marți, 23 decembrie 2008

am brad mexican

jaime cu brad

Anul trecut ziceam despre bradul nostru benetton.

Anul asta a fost putin diferit. Sau poate ca nu, voi judecati. Bradul mi-a fost carat, cioplit si montat in suport. De catre un stripper mexican.

Bine, cand i-am incredintat asa sarcina n-am stiut ca asta e meseria lui. Stiam doar ca e inginer. Meseria preferata a ciresei pentru barbati. Dar ar fi trebuit sa-mi dau seama dupa jocul involuntar feselor si al pectoralilor. In timp ce spala cana de ceai.

Cert e ca odata obtinut mexicanul, m-am folosit de el nestiind care sunt adevaratele talente. Adica e ca si cum ai pune un cantaret de opera sa-ti umple carnatii. Sau un pictor sa-ti schimbe o garnitura la baie.

Stiati ca stripperii mexicani deschid portiera doamnelor pe care le intalnesc in cale? Ca le asteapta sa urce si o si inchid dupa ele? Astia barbati de moda veche care stiu sa respecte fructele. Unde e mexic pe harta? Si eu de ce nu sunt acolo?

Lucrurile au decurs asa. Se imbraca cele mai ponosite haine ca sa par o cireasa amarata. Mai precis geaca de king kong. Cum o pun, cum ii e mila cuiva de mine. Se ia a cherry, se ia un stripper mexican. Se imbarca in masina albastra cu aripi la roti.

Se merge la bucur obor noaptea. Cireasa se apuca de vorba cu tiganii. Le explica ce vrea si cat poate ea sa ofere pentru ce vrea. Mexicanul stie sa taca pana batem palma. Ca sa nu ridice costul. E criza. Doar interpreteaza ludic din pectorali si fese.

Tiganii se iau cu mainile de cap. Cireaso ne omori, si profitul nostru unde e? Cireasa se ia si ea cu mainile de codita. Tiganilor, dar eu pentru ce am muncit in decembrie? Doar ca sa iau brad de la voi?

Tiganii imi arata brad dupa brad. Toti au cate ceva gresit. Unul ca un cocostarc, slab si inalt. Altul ca un mic luptator de sumo, indesat nevoie mare. Iar altul nu zice nimic special.

La capatul gramezii, cu un halou deasupra capului. Se gaseste cel mai grasut brad si mai pufos si mai stufos. Din gramada de brazi el ridica catre mine manutele verde inchis, cu ace blande.

Stie ca e bradul meu, ma roaga sa-l iau acasa. Miroase-ma cireaso. Miroase-ma ca sa cazi pe spate si sa fii sigura ca eu sunt. Hai, vorbeste sa ma lege si sa ma ciopleasca. Mi-e frig si mie aici, de cand te astept.

Este chemat tiganul Maximus sa faca oficiile. Dar tine toporul ca pe un stilou cu penita de aur. Toti tiganii se aduna roata in jur si il iau in tarbaca. Maximus, mai cu forta tata. Si incearca sa dai in pom, nu in rotula.

Un tigan nervos si iute si negru si lucios si zvelt ca un cal arab. Ii smulge toporul din mana. Si cu buzele stranse incepe sa faca sa sara aschii. E asa de eficient ca ma apuc sa-i fac poze. Maximus rade jenat (cu hanorac, mai jos).

maximus

Tiganii toti tabara pe cireasa. Vreau si eu poza, si eu, si eu, si eu. Rad la mine, ma cheama prin padurea de brazi care o sa plece in curand la casele lor, casele voastre. Tiganii s-au inviorat dintr-o data. Se strang roata in jurul meu sa vada ce am facut.

femeie

Mexicanul isi joaca pectoralii sub geaca, in intuneric. Dar eu nu stiu asta. Stie numai el. Si mai stiu si jumate din femeile maritate din mexico city care au avut seara fetelor in ultimii ani.

Ma trag cu ei langa foc. Hai cireaso, trage in poza satra tiganeasca. Cand ne dai pozele? Uite, pe mine cauta-ma la oua. Vaaaai, tigane, de multa vreme nu mi-a mai zis cineva ceva atat de indraznet. Si cu atata public in jur.

Vaaaai, cireaso, asa e. Tare rau suna. Rad toti tiganii. Rade si cireasa. Rade si a cherry si si mexicanul cu viermusi in buci.

satra

Ajungem in casa. Stripperul apuca toporisca si se pune pe optimizat trunchiul. La jumate isi schimba iute tricoul pentru ca a transpirat transpiratie mexicana.

