joi, 20 noiembrie 2008

lista ciresei catre mos craciun

shawnlee200-copy

draga mos craciun,
draga mama,
draga cerbule,
dragi oameni care ma iubiti intr-o masura mai mica sau mai mare. si aici stiu ca intra foarte multa lume. lucru pentru care sunt recunoscatoare.

anul asta m-a parasit modestia. si nici de moderatie n-am auzit. stiu ca taman acum ar trebui, in plina criza, sa fiu mai rezonabila. dar pe de alta parte, vreau atatea lucruri. de toate felurile.

asa ca mai bine iti cer tot ce-mi vine la mana/gura. ca stii si matale ca din mult ramane putin. si din putin nimic.

eu nu stiu exact care sunt de competenta matale si care nu. asa ca le insir aici mai jos. cu speranta ca macar o parte din ele. o sa-si gaseasca loc in sacul matale. pentru o cireasa confiata in prag de iarna.

1. vreau o bicicleta din aia care se face mica, sa o pot baga in masina mea albastra. am nevoie de ea pe 1 martie. deci daca n-ai cum acum, am rabdare.

2. vreau sa pun voci pentru desene animate. si sa descopere cineva ca am talent fara sa trebuiasca sa dau o proba. ca sunt cireasa emotiva si imi tremura vocea si o pic, proba.

3. vreau niste ghete galbene cu toc de la coca zaboloteanu pe care le-am vazut la un targ

4. vreau masinuta de-aia de facut paine in casa. si vreau si un brutar care sa o manuiasca, un brutar personal. sau macar masinuta.

5. vreau pantaloni de ski mai smecheri, care sa imi puna talia mea de viespe in evidenta. marca mea preferata e rossignol. si culoarea e rosu ciresesc.

6. vreau sa imi gasesti un job pentru 6 luni in Istanbul, platit ok. si cand ma intorc, sa gasesc jobul pe care il am acum intact, ca si cum nu am lipsit.

7. vreau 2 bilete la toate concertele misto de anul viitor. daca poti cate 4, ar fi super.

8. vreau sa merg dupa Craciun in austria la ski cu un grup misto. si poate sa fac si revelionul acolo. de la matale vreau mai degraba grupul. cu banii vad eu.

9. vreau un parfum pure poison, dar neaparat si cu lotiune de corp. daca mata nu te pricepi, intreab-o pe sotie, pe Merry Christmas. ea stie.

10. vreau sa dau jos 2 kile mancand carnati si sarmale si paine si tort de ciocolata. dada, stiu ca matale iti plac femeile de pe vremuri, cu un pic de pufosenie. dar vezi mata, esti cam old school. altora nu le place.

11. vreau sa ma iubesca S. dar sa ma iubeasca tare de tot. pana la loc comanda. sa nu poata trai fara mine. si te rog, nu ma judeca.

12. vreau 3 veioze de la ikea, 2 cu picior si una fara. aia fara arata ca un ou mat facut de un strut. stii matale.

13. vreau sa ii cumperi si mamei de cireasa un laptop, ca am niste treaba cu ea. daca e si pe lista ei, nu mai lua. nu am nevoie de doua.

14. vreau sa imi dai si mai mult curaj decat mi-ai dat anii trecuti. ca stiu ca am mai cerut. si n-ai ramas indiferent.

15. a, si vreau un televizor compatibil cu firea mea.

multumesc frumos. si nu iti port pica daca nu imi aduci 51% din ce ti-am cerut. esti si mata batran. si ai atatea pe cap. dar poate de un 49% reusesti sa te invartesti.

19 comentarii:

Anonim spunea...

hahaha, dar văd că nici nu eşti pretenţioasă, cireaşo.

LiaLia spunea...

Cherry, mi-am permis să mă regăsesc pe lista ta puţin. La nr. 2 hmmm, mie mi s-a spus când am dat o probă la radio, că am voce de "Azilul de noapte", deci aş putea fi în desene o vulpe bătrână şi vicioasă care sperie iepuraşi. La nr. 4 confirm. Foarte tare maşinuţa şi bestială pâinea! 6. Eu vreau job la Viena pt mai mult de 6 luni. 8. De Crăciun voi fi la Viena şi abia aştept târgul şi cârnaţii. Asta ca să ajung la nr. 10 - da, da. Şi eu, Moşule! Cum zice Cireaşa!

B spunea...

another,
stii cand ti-am spus ca "iti asumi varsta"?
well, I take it back :D

ce e mai rau? sa ai cizme galbeme sau o caciula "funky"? cat de departe esti dispusa sa mergi cu chestiile astea? :))

another cherry spunea...

@picatura: nu e asa ca e complet rezolvabil? numai daca nu ai bunavointa zici ca nu se pot indeplini dorintele mele.

@LiaLia: auzi, daca mosul nu ne aduce, nu vrei sa ne cumparam una impreuna? ca pe criza asta nu-mi vine sa investesc singura in asa lucru fistichiu si capricios. cat despre viena da, si acolo mi-ar placea sa locuiesc, drept ii. am si prieteni buni.

@LiarLiar: nu stiu cum de ti s+a parut ca o sa ma opresc, odata cu freza asta. asta e doar inceputul. si ca sa ne linistim, o sa+mi pun si ceva pe cap funky, si imi iau si cizmele alea. na!

