duminică, 29 noiembrie 2009

draga mos niculae

cizmulite

Sa nici nu-ti treaca prin cap sa-mi aduci un bat.

Am fost megacuminte anul asta. Am facut tot ce trebuie. Pe alocuri am facut chiar mai mult. Dar daca esti matale deschis la minte, atunci nu o sa ma pedepsesti pentru asta.

Sigur, nu fac nimic doar de dragul de a fi o buna cireasa. A venit ziua sa ma rasplatesti pentru cum m-am purtat pana acum. Si uite cum facem.

Chestiile majore o sa i le cer lui Mos Craciun. Am eu intelegerea mea cu el. Dar pentru nimicuri de-astea de care am pofta si nu par sa fie prea impovaratoare pentru un mos binecrescut, o sa ma adresez matale.

Mos Niculae, eu vreau asa.

1. Cand ma trezesc duminica dimineata, insist sa am patul plin de perne. Vreau sa bat din palme si tadaa. Sa stau pe ele ca o regina. Am dormit la Praga intr-un pat imaculat si plin ochi cu perne de toate dimensiunile, stranse in asternuturi fine.

Si vreau si eu, ca mult mi-a mai placut. Ca sa nu crezi ca e cine stie ce, sa-ti trasez sarcina exact. Daca imi aduci 2 perne mici dar umflate si 2 perne mari si pufoase, suntem ok.

2. Sa faci ca dulapul din bucatarie, ala unde tin painea, sa fabrice in timpul noptii turta dulce. Ca sa am diminetile mereu cateva bucati proaspete, sa le pot muia in ceasca de ceai.

Imi place teribil turta dulce. Nu trebuie sa fie cu ciocolata sau cine mai stie ce bazdaci. E ok si simpla, cu putina glazura de zahar.

3. Vreau niste CD-uri cu muzica buna pentru masina. E drept ca prietenul meu bun care asculta cea mai tare muzica mi-a facut cateva cd-uri. Dar le-am ascultat prea mult. Unu la mana ca m-am plictisit. Doi la mana ca au inceput sa scartaie, nemetaforic vorbind.

Vreau sa am cel putin 20 de cd-uri noi. Unele care sa ma faca sa incep voioasa inca o zi de munca. Altele care sa ma calmeze si sa ma bage in timpul liber mode dupa ce tocmai am terminat una. Ne-am inteles, da? Hai ca asta e chiar mai simpla ca aia cu pernele.

4. As dori cateva perechi de chiloti noi, cati te lasa pe mata inima. Am nevoie sa-mi refac stocul. Dar vezi mata, nu am chef deloc sa calc pe la mall si sa petrec ore in sir gasind numai tampenii.

Vezi si mata. Ii vreau de diferite culori, miniaturali. Si sa fie sexy. Stiu ca matale nu esti cu dinastea dar daca vrei, poti. Port 38, marimea de la H&M. M-as bucura sa-mi iei de acolo.

5. Am nevoie de niste bilete la Bruxelles. Nu, nu vreau sa mi le platesti mata. Ci doar sa stai pe net si sa gasesti niste date si un cost convenabil. Detest sa fac asta, ma apuca pandaliile.

Si in plus nici nu am card din cel cu emboss. Cu care se fac plati online. Vezi sa fie in martie si vezi sa fie si frumos afara. Ah, da, scuza-ma. Asta nu cred ca e de competenta matale, o sa vorbesc eu cu Mos Craciun.

Cam asta ar fi, la o prima ocheada. Sigur, poti sa imi pui in ghetute si fructe si ciocolata si martipan si somon afumat si un borcanel burduhanos cu icre de manciuria. Ca e dezlegare la peste weekendul ala. Si covrigi, dar sa fie aia din Amzei.

Iti dau o saptamana sa rezolvi treburile astea. Si ne auzim pe 6, dimineata. Sa pui fular, sa-ti iei medicamentele si sa dormi cat trebuie noaptea.

Te pup si ai grija de mata.

Cireasa pofticioasa dar decenta.

12 comentarii:

alexa spunea...

E clar...Mosul o sa fie ocupat toata saptamana sa caute cadourile de pe lista ta, deci..."iubitu' vreau si eu..." :))

thea spunea...

