vineri, 7 noiembrie 2008

oda calutului de mare

hornyanimals_seahorse

stiu de mult asta. ca tu, calutule de mare. barbat intre barbati. esti cel care poarta sarcina. rezultata din dragostea cu prietena ta.

dar de cate ori imi aduc aminte. ma induiosez la fel ca prima data. ca si cum acum-acum aflu. of, calutule de mare. cum a picat pe tine magareata. dintre toate speciile posibile. sa duci tu stindardul fertilitatii. tu, un baiat pe fundul marii.

mi se pare asa de dulce din partea ta. un animal miiiic si simpatic. cum te straduiesti tu din greu sa duci pe umerii tai firavi greul suprem. ca un fel de compensare pentru toate celelalte specii de masculi care nu o fac.

m-am interesat. cand simti ca iti vine sorocul. si iti ticaie ceasul biologic femeiesc. in trup suplu de mascul. pui mana la ochi streasina. si incepi sa te uiti cu ochi pofticiosi prin mare. scotocesti cu trompa ta delicata. prin iarba de pe fund.

incerci sa dibui cine s-a pitit pe dupa vreun pestisor mai gras. sau dupa o scoica planturoasa. iti cauti caluta de mare prin jungla din ocean.

cand gasesti partenera interesanta. iti incarligi codita de a ei. noi oamenii spunem la asta ca te iei de mana. si incepi sa te plimbi prin cartier. traiesti zile intense. nu-ti trebuie nici sa mananci.

in timpul asta coditele voastre stau mereu impletite. va schimbati culoarea de atata placere. intr-una mai stralucitoare. sunteti de fapt mici veioze aprinse. bucuroase ca s-au intalnit.

dar acum ma gandesc. ca e momentul in are femela calut, prietena ta. incepe sa se uite suspicioasa la tine. si te banuie ca vrei sa ii pui haturile. si sa-i faci niste copii caluti. pe care sa-i plimbi apoi in carut prin ocean. oblojiti in hainute de ploaie.

asa ca o simti veioza grijulie si tensionata. ca nu cumva coditele sa se impreune de tot. de prea multa pasiune. si sa se trezeasca cu tine, mascul gravid la usa.

imi inchipui ca femela ta calut incearca acum dureroase dileme. si ca trece prin aceleasi spaime. ca si masculii oameni.

ca poate nu esti tocmai calutul potrivit pentru ea. ca poate sunt alti caluti mai misto. mai putin pisalogi. si mai harnici. mai putin cheltuitori. si mai putin disperati ca tine. sa inchida odata povestea asta cu imperecherea si sarcina.

tu trebuie sa accepti tacut. si rabdator. faptul ca prietena ta ezita. isi desprinde acum des codita de a ta. si inoata putin mai incolo. de frica sa nu vrei sa o subjugi. si intr-o clipa de pierdere de control. sa ii iei oaule. si sa incepi sa le transformi la tine in burtica in copii. daca te enervezi, strici tot. asa ca te abtii. si astepti.

pana la urma o convingi. o rogi. si se lasa. cu frica. purtandu-se nabadaios. dand din copitele ei de calut de mare. aruncand clabuci din trompa-i mica. dar se lasa. pune oua la tine in marsupiu. si tu incepi sa ai greturi. sa fii somnolent. sa nu mai poti da randament la munca.

iar acum ea te viziteaza mai rar. si numai dimineata. ea e subtire si frumoasa. miroase a parfum. si e curtata de alti caluti de mare. care nu sunt gestanti inca. tu esti mereu parca balonat. verde la fata. si faci pipi des. si asta in continuu pentru 3 saptamani.

o, calutule de mare. ce viteaz esti tu. barbat intre barbati. care aduci in ocean generatii intregi de copii. de la 1 la 2000 de caluti mici la o sarcina odata.

nu fii trist. asa a fost sa fie.

sa stii ca cineva aici, departe. te iubeste. si are mare stima pentru ce faci. si pentru felul demn in care nu te plangi. si iti asumi asa responsabilitate. ca nimeni altul.

o, calutule de mare. o sa ajungi in rai.

12 comentarii:

Anonim spunea...

ii facem o oda???
oooo tu calutzule de mare...

salvezi calutzele de sarcina

muncind mult si cu ardoare...

vesel si fara patima..param pam pam!

Anonim spunea...

Oh, ce de gemeni poate face un barbat ! :D

Anonim spunea...

ioi, cireaso, da' departe te-ai mai dus... au' nu stiai ca si noi avem purtator de sarcina? Ion, pe numele lui

Anonim spunea...

Ce draguuuuuuuut...stiam de calutii de mare ca masculii sunt mamicile-tatici,dar tu ai expus asta foarte "colorat"si foarte delicat.Barbati,apreciati munca unui calut de mare mascul:))

Anonim spunea...

@ about ->
Ion negativ sau ion pozitiv ? :)))))

another cherry spunea...

@dansulploii: daaaa
oh calutule de mare/cat de tare, cat de tare/ma uimesti si te dai mare/ca tu sarcina poti duce/pentru caluta ta dulce/.
zau ca pot si mai bine, dar asta a iesit pe moment.

@obosit: 1000 de perechi cica e maxim la caluti:). si toti reusiti, cu trompita si tot ce tb:)

@about2run: nope, habar n-am avut. m-am dus pentru ca iubesc animalutul asta

laloka: sarumana mult. barbatii cred ca sunt cazuti pe spate si recunoscatori de atata ravna:P

LiaLia spunea...

Eu nu mai zic nimic. Sunt prea emotionata si mi-e teama ca daca lacrimez, mi se intinde rimelu (ca nu e din ala anti-udatura, ca sunt alergica). Oricum, f frumos.

Anonim spunea...

another, calutii de mare sint mai precauti, de-aia nu lasa sarcina pe mana aiuritelor de calute.
si care oricum sint atrase de barbatii care isi masoara potenta in bucati copii produse/an. :)

oricum frumos articol. foarte frumos.

another cherry spunea...

lialia: m-am gandit in mod special la tine ca o sa-ti placa, nush cum sa-ti explic asta. poate cand mancam praji o sa pot:P. eu am cumparat rimel verde waterproof, desi nu pot sa le sufar. dar n-am gasit fara si aveam o urgenta de rimel verde. si acum cand ma dau, umblu cu el cate 3 zile, pt ca n-am demachiantul potrivit.

@haha, nu m-am gandit la asta, cum ca e ca o responsabilitate bine dusa la capat. eu m-am gandit mai degraba ca sunt napastuiti, nu extraatenti.

mamica de Sebastian spunea...

O sarcina e cel mai mare eveniment din viata omului,si probabil din viata tuturor vietatilor,asa ca io o compatimesc pe calutza,ca nu i-a fost dat s-o traiasca:)

Anonim spunea...

Ai povestit foarte foarte frumos!

another cherry spunea...

sarumana mult. mi-a pasat, de-aia:)