luni, 5 ianuarie 2009

emoticoanele imi blocheaza simtirea

aripi

Ca sa nu mai zic de ratiune. Ca la mine cand simtirea s-a dus, hop si ratiunea. Care ii urmeaza, sora geamana, prea fricoasa sa doarma singurica.

Vorbeam zilele trecute cu cineva. Nu spui cine, persoana importanta. Pentru mine, adica. Si am trimis un zambet, pentru ca m-am gandit la el si am zambit. Si a trimis si el un zambet.

Si m-am infoiat si am trimis un batut din gene, pentru ca ma uitam la el cu ochii aia de batut din gene. Si el a trimis un ranjet, pentru ca a intuit starea precara de spirit si inima in care ma aflu.

Si apoi m-am incordat si am trimis un sarut. Si am primit pe loc brate deschise la maximum, care mergeau unse cu sarutul meu. Si am trimis inimioare care-mi ieseau din gura sau din ochi. Nu sunt sigura.

Si el a trimis thumbs up, adica ne bucuram ca ne trimiti inimoare. Si eu am raspuns cu un om care tine o petrecere si sufla in suflici din ala. Pentru ca ma bucuram ca el se bucura ca eu eman inimoare.

Dar apoi s-a-nchis. Cand eu mai aveam atatea de spus. Dar neavand curaj prin cuvinte potrivite. Pentru ca mereu cuvintele mele sunt prea vii si ma dau in vileag. As fi trimise niste semne.

Unde sunt, draga yahoo? Emoticonurile cu "vreau sa te mangai pe par. Desi stiu ca parul tau e ca o tabla si nu se poate mangaia".

Dar vreau sa te miros, ca mirosi mereu frumos. Si musai sa fac asta acum, inainte sa ma duc la culcare?

Yahoo, nu face pe durul, si scoate de la tescherea urmatoarele semne:

Vreau sa stau cu nasul lipit de gatul tau. Asa de lipit incat sa nu mai pot respira. Si sa vina descarcerarea si sa ma descarcereze. Dar pana vin ei, abia astept sa ma sufoc.

Pot sa ma cuibaresc putin, ca stii ca sunt mica, in spatiul format intre clavicula si gat si umar? Vreau doar sa trag un pui de somn, stiu ca acolo la tine e asa de bine.

Hai sa mancam impreuna din aceeasi farfurie. Stii tu unde. Si cum e lumina in jur si muzica de potrivit de tare.

Mi-e dor de tine asa de tare ca vor sa sune la salvare. Oriunde imi dai intalnire, pot sa ajung in 3.2 minute. Pentru ca imi pun aripile pentru ocazii. Si zbor ca gandul.

Si mai ales, unde e yahoo, unde e emoticonul care sa zica. Daca tu poti, eu vreau.

Ooooof, cum sa fac eu sa ma exprim omeneste emotional cu asa niste emoticoane sarace in continut si layout? Si pentru ca nu pot sa slobozesc cuvintele cum imi vin la gura. Pentru ca atunci iese mare balamuc. Uite, sed si rabd.

Dar e destul de frustrant. Si zau ca am nevoie de ajutor. Yahoo, pls help another cherry at risk.

Voi de ce emoticoane ati avea nevoie ca sa fiti mai expliciti? Facem impreuna petitie la yahoo?

21 de comentarii:

ajnanina spunea...

pai da...
am nevoie de multe feluri de zambete care sa zica diverse, cum ar fi:
stiu ca stii ca eu stiu despre tine ca, si te bucuri ca stiu...
am visat ca... da nu pot sa-ti spun direct...

Anonim spunea...

Mai demult, cand ma conversam cu o prietena buna, buna, ne trebuia o fatzuca opusa celei care sa tavaleste de ras; aveam nevoie de una care se tavalea de plans;bine ca a trecut vremea acestei nevoi :).

another cherry spunea...

:)), da este exact genul la care ma referam. si sunt zeci, sute, mii de posibilitati. Hai sa facem petitie, simt eu ca am un partener de nadejde in tine:P

Anonim spunea...

Adica fatzuca sufocata de atata plans o vrei? Sau fatzucile mai optimiste ale Ajnaninei? :)

Anonim spunea...

draga (another) cherry, ar mai fi unele care zice yahoo ca le tine ascunse :)
http://messenger.yahoo.com/features/hiddenemoticons

another cherry spunea...

@thea: aoleu, am avut si eu vremuri de-astea. sunt cumplite, ce bine ca au trecut si la mine. acum avem nevoie de o fatuca care se tavaleste de atata multumire:P

@pozek: draga pozek, ma uit imediat. deci zici tu ca rezolv una din problemele de mai sus, folosind unul din asta? care, aia cu clavicula?:P

Anonim spunea...

