa ma vindeci. pentru ca de fapt exista dusuri bune. hai arata-mi acum.

dau drumul la apa. iese cu clinchet si suvoi maricel. uraaaaa. uraaaaa. dar e prea rece. mi se intaresc sfarcurile. pielea se face de gaina. ochii de caprioara obligata sa bea dintr-un izvor inghetat.

dau repede in partea cealalta. spre cald. o vreme nu se intampla nimic. apoi suvoiul curge brusc ca un rau cu fiertura. mi se relaxeaza sfarcurile. fac auci. se inroseste pielea subtire de cireasa. mai tare decat e ea natural. din livada.

mut repede spre ceea ce banui ca e mijlocul. acum e calaie. nici calda nici rece. nici moarta, nici vie. mi se intaresc sfarcurile la loc. mi-e frig si respir promoroaca.

cu degete tremurande caut locul ala magic. unde ar trebui sa fie limita dintre gheata si caldura. imbinarea intre yin si yang. moale si tare. barbat si femeie. alb si negru.

am gasit zona. dar ca la un radio vechi. cand cauti din ochi scala dand de o rotita. cauti ca-n branza telemea.

dar ce sa vezi. dusul asta. in care am crezut. cu care am pornit la drum cu inima deschisa. nu are o plaja de cald-rece. are doar un punct fix. si foarte scurt.

e imposibil de dibuit. incerc de 328 de ori. se schimba anotimpuri. imi creste barba. sfarcuri tari. sfarcuri moi. sfarcuri tari. sfarcuri moi. doare de rece. arde de foc. ma plictisesc.

ma sapunesc cu neplacere. cui ii trebuie clabuc cand nu are confort termic. pentru limpezire, aleg frigul. sfarcuri tari. ma enervez rau. si plec jignita din dus.

uitandu-am urat la el. la capul lui mai ales. pentru ca eu sunt cireasa umanista. nu pot gandi inginereste. asa ca mi se pare. ca de acolo vine comportamentul aberant. de la cap.

ma uit urat ca la barbatii cu care nu m-am inteles. desi mi s-a parut ca totul poate sa mearga armonios. pana cand moartea ne va desparti.

ursitoarele voastre ce-au zis? apropo de dusuri. dar si de parteneri.

19 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Cireasho te invit la mine ca am doua dushuri perfecte,deci ursitoarele m-au binecuvintat cu dushuri perfecte si un barbat aproape perfect:)

Anonim spunea...

Io zic sa nu te duci la Mamica de Sebi si sa vii la mine ca e mai fun ! :D

LiaLia spunea...

Si eu am fost binecuvantata cu dushuri minunate, cu presiune, apa rece/calda cum mi-o doresc. Dar au facut si la mine o urare nashpa. Sa am parte la magazin doar de casierite tampite, care nu au rest, care atunci schimba tura, carora atunci li s-a terminat hartia din casa de marcat, casierite la care se aseaza neni si cucoane care au produse fara cod de bare sau cu codul gresit. Dar recunosc, prefer raul mai mic, orice pana la dushul meu. I pity you :(

another cherry spunea...

mai mamico de sebastian, fac si eu ca lialia zilele trecute. ma oftici ca ai tot ce-ti trebuie. bine ca esti tu desteapta:). bravo. pai sa stii ca vin. ca e o suferinta mare.

lialia: mda, e nasol cu casieritele, mai ales ca sunt niste persoane fara inima si compasiune. pt ca saracele au un job cam nasol.
deci uite, vezi ca nu le eu chiar pe toate? nu pot sa fac un dus cumsecade!

mamica de Sebastian spunea...

aha,bine ca ma invidiaza si pe mine cineva pt ceva...ca am dushuri ca lumea,ca restul nu-s sigura

@obosit ce-ar fi sa o iei pe cireasha de codita si sa veniti amindoi la mine,mai ales ca acuma stii unde stau:))

another cherry spunea...

@obosit: e departe mamica de sebastian. dar chiar asa, sa fac dus la un om obosit, nush ce sa zic. ca implica multa energie din partea tuturor:)

@mamica de s: ce temperatura e acolo acolo? ca sa stim cum ne imbracam:)

mamica de Sebastian spunea...

cireaso sint minus grade,frig rau,dar avem foc in shemine asa ca nu-i problema...

Anonim spunea...

@ obosit ->
Iti voi consacra ultimile puteri si, jur, nu vom regreta niciunul ! :)))))))

@ mami de sebi ->
Cand voi veni o voi face fara cireasa ca poate aveti si voi vreo vecina nimfomana ca-n legendele italienesti despre suedeze din anii '70 ! ;)

Anonim spunea...

Ba mai bine la mine :) Nu-i cu minus afara, e undeva la 10 grade, in casa e cald si dusul poate fi fixat din buton la temperatura pe care ti-o doresti :) Deal?

another cherry spunea...

@mamica: zis si facut. suna tare bine.

@obosit: tu ti-ai vorbit putin tie? sau mi s-a parut mie? cred ca sunt tare obo. zice mai sus obosit@obosit. ma rog.

@thea: unde stai thea. ca imi place de mor.

Anonim spunea...

Eindhoven - Olanda; nu-i Istambul da' cred ca ar putea sa-ti placa , macar un pic, si aici :). Uite, am un parc cu lac si rate in spatele casei, e chiar fun :). Si evident, dus cu buton :)

another cherry spunea...

wow, tare frumos cred. rate? amazing:). as vrea sa le mangai daca as calatori acolo pentru dus. pentru dus cu buton, normal:)
f tare!

Anonim spunea...

Sunt cam salbatice si le apuca zburatu' daca te apropii prea mult de ele. Prin vara am vazut o rata cu bobocii ei in spate, exact ca in desene animate :). Hai c-am ajuns in off topic, iertare :). Oricum, daca ai drum pe aici, dusul e al tau :).

another cherry spunea...

offtopic is my middle name:)
si la mine o sa stea sa le mangai. le cant intai. si le incant:)

Anonim spunea...

:)si ele, nebunele, or sa stea la incantare. Ca o sa le vorbesc io despre tine si cand ai sa vii aici, or sa stie cine esti :) Ce daca decamdata nu bunghesc prea multe in olandeza? :)

mamica de Sebastian spunea...

cireasho io am ratze mai domestice,iti maninca din palma,poate mai avem si ceva rate canadiene si lebede,asta in primavara asa ca la mine e mai bine,si dushul meu are 10 minuni,si face si masaj,pun si buton daca vrei:)

@thea sa vedem la cine mai vine

Anonim spunea...

@mamica de sebastian
recunosc ca m-ai surclasat la faza cu ratele domestice... mie mi-e cam frica de animale si mi-ar fi cam greu sa pornesc procesul de domesticire...:( nu se poate, totusi, calea de mijloc? Zbor spre Canada cu escala in Olanda? Hai ca azi sunt cu duhul blandetii :)

mamica de Sebastian spunea...

@thea pai ce sa faca biata ciresica in Canada ca io locuiesc in Suedia:).Pai poa sa aterizeze la tine,face un dush si pe urma vine la mine:))

mamica de Sebastian spunea...

@thea nu doar eu am domesticit ratzustele,ci noi toti din orashel,ca sint zilnic oameni care merg sa le hraneasca cu piine,si mai ales pe perioada iernii cind nu prea gasesc mincare