Iti doresc ca Mosu' sa fie receptiv la toate dorintele tale:).
Aia de la H&M tre sa fie din bumbac, normali? - am un H&M pe aproape :)

vera spunea...

cireshi - (nu tocmai offtopic)fusei la Stockholm acu 2 saptamini si a fost sa leshin pe strada: in centru, unde am stat eu si singura parte din oras pe care am vazut-o ca plooa ca dracu, pe fiecare coltz de strada era cite un H&M. Nu m-am lamurit clar care era diferentza dintre ele si nici nu am intrat decit intr-unul singur. Dar cred ca sint, unlike ce stim noi din alte capitale, unde distinctzia se face cel mult pe sexe si virsta, facute pe stiluri: unele mai kinky, altele mai glamoroase, altele mai clasice, asa mi s-a parut. Oricum, ar fi raiul pe pamint, daca pretzurile nu ar fi ceva OBSCEN. Don't ever buy stuff in Stockholm.
Succes cu Mos Nicolae, sper ca ti-ai facut ghetutzele si pantofii, ca nu itzi lasa nimic in incaltzaminte prafuita sau stropita.

Biux spunea...

3. prietenul tau bun care asculta cea mai tare muzica a receptionat mesajul si se ocupa

Lili spunea...

Eu imi doresc ghetute.

Anne spunea...

Daca Mos Nicolae trebuie sa-ti aduca tie toate alea alea, e clar...nici nu-mi mai fac ghetele.
:)

Anonim spunea...

Nici nu vrei prea mult; da' mosului Sef ce-i ceri, asta as vrea sa stiu; sau ne spui atunci, sa nu uite;sys

Anonim spunea...

Foarte frumoase dorinte. Simple. Boutique. Despre toate celelalte in citatul urmator. Nu stiu daca e momentul si locul, dar l-am gasit inspirat si sanatos pentru "....iubi, vreau aia si aia" : "Modern servitude is voluntary, endorsed by those slaves who crawl on the surface of the Earth. They buy the merchandises that enslave them every day more. Slaves run after alienating jobs that are gently given to them if they prove to be tamed enough. They choose the masters they will obey. For this absurd tragedy to happen, it has been necessary to dispossess slaves from the awareness of their own exploitation and their alienation. Here is the bizarre modernity of our time. Contrary to slaves from antiquity, servants from the Middle Ages or the working-class from the first industrial revolutions, today we are contemplating people that are totally enslaved. The difference is that they are unaware of their enslavement and those who are aware, choose to ignore it. They ignore rebellion which should be the only genuine reaction of the exploited ones. Slaves accept without question the pitiful life that was planned for them. Renouncing and resignation are the sources of their misfortune" sau si mai simplu: " Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need". Fight Club.

Respecte. Cezar

No One spunea...

:)))
incerc sa mi-l imaginez pe Mos Niculae umbland prin mall dupa chiloti si tot ce imi iese e un ras inabusit. As vrea sa o vad si pe asta (Mosul dupa chiloti, nu rasul :P)
Dar daca Mosul face toate asta, atunci el e un Mos a intaia si, desigur, tu ai fost o cireasa a intaia (si f cuminte) anul asta :)

another cherry spunea...

@alexa: mosul are capacitati infinite de a acoperi cerinte si spatii geografice. nu-ti fie frica ca nu poate duce, o sa fie bine:).

@thea: nu neaparat:P. norocoaso.

@vera: o sa frec la ghetute pana o sa iasa foc din ele. am observat si eu ca H&M are preturi impartite pe tari. la Praga e dezastru, la Berlin e brici.

@Biux: super. contez pe asta.

@Lili: mosul asculta, sa stii:). esti in direct.

@Anne: ba da, ba da, nu te da batuta. o sa-ti aduca si tie. doar sa stii exact ce.

@sys: da, mai astept putin, sa vad cum se comporta asta.

@cezar: perfect adevarat. merci ca ma citesti, sunt mandra.

@

Miju spunea...

cireaso', la mine e o traditie ca mos Niculaie sa aduca chilotei, care mai de care mai interesanti si sa-ti scoata ochii din locase, dar nu prin marimea lor...

mda, cred ca am vrut sa scap de spectrul unchiului care aducea, invariabil, sosete...

Anonim spunea...

salut! spune-mi, te rog, datele de plecare si intoarcere(presupun ca vrei sa te intorci)de la Bruxelles si iti cauta fata zboruri si pe Luna daca vrei;) asa, darul meu pentru Cireasa! la covrigi din Amzei nu ma bag ca pana iau eu trinu' se inchide covrigaria:)da' un search pot sa dau, nu de alta, da' iti vine sa crezi au ba, searchul e hobby-ul meu si topai de drag cand gasesc ce trebuie:)(la alte surse de satisfactie gen atingerea Nirvanei and stuff am renuntat :P)lista cu searchurile ti-ar trimite-o mosu' pe mail de pe adresa mea: arinia17@yahoo.com
;) Oana