miercuri, 26 noiembrie 2008

viata cu o buba pe nas

SinutabNose4.preview

am observat cu satisfactie ca reusesc sa raman cu acel vino-ncoa. si cand ma ingras putin. si cand am cearcane violete sub ochi. care ascund nopti albe si ganduri negre.

reusesc cumva sa-mi pastrez carisma si cand am a bad hair day. si si cand sunt mistretul neprietenos. ceea ce oricum. se intampla destul de rar.

o singura situatie ma scoate total din productie. si ma proiecteaza direct in ridicol. cand imi iese o buba pe varful nasului. buba asta creste mereu perversa. ascunzandu-se prin actiuni de guerilla. in rotunjimile proprii unui nas.

zici ca nu e decat o zgaiba. si nu se da la iveala decat atunci cand e la apogeu. prea tarziu, adica. cand e buba matura. cand e trufasa si falnica. si nimic nu poate s-o clinteasca de pe reduta cucerita. timp de cateva zile jalnice.

ma trezesc cu ea bine instalata intr-o dimineata. pusa ca o brosa de pret pe suprafata cea mai protuberanta de pe fata de cireasa. nasul meu, de obicei apreciat de catre public. chiar daca e stramb. devine astfel lung prilej de glume si de ipoteze.

buba e mare. e rosie. si e ca un deal crescut aberant pe un varf de munte.

are pielea din jur lucioasa si intinsa la maximum. si stim toti ca nu se poate stoarce. pentru ca, daca incerc. rezulta cu viteza luminii 2 dealuri crescute aberant pe un varf de munte. sau chiar un munte crescut pe un varf de munte.

orice fac, oricum ma sucesc. vad cumva cu coada ochiului din partea de jos. profilul de ghionoaie semeata. bineinteles ca buba de pe nas se iteste. taman cand vreau si eu sa merg la un date cu un potential suflet pereche nou.

si din cauza asta. stiu ca lucrurile o sa mearga prost. nu numai din cauza ca el o sa considere. ca o cireasa cu buba pe nas face cat o ceapa degenerata. desi poate asa e.

dar din cauza ca eu numai la asta o sa ma gandesc. la faptul ca el se gandeste la asta. si orice privire mai nu stiu cum. desi toata lumea stie ca barbatii nu prea au lucruri subintelese. si ca la ei ce e-n gusa-i si-n capusa.

orice privire o sa mi se para ca vrea sa zica. cireaso, esti hilara. ai ditamai buba pe nas. te retin cumva? uite m-a sunat un prieten sa bem ceva. e trist ca are cainele bolnav. stii cum e.

dar nici sa aman nu indraznesc. pentru ca buba de pe nas trece in cam 3-4 zile. si omul o sa zica ca am ceva cu el. asa ca ma prezint si imi intind gatul alb cu pielita subtire de cireasa. pe nemiloasa ghilotina montata in piata publica.

a mai cazut un cap de cireasa. noroc ca are inca un numar nedefinit.

daca nu urmeaza un date, in mod sigur am nevoie sa am prestanta la job. sa ma intalnesc cu niste oameni noi. si trebuie sa fac impresie buna. ori sa ma impun in fata unor oameni vechi.

dar va zic. cand ai o buba pe nas. prestanta atinge cote de urgenta. mult spre zero. orice imi pun in cap. are sanse minime de reusita.

tot ce reusesc sa smulg interlocutorilor. sunt zambete mai coafate sau mai ne. si o bunavointa pe care o afisezi in general. cand cineva e deschis la slitz. si iti vorbeste despre adevar si fericire.

sunt o cireasa cu nas dublu. and there's nothing I can do about it. doar sa-mi ling o labuta. in taina, inchisa in intuneric.

pentru ca viata cu o buba pe nas. e viata de caine.

ps: anunt. cireasa cu buba pe varf de nas. dar fara obligatii. caut companion care sa nu rada. rog seriozitate.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Oooo, meganeplacuta treaba asta cu bube pe nas... unde nici fondul de ten nu stie sa faca treaba, de fapt, parca mai rau face :).Esti campioana daca te abtii sa-l strangulezi, felicitari :) Eu n-am putut niciodata iar descrierea ta cu muntele pe munte se potriveste perfect!

LiaLia spunea...

Io pe nas n-am prea avut, in schimb imi ies f rar (dar sigur) doua cornitze pe frunte. Pe care nu le pot ascunde cu bretonul, ca e scurt. Si se umfla cornitele. Si dor. Si sunt roshii si gogonate. Si simt privirile oamenilor fixate pe ele. Si nu pot sa le spun ca, stiti, eu sunt Berbeaca, deci e firesc. Of, ce m-ai intristat, Cireasho :(( Dar, dar, pentru refacerea moralului, tocmai mi s-a spus ca daca ne mai ies coshuri desi nu mai suntem la pubertate, e semn de tinerete a pielii. Si e de bine :D

another cherry spunea...