B spunea...

sa nu amestecam freza cu cizmele sau palariile.
freza e bine.
:D

Anonim spunea...

@another

Iti doresc din suflet sa gasesti in sacul mosului tot ce i-ai cerut; cu deosebire punctul 11 :). Desi chiar daca p-alea materiale nu le gasesti pe toate, sunt convinsa ca il poti ajuta un pic pe mosu', nu?

Anonim spunea...

iti dau eu jos doua kile :))

another cherry spunea...

LiarLiar: sunt o cireasa baroca, imi placae sa pun toate lucrurile la un loc si sa le amestec cu o lingura.

@thea: da, daca chiar nu si nu, o sa mai cumpar eu una alta. dar poate e baiat salon. iar punctul 11, uite sunt generoasa, ii dau termen de un an sa iasa. numai sa iasa.

@about to run: hahaha, e o propunere tare bine-intentionata, vad. multumesc frumos, o sa ma gandesc:)

Anonim spunea...

Eu am avut surpriza, anul asta, sa aflu ca aici Mos Nicolae e mai important decat Mos Caciunul meu drag... si lista catre Mos Nicole tre's-o fac, ca el aduce si bradul desi cadourile le pune tot in ghete. Acum nu stiu cum o fi anul asta, ca Mos Nicoale nu ma prea cunoaste- n-am pile la el- si s-ar putea ca lista mea sa i se para prea lunga si prea pretentioasa... :(

Anonim spunea...

Si eu as vrea sa dau vocea mea unor personaje de desene animate. Mie nu-mi place vocea mea normala, suna mai bine cand ma prostesc sau cand ma matai sau cand pretind ca sunt un copil rasfatat. :D

Daca te descopera cineva si ai prea multe personaje, da un semn si-ti sar in ajutor.
In rest, mult noroc cu cei 49%. ;)

another cherry spunea...

@thea: eu zic sa nu te inhibi si sa incerci anyway. pana la urma, mosii astia, indiferent care se bucura de mai multa popularitate si in ce zona, au si ei un job descrition. sa indeplineasca dorintele noastre, ale copiilor cuminti. si gata. deci tu scrie acolo ce vrei, musai sa aduca.

@tomata cu scufita: si mie mi se pare la fel, ca in sfarsit are si vocea mea personalitate, cand interpretez ceva, un personaj, sau ma prostesc. deci materialul clientului este, la amandoua. trebuie doar sa convingem mosul sa zica unde trebuie ca avem noi darul asta. si oricum, daca reusesti tu prima, don't be a stranger:)

Tudor - Ştefan spunea...

"3. vreau niste ghete galbene cu toc de la coca zaboloteanu pe care le-am vazut la un targ"

Buna! Nu e prima data cand va citesc, dar acum mi`am luat inima in dinti sa scriu si eu ceva.
Care`i treaba cu colectia aceea de pantofi? Am vazut si eu cateva perechi care mi`au facut cu ochiu`. Se pot cumpara de undeva? Multumesc anticipat pentru raspuns.

another cherry spunea...

Tudor, uite ca nu prea stiu, doar sa intrebam asa din om in om cum facem sa dam peste creatoarea cu botine galbene, desi imi inchipui ca tu, pentru ca te cheama tudor, cauti altceva:)
Eu ma bazam pe mos craciun, si de-aia nu m-am interesat singura.

Tudor - Ştefan spunea...

Haha! Imi cer scuze, sunt Mamica lu` Tudor. Am uitat ca postarea se va face cu titlul blogului despre fi`miu (care este chiar de varsta pe care o arata`n poza, asa ca va rog sa nu va suparati pe el, sau sa credeti ca s`a postat in gluma). Si DA, as vrea sa dau de Doamna respectiva. Multumesc inca o data si scuze pentru neintelegera aparuta :)

Anonim spunea...

@another

Daca o afli p-aia cu pantofii de la coca zaboloteanu, n-o tii secreta, nu? :) M-am uitat un pic la poze, faine modele de cizme :). La ghete, am vazut modele cat de cat asemanatoare la Mihaela Glavan, daca n-o gasesti pe coca te poti duce la mihaela :)Eu acolo mi-am facut pantofii de nunta; au iesit super :).

another cherry spunea...

@mamica lui tudor: cum sa ne suparam din asa ceva? m-am prins eu cum sta treaba. si o sa ma interesez de doamna cu botine, de cum dam de ea. o sa pun info toti aici, zilele urmatoare:)

@thea: da, eu mor dupa culoare mai ales. m-am saturat de negru de nu mai pot.

Anonim spunea...

Imi pare rau ca nu pot sa-ti indeplinesc toate dorintele! Sicer! Dar alege-ti ceva de-acolo si o sa ma bag!

Anonim spunea...

dar hai cu mine in italia la ski, da-o-ncolo de austrie. iti dau 4 bilete! :))

another cherry spunea...

@anonim: bine, super, ma gandesc si iti spun:).

@cristina aia blonda cu ochii albastri, si optimista: wow, ce superoferta. dar am cu mine 3 oameni care nu se dau dusi in alta parte. austria si pace:)