vineri, 9 ianuarie 2009

romanta cu patashon cand intra in pat

venus_earth_mars

Printre potentialii mei parteneri aflati pe lista de verificat. Poate sau nu poate deveni un suflet pereche pentru cireasa? Se afla si patashon.

Cand patashon imi este alaturi, noi suntem cei care dam viata zicalei aoleu, sunteti ca pat si patashon, unde eu sunt fireste pat. Adica pentru atunci cand vrei sa zici ca doua lucruri se potrivesc ca nuca-n perete.

Sau altfel zis, impreuna ne potrivim ca manusa dreapta indesata pe mana stanga.

Ma mir ca inca nu ne-au contactat cei de la Discovery Channel sa faca un documentar despre "asa nu". Sau macar cei de la Din dragoste. Ca sa faca emisiunea putin mai picanta. Si sa amuze privitorii cu bizarerii de prin metropola.

El, patashon, si eu, pat, nu avem ce sa ne spunem nici sa ne pui pistolul la tampla. Am incercat de atatea ori sa ingaimam ceva care sa semene a conversatie. Vorbele noastre se leaga numai cand alcoolul bate sangele.

E drept ca demiurgul poate, sau altcineva pus pe shotii, ne tot impinge sa ne vedem. Si sa incercam sa ne facem viata mai suportabila unul altuia apeland la partea aia, magica de-a dreptul.

Partea cand pat se potriveste cu patashon cum merg caperele pe somonul la gratar, cu lamaie, intr-o zi de primavara, in gradina. Acestea sunt momentele cand patashon isi ia avant. Si intra nemilos, cu toate fortele atavismului speciilor, in pat.

Atunci pamantul, batran pervers, se opreste nedumerit sa se uite. Iesindu