[Si din nou: =))))) ]

Ma gandeam eu odata mai demult, sau cred ca o fi fost chiar zilele trecute... da' nu spun cand, ca poate ma surprinde careva... Ma conversam eu pe mess cu un nene care imi dadea asa niste fluturici in stomac si n-am putut sa ii spun prea multe cuvinte, dar am rezolvat-o rapid cu niste smileys de-alea galbejite, apoi cu un tai tai pe care il faci din :-h si am indraznit si un ;). Mai mult nu pot.

Avem la lucru niste emoticoane tare simpatice pentru MSN, sa vad cum ma gudur pe langa colegii mei programatori, sau pe langa prietin sa ma ajute sa le pun cumva online. Is super dragute. Pe loc acuma imi aduc aminte de un iepuras care se da cu capul de pereti, de omuletii aia verzi de la MSN care se palmuiesc si de un zambaret galben fara picioare care sare in sus si in jos de bucurie. :)))

iuuu, ca m-am infuriat. Chiar trebe sa ti le arat cumva.

Anonim spunea...

:)) la aia cu clavicula mai au de lucrat putin ca sa le iasa bine online :P

Anonim spunea...

he he, aia cred ca mai are de asteptat pana poate sa o inventeze cineva online :)

Anonim spunea...

unu care se ascunde sub pat si nu mai vrea sa iasa de acolo ever.Inca unul cu un cutzit care taie gatul altuia care vb in continuu (ii ies bule din cap sau ceva de genu').
EMOTICONUL :) ar treb desfintzat foreva.Nu mai suport, nu pricep ce vrea sa zica lumea cu el.Apare asa din neant o fereastra cu semnu asta, io nu posa zic decat "wtf vrei?"

Anonim spunea...

Pe mail.
Ca nu stiu sa pun aici.

B spunea...

:)

LiaLia spunea...

In primul rand, eu cu gagicu nu comunic niciodata pe mess, tocmai din interpretat aiurea emoticoane. Dar mi-a placut la hidden emoticons alea ca exista un porcushor tare dragutz, care transmite "mesajul" mult mai delicat ca "auzi? eu cred ca esti cam porc". Si pt mine :) este iritant, ushor ambiguu si din ala de ma face sa spun: "n-ai inspiratie dar ai chef de bagat in seama? Mue!" Eu as vrea emoticoane cu picioare, dansatori. Si unul care sa dea cu un maare pumn intre ochi. Hai ca m-a apucat violenta. Revin :D

another cherry spunea...

@tomata cu scufita: pai si crezi tu ca merge cumva sa le putem folosi si noi, adoratorii de yahoo? ca mereu raman in pana si cred ca ratez multe evenimente importante si palpitante din viata, din cauza asta:). astept stiri cu mare interes.

@pozek: deci ti se pare chiar asa de greu? mda, si mie:)).

@tuvia: inseamna buna ziua/ce mai faci/ma gandesc la tine/ma bag in seama/te vreau/ma vrei/uite, zambesc. si multe altele:))

@vera: am primit, sarumana. ma sa vad daca ma pricep ce si cum sa fac cu ele. cireasa si tehnica, baba si mitraliera.

@LiarLiar: :)

@LiaLia: vai ce buna e ideea asta cu dansatorii. tu sigur te raliezi cu mine in proiectul ajuta-ne, yahoo, sa avem vieti mai pline:)

Anonim spunea...

@ Lia:

Pumn in ochi: b-(
Enjoy!

@ restu' lumii:
http://messenger.yahoo.com/features/hiddenemoticons/

LiaLia spunea...

Count me in. Pentru o viata mai plina si emoticoane mai sensibile si mai subtile!

LiaLia spunea...

Baloo, you made my day! :)) Pupez

Diana Adela Martin spunea...

da un emoticon pt cum zambesc dupa? dupa ce iti citesc blogul... exista?

si un emoticon cu o inima care creste si se umfla la fiecare click ca sa ii spui: uite-atat te iubesc

si un emoticon cu brate pleostite de dor...

another cherry.. eu vreau sa iti semnez petitia de 2 ori!!

another cherry spunea...

diana, trebuie pus pe lista. abia astept sa vad cum arata:). sigur nu e un zambet simplu, de gradul 1, asta pot sa imi inchipui:P.
ce chestie, cand ai spus asta cu brate pleostite de dor, eu am facut instant gestul:).
multumesc frumos, stiam eu cine e cu mine:P

Anonim spunea...

Tu, eu am vrut sa am un emoticon care-si face cruce. Pentru situatiile alea cand zici "doaaaaaaamne feeeeereeeeste, chiar asa??". Mai erau vreo cateva, dar le-am uitat.

another cherry spunea...

:)
Dar unul care sa moara traznit de un traznet de ce aude, nu ne trebuie?:)