marți, 13 ianuarie 2009

ma lasa conversii

DSC01838

E vorba despre conversii mei turcoise. Despre care mi s-a spus de atatea ori si in atatea feluri. Ca sunt cei mai frumosi conversi de pe fata pamantului.

Ca lumineaza ca niste felinare inteligente in noapte. Ca sunt marturia balamucului de la mine din cap, in sensul bun. Ca sunt funky si cool si smart, smart Converse. Cred ca am avut si o relatie doar din cauza lor. Deci bazata pe valori solide impartasite.

Doar incaltata cu ei am o stare anume de spirit si imi vine sa zbor. Si cateodata mi se si intampla. Pun bidivii in picioare si o iau asa, incet deasupra floreascai.

Ma duc spre aviatiei doar sa vad daca sunt prietenii mei acasa. Apoi ma indrept spre centru ca imi place cum se vede orasul de sus cu mult trafic.

Am facut atatea impreuna. Ei au vazut lucruri pe care nu mai pot sa le repet nici sa vreau. Au dansat ca nebunii la partiuri din bucuresti, vama si europa, continentul. s-au imbibat in tequila. S-au tavalit prin nisip. S-au odihnit in iarba de mai.

Si acum au cedat psihic, s-au prabusit. Intai a gafait putin dreptul, dar nu l-am bagat in seama, aveam treaba. Apoi stangul s-a despicat mortal spre varf si m-am prins pentru ca o batea vantul pe cireasa fix pe-acolo.

Acum eu nu stiu ce sa fac. Pentru ca m-am dus oricum de multa vreme ca iepurasul la marmacie cu aveti morcovi? aveti morcovi? Insa Converse a decis anul trecut sa nu mai faca modelul asta. Si eu cui raman?

Ma gandeam ca poate, daca le scriu o scrisoare induiosatoare, semnata cu sange. Cum ca, draga Converse, imi trebuie din modelul ala retrograd de care nu mai vrei tu sa faci, 12 perechi. Adica 4 perechi turcoise cu rosu, 4 galbene cu mov si 4 argintii.

Poate ca, pentru a inchide gura unui consumator nebun, o sa faca rost de ele de prin depozite uitate de lume din Bangladesh sau Madagascar sau Honduras. Si o sa mi-i trimita. Voi ce ziceti? Sa incerc? Daca stiti ce trebuie sa fac, nu ezitati.

E iarna si m-au lasat conversii preferati. Eu cu ce mai dansez si impresionez barbatii dintr-o ochire?

22 de comentarii:

Anonim spunea...

ce frumosi sint coneversii. eu zic sa le scrii in mnume colectiv, si sa le pui si poze cu semnaturi, sa faci asa o campanie..:)
viva la revolucion!

Anonim spunea...

nu cu ei impresionezi barabtii, crede-ma.
si daca imi permiti sa-l citez pe sterling: "they are just some fabric and some rubber". so .. get over it.
please feel free to ban this comment. :)

Anonim spunea...

Mai bine trimiti direct textul asta; tradus; ca ai fost explicita :).
Mai in gluma,mai in serios, stiu ce inseamna sa te lipesti de anume chestii care nu se mai fabrica :). Niste conservatoare! :)

another cherry spunea...

@codo: bine codo. tu ai conversi? si cum sunt: in stare buna sau uzati?:P. ca sa stiu daca imi esti partener la campania asta, pe langa cea catre yahoo cu emoticons:P. o sa stapanim lumea:)

@the mask: ce dor mi-e de stirling:). asta am retinut eu din commentul tau. ii sun diseara sa-mi zica personal asta, skype-ul sa traiasca!

@thea: chiar nu vad cu ce sa-i inlocuiesc. am cumparat niste chestii sau nu stiu cum sa le zic de la bershka, dar n-au cum sa se ridice la asa nivel:)

@

Anonim spunea...

Faza cu balamucu' din capu' tau e tare !!! :))))))))))))

LiaLia spunea...

Iar, Cherry, iar imi faci din astea? :(( Conversii mei (foshti portocalii, momentan un fel de cacaniu prafuit) au sucombat acum vreun an, fara speranta. Dar nu m-am indurat sa-i arunc si imi tarshai picioarele cu ei pe la ai mei pe-acasa si prin curte. Eu la Converse nu am scris scrisori induiosatoare, dar am incercat pe site la Abercrombie&Fitch (care imi place mie mult mult magazinu asta) sa ii induiosez ca, daca tot trimit pachete in Papua Noua Guinee sau Aruba, sa faca un mic efort pt mine sa trimita si in Romanica. Si mi-au raspuns f dragutz (le-am si simtit zambetul superior si amuzat la naivitatea mea) cum ca se bucura ca imi plac asa mult lucrurile lor si ca ma invita la magazinele lor din SUA, UK si Canada :((( Huo!

Anonim spunea...

Pai te inteleg perfect; prin 2000mi-am luat o pereche de ghete dementiale; le-am lasat acum doi ani de proaste si le-am luat anul trecut de bune, pana le-au crapat talpile. Nimic din ce am cumparat intre timp nu le ajunge la degetul mic :)

another cherry spunea...

