marți, 5 mai 2009

am lansat MUZEUL FOSTELOR IUBIRI

inima_buna

Gata. Se intampla oficial. O sa zica probabil si la CNN. Dar vreau sa fiti primii care aflati.

Am lansat MUZEUL FOSTELOR IUBIRI.

Locul ala despre care vorbeam aici cu patima. Ca trebuie sa existe negresit. Ca sa avem unde sa ne tinem exponatele emotionale rezultate de prin dragosti trecute.

La inceput ma gandeam sa deschid un nou blog. Dar cand sa mai am grija si de ala. Numai sa tin minte parola. Si tot mi-ar fi incurcat mintile, facandu-le funda marinareasca, cu nod dublu.

Mi-am adus insa aminte, ce bine. Ca lucrez la un site de femei, hotcity.ro. Si ca pot, la o rigoare. Sa cer gazduire pentru un proiect care ma arde. Asa ca urmarit modelul faceti dumneavoastra o cerere si se rezolva.

Am primit un acoperis deasupra capului. Si am fost numita muzeista sefa. Eu am deschis deja colectia cu doua exponate. O camasa cam uratica ramasa de la SMPE. Si o sticluta continand cerneala dragostei. Ramasa de la cel mai iubit dintre pamanteni.

Acum veniti si voi, cei ce v-ati entuziasmat acum ceva zile. Veniti si va puneti exponatele, ca sa ne distram impreuna. Si sa ne exorcizam ramasitele amoroase. Aduceti si poze, asa e cel mai amuzantesc.

Mor de curiozitate sa vad ce-aveti prin debarale, lada de la pat, noptiera, dulapuri si mai ales capete. Lucruri si ganduri pitite acum pe nedrept prin dulapuri. De ochii nostri aposi si ai altora, mici si neprietenosi.

Veniti la MUZEUL FOSTELOR IUBIRI. Sa vedem cum arata fizic resturile care ne mai fac cateodata. Inima sa devina albastra si palpitanda.

2 comentarii:

carlitos spunea...

hehehe!

count me in, numai sa scot de la naftalina cutia in care tin ascunse exponatele, ca sa nu supar ochiul viitorul meu sotior! ;)

Fuck You, Tovarasi ! spunea...

In cazul asta eu tre sa deschid MUZEUL VIITOARELOR IUBIRI ! :)))))