miercuri, 4 noiembrie 2009

mi-e frica de senzualitatea indiana

HEL231984

Cireasa se intreaba uneori, cand e toamna si are timp. Oare ce fac indienii cand vine seara si au terminat de mancat?

Ce-si soptesc si ce se intampla intre ei dupa ce isi culca copiii maro, isi desfac sari-urile in culori vii, isi scot tarlicii care nu scot nici un zgomot. Si se strecoara in milioanele de paturi tantrice aparate de plase de tantari?

Si continua cireasa. Aduce pielea de culoarea cacaoai cu lapte si o anume stiinta pentru manevre iscusite in pat?

Oare toti indienii, barbati, femei, si poate si copii, stiu sa faca dragoste mai bine decat oricine altcineva? Sau e doar un mit inventat ca sa ne complexeze pe noi, caucazienii.

Ma gandesc ca noi o ducem mai bine economic. Si atunci indienii, ca sa se razbune, au scornit mitul asta. Ca sa ne faca sa ne simtim cu coada-ntre picioare.

Daca te uiti la ilustratiile sexuale care troneaza mandre pe serenele temple indiene, iti mai vine putin inima la loc. Sunt acolo descrise cu grija orgii care fac bunicile sa roseasca.

Dar asta, daca ne punem mintea, stim sa facem si noi. Trebuie doar sa sunam niste prieteni si sa le propunem un sex party. La care sa avem si niscaiva animale domestice sau salbatice.

Iar daca studiezi cu atentie, cum am facut eu, pozitiile explicate in celebrul text Kama Sutra, vezi ca indienii se contorsioneaza de le sar capacele. Dar de ce sa incerci sa levitezi facand sex, cand e bine si asa. Cu picioarele pe pamant, odihnindu-te dupa o zi de munca in pozitia misionarului.

Deci pana acum, trebuie sa recunosc ca nu sunt foarte impresionata. Sa facem sex sprijinindu-ne in degetul inelar de la picior putem si noi. Doar ca suntem un pic mai lenesi si preferam sa stam comod.

Si atunci? Unde sta fascinatia senzualitatii scoborate din Ramayana si Mahabharata? Ce l-a tulburat intratat pe Eliade incat era sa lesine cand a fost lasat sa atinga partea interioara a antebratului lui Maytreyi?

Poate ca in cazul lui a fost vorba taman de fructul interzis. Pun pariu ca daca m-as prezenta nu cu partea interioara a antebratului, ci cu fesa dreapta dezvelita de sub un slip roz bonbon la o mare personalitate literara din ziua de astazi, nu s-ar intampla mare lucru.

Incerc sa gasesc si eu explicatii aici, de-aia bat campii. De fapt sunt invidioasa.

Am avut de curand de scris un material despre pozitii sexuale. Si tot cautand pe net poze cu asta, am ramas uimita. Cate pozitii exista pe lume, venite de la indieni. Si cum eu folosesc doar cateva dintre ele si ma cred o mare practicatoare de iubire.

7 comentarii:

pietricel spunea...

Cireaso eu cred ca sexul asta complicat este de fapt o modalitate de relaxare.
Un mod de a separa sexul pentru facut copii - lucru la care sunt campioni- cu sexul de placere.
Avem nevoie de un sfat de la sursa. Daca se gaseste un domn indian dragut sa ne explice si noua cum sta treaba..

Denisa spunea...

Eu am doua variante pentru imaginatia deobordanta a indienilor cand vine vorba de pozitii:

1) nu sunt prea sentimentali, nu prea iubesc, ori devin repede blazati - cand esti indragostit si iubesti pe cineva poti sa ajungi in al noualea cer fara sa te contorsionezi in halul ala ..
2) totul este de fapt un branding de rasa, de popor - asa cum elvetienii sunt tari in ceasuri, ciocolata si banci indienii s-au gandit sa se specializeze in pozitii sexuale - era cel mai simplu, mai putin costisitor, deh, popor numeros si sarac .. si oricum pe vremea aia nu aparusera computerele .. :)

another cherry spunea...

@pietricel: vine la mine in vizita un prieten bun de tot, indian, care se ocupa de tantari. o sa il intreb, dar mai dureaza vreo 10 zile:).

@ikemaua: asa m-am gandit si eu, la varianta 2, dar poate e nedrept sa gandim asa:). trebuie sa ne interesam mai indeaproape.

Denisa spunea...

da, si eu voi cunoaste un indian in weekend - cu putin noroc va si gati ceva hot & spicy pentru noi ..daca-i simpatic il trag de limba sa vedem cum e dom'le treaba asta cu kama sutra?

Miha spunea...

Hm, eu am o prietenă care a avut un iubit indian şi din ce mi-a povestit, cel puţin în cazul lui nu a fost un mit:D nu doar tehnica a fost la mare înălţime...nu ştiu dacă e cazul să intru în amănunte...:)

another cherry spunea...

@ikemaua: nu ma fierbe. daca afli, varsa tot:P.

@Miha: dada, e cazul. clar e cazul.

Miha spunea...

Hihihi. Prietena asta a mea îl întâlnise pe tipul ăsta în Spania şi din spusele lui, ea era a doua femeie cu care avusese relaţii intime...Pe scurt...:) Era foarte plăcut pentru că indianul îi acorda ei toată atenţia, era în primul rând preocupat de cum se simte ea, de ce-i place. Preludiul era foarte lung şi cunoştea foarte bine anatomia feminină (ăsta e un mare plus!). Spunea că felul în care o privea - privirea aia de tipul „te mănânc toată” - o făcea se simtă foarte femeie şi foarte dorită. În plus, acorda multă atenţie întregului corp, nu doar organelor genitale şi îi făcea un masaj senzaţional. Mai era şi deschis la a încerca lucruri noi.
Pe mine una m-a făcut destul de curioasă, aşa că acum când văd câte un indian drăguţ mintea mea face tot felul de scenarii:)))