@thea: pai ma abtin, ca experienta mi-a aratat ca daca il storc tine mai mult si e mai mare. si eu vreau sa scap cu minime penibilitati.

@LiaLia: haha, tare asta cu 2 cornite. si ies in acelasi timp? e foaaaarte fun. da, ar trebui sa porti zilele alea un tricou cu sunt berbec sau ceva, ca sa fie fun. si daca faci asta, pun si eu unul cu sunt ghionoaie:)

Anonim spunea...

Problema aceste coarne de rinocer sau de taur ies taman cu o zi inainte de o intalnire mult asteptata !

Sfatul specialistului: cum simti un pic de tensiune in locul cu pricina te dai cu un pic de unguent de galbenele - atentie, unguent si nu crema frumos parfumata, dar fara efect. Altii spun ca ar fi mai buna o masturbare la timpul potrivit ... Pentru siguranta folositi ambele metode ! :))))))))

Anonim spunea...

io nu pricep mecanismul.In adolescentza cand toata lumea era pizza-face si faceam misto de ei, eram curata si pura ca un bebelush.
Acum, la senectute, imi apar diverse monstruozitati :(( creca e razbunarea sortii! si da, n'ai ce sa faci.De storcit, never.Nu e igienic si ramane semn groaznic.De acoperit, hell no.Mai bine imi pun o punga in cap..

another cherry spunea...

@fyt: bine, o sa dau cu unguent eu, rinocer, cum zici tu, si o sa o conving si pe LiaLia, taurul-berbec sa faca la fel. poate nu merge, sa vezi ce se abate asupra ta, ce urgie:). cat despre masturbare, bine ca esti tu destept:))

@tuvia: deci eu stau inchisa in bezna si ling o labuta, smiorcaind din dublul-nas. si tu ai punga in cap. mai bine vedem un film impreuna, cand ni se intampla.

LiaLia spunea...

@Cherry: ambele doua in acelasi timp! Pt ca sunt totusi mici pt cornite, as putea sa-mi fac tricou cu: Miel in creshtere :))
@FYT: nu te puteai inshela mai tare. Unguentul de galbenele numai bine le fezandeaza, le fortze noi, le face grase si frumoase si iti mai lasa si nasul/fruntea unsuroasa, numai bine sa apara si altele!
@tuvia: eu chiar simt ca e blestemul colegelor din scoala pizzoase, cand eu eram trandafir neprihanit cu piele de matase :((

LiaLia spunea...

P.S. FYT, "gluma" aia cu NF si masturbarea e e un rautacism inventat de oameni rai si nashpa, asa ca nu mai continua, sa nu ne schimbam parerea despre tine :P Sincer si statistic vorbind, la mine e exact invers, cand e mai multa actiune, atunci si coarnele mai infloritoare asa ca ...

Anonim spunea...

@ lia ->

1. Miel bland in crestere caut ... 2 oi. ;)

2. Eu am incredere in unguent, deci folosesc doar prima metoda ! :D

Iti dai cu unguent seara la culcare. Pana dimineata s-a uscat ozeneul de pe nasuc sau cornitele de iedutz. :P

another cherry spunea...

@LiaLia: miel in crestere e foarte cool. aproape ca-mi vine sa-mi fac si eu tot cu asta. imi vine sa ne facem impreuna si un blog colectiv, mielincrestere.ro

@fyt: sa inteleg ca recomanzi la altii ce tu nu prea faci?:P

Anonim spunea...

Bubele au magia lor.Neagra din pacate.Stai secole fara nici macar o minibuba iar in momentul in care iti doresti sa fii perfecta/perfect te tezesti cu una care are o ascensiune mai ceva decit o secretara sexoasa intr-o firma de publicitate.

innuenda spunea...

Bat pariu că şi cu o bubă pe nas,eşti tot cireaşa de pe tort!:)
Aşa că, cireaşo, capul sus, privirea înainte şi pas de defilare! Ai ce nu au mulţi: ai miez!:D

another cherry spunea...

thorus, mi-ai creat o imagine foarte vie folosind icon-ul cu secretara. da, asa fac bubele astea de pe nas. jos cu ele. eu sunt mai bine, in caz ca te intrebi:P

@innuenda: ah, draga mea, miezul mi-e afectat putin cand port dublunas. dar deja e mai bine, o sa incerc sa fiu demna.