Abdomenul mexican face pe cele doua mamasitas prezente sa inghitim in sec. Dar alungam gandurile nepioase. E Ajunul Craciunului, mexicanii pot sa se schimbe fara frica de fata cu ciresele. Suntem si noi duse pe la biserica, nu niste brute.

Bradul bucuros, cu ochisori recunoscatori, sta falnic in sufra. Multumim si iesim cu stripperul mexican sa bem ceva. Nestiutoare inca langa ce bomba sexy stam. Tarziu in noapte aflu meseria.

Si desi suntem in public. Ma astept din clipa in clipa sa-si scoata dintr-o miscare pantalonii care sigur sunt de butaforie, cu arici. Si sa inceapa o muzica lasciva. Si in jur sa se stranga repede 100 de femei. Care sa-i bage lui jaime bani in chiloti.

Am brad tantos, am brad mexican. Fie ca lumina...

12 comentarii:

Anonim spunea...

Fie...

Anonim spunea...

:)) daca tu zici

Anonim spunea...

Acuma pot: =)))))))

Io cica am primit un bradut micut micut (asta e pleonasm, da' cui ii pasa?). Si pentru ca am uitat anul trecut globurile si toate podoabele la sat, taticutul meu (azi vorbesc mult cu "utz") s-a gandit ca pomul de Craciun tre' sa fie pom de Craciun. Adica cu toate culorile curcubeului pe el. Am emotii pentru ce ma asteapta cand ajung acasa.

Craciuneala fericita si rosie. :)

another cherry spunea...

@vera: grumpy vera today?

@constanteanu: pai si intaresc ce am zis, na!:P

Anonim spunea...

Deci, Craciun Fericit !
Stiu ca suna banal, dar sa nu uitam ca banalitatile compun fericirea.

val mănescu spunea...

Măi cherry, pen că de fieşce dată intru pe blogul tău cu gîndurile mele şi ies cu gîndurile tale înstelate, eu ţi-o urez!
Pe urătură ţi-o urez cu ce-o fi mai bun pentru tine, ţie să-ţi fie!

Răchită cu micşunele
Şi brăduţ cu cireşele,
Doar hot dogi gustoşi
Şi stripperi frumoşi,
De-aia bănoşi,
Şi mai musculoşi!

Cu drag de Crăciun.

another cherry spunea...

@tomata cu scufita: :))
eu cred ca bradul tau de anul asta, nestudiat asa, o sa fie probabil unul din cei mai frumosi:).
sa te distrezi bine si colorat:)

@FYT: abia astept sa fiu coplesita de banalitati. merci frumos, same there!

@varanus: vaaaaaaaai, ce frumooooooos. mi-ai compus o poezie customizata, doar pentru mine, asa! este mortal, varane! sa-ti dea Dumnezeu sanatate! si solzi luciosi.

Anonim spunea...

1. Nu. De loc. Nu grumpy.

2. Nu stiu de unde ti-a venit. Nu intotdeauna scriu mult. Nu oricind, nu pe orice tema.

3. Un singur cuvint, daca e bine ales, (ceea ce evident, nu am reusit) ar fi trebuit sa transmita totul. Sa 'launch a thousand ships'. Eu am vrut sa-ti transmit ca - filosofic - sint in exact moodul in care tu ai scris "Fie ca lumina..."

4. Ca nu sint eu destul de talentuoasa ma deranjeaza mult mai putin decit faptul ca nu ma inteleg cu dta. E a doua oara.

5. Restul, alt'dat.

6. Sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa! Si una cireasha cealalta, idem, ca tare gogoloantza imi pare si dinsa. Sa va distrati cu clabuci!
Si mamacutata (io, mai den popor, cu familia).

Anonim spunea...

sarbatori fericite si dulci@

Sebastian spunea...

ioi ce tare... =)) - hmm mai e bine ca aveti brad :)

- Sebi-
Acum cand colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului va doresc sa aveti parte alaturi de cei dragi, de sanatate, fericire, aceste sarbatori sa va aduca in suflete noblete si bucurii iar langa cetina bradului, odata cu vraja colindei ingerii sa va presare in suflet iubire. La Multi Ani!

another cherry spunea...

@vera: :). mai am doua ore si iau trenul. ne vedem noi curand:). craciun linistit si bun.

@tiberiu: dulci au fost big time, de unde stii?:)

@sebi: hei sebi, avem prin suflete tot felul de chestii, pazea:). sarbatori misto iti doresc.

Anonim spunea...

de unde stiu? pai, mi-a spus Mosul.