@FYT: Pai asa a zis cineva la care am tinut pe perioada determinata:)

Vaaaai, Lia, cum au putut sa-ti zica asa ceva?! Sa speram ca cei de la Converse nu sunt atat de cainosi si ca realizeaza ce good business e sa ma aiba clienta in continuare:P

@thea: eu i-as mai purta, pana mi se vad cartofii de tot. dar mi-e ca ma rade lumea si ca ma da afara de la job pentru neglijenta in vestimentatie:P

Anonim spunea...

1. Tzara arde si baba se piaptana.

2. E MONSTRUOS de important cum e pieptanul si oglinda. Pieptanul de baga sau argint sau ...(completati voi), iar oglinda - de Venetzia.

3. Sufletul meu singereaza dimpreuna cu al tau.

4. Stiu ce-i aia sa tzi se discontinue (asta ie cuvintu, mi l-a zis mie la NY vandeuza de la Bloomigdale's, cind nu mi-am mai gasit sutienele preferate: They don't make them anymore, this model has been discontinued. Zdrang! Cutzite in inima!)un obiect fara de care. Nu poti. Stii tu ce.

5. Solutzia mea, finca pe termen lung, e sa te adictezi de alta marca. Sau tot Converse, dar alt model. Restul sint panacee.

Anonim spunea...

Fii-mea si-a facut si blog pe baza de convershi ->
http://www.girlwithconverse.blogspot.com/ :)))))))

another cherry spunea...

vera, cred ca problema e ca tara mea nu prea arde. stii, eu traiesc intr-un fel de orasel al meu cam ca ala din Grinch care a furat Craciunul sau the The Shire din Fratia inelului:). Piaptanul, din orice material nobil, se arunca in spate si creste o padure:).
Si nu, nu pot fara converse. Deci o sa intreprind ceva:)

@FYT, chiar e fata ta? Pentru ca eu o stiu, a si comentat la mine, am vb deja:)

Anonim spunea...

eu nu am conversi si chiar nu aveam o parere buna despre ei pina sa citesc articolul de fata, dar acum ii vad cu alti ochi.
lumea va fi la picioarele noastre :).

Anonim spunea...

Aha, deci asa ! :))))))

Mai am un baiat de 19 ani ->
http://www.striptismental.blogspot.com/ :P

World Wide Alinoi spunea...

Daca iti plac asa tare, cauta-i pe amazon/ebay.
Acum 2 ani mi se pusese pata pe un ceas facut de Swatch in 2001, care nu se mai fabrica. Dupa mailuri in Romania si State, am ajuns la good old ebay, de unde l-am si cumparat (nou)!
Iti tin pumnii

Anonim spunea...

cred ca unul dintre cele mai dramatice momente din viata unui om este clipa in care constata ca il lasa conversii. te simti colpesit de o sumedenie de trairi contradictorii, lacrimile nu indraznesc sa'ti curga, mainile nu ti se mai opresc din tremurat...
da, ebay e solutia! :D

another cherry spunea...

codo, fugi la magazin si cumpara. si apoi invata-i si pe toti copiii pe are ii ai in gestiune sa-si cumpere si ei. converse=love:)

@FYT: daaaa, si uite cum avem amandoua pasiune pentru conversi. lucrurile nu sunt intamplatoare pe lumea asta, nu degeaba ne-am intalnit toti:)

@every one is entitled to your opinion: wow, ce tare, bine ca mi-ai zis. poate te intreb cum se face daca imi prind urechile:)

lenebarbie ma intelegeeeeeee. simtesc eu ca si tu porti conversi cum respiri:)

Anonim spunea...

pai sa stii ca la primavara o sa ma duc fuga la magazin sa imi cumpar. :) cheers, cherry.
copii cred ca au, ei sint inaintea mea cu mult si au si adidasi cu role.:)

Anonim spunea...

am 3 perechi, inclusiv una de papuci, dar tot la prima maron&orange si funditze roz tzin cel mai mult.Ii port cu isterie, chiar si iarna.Nu i'am luat acum la mare, mera frica de inghetz.Insa mi'e frica de ziua cand o sa crape, ca de ziua cand o sa moara Nina (my cat).Trist e sfarsitul convershilor si in general, al tuturor lucururilor la care tzii, poate prea mult :)

nush daca se indura converse sa faca alta serie, i wish u good luck!

World Wide Alinoi spunea...

Cu mare drag te ajut, daca o sa ai nevoie!
Ar fi perfect daca ai stii denumirea lor, adica numele pe care l-au primit ei de la Converse.

another cherry spunea...

@codo: iti recomand unii galbeni. cu galben nu gresesti, esti ca un licurici in noapte:)

@tuvia: si eu am tot trei perechi, dar asta era cea de baza, probabil ca de-aia si cedat. dar m-am prins ca niciodata nu ai conversi destui, oricati ai:))

@everyone is entitled to your opinion: i-am aruncaaaaaaat:-(. deci nu stiu cum le zicea.

Anonim spunea...

chiar azi m-am uitat la kill bill si uma avea conversi galbeni si am zis ca din aia vreau si eu, dilema mea este daca sint si modele galbene pentru baieti:)

Anonim spunea...

cireaso, ce'a fost in capul tau, cum sa'i arunci? nuuu, dupa ce se fac bucatele, conversii se pun frumos intr'o cutiuta parfumata si se pastreaza pana la adanci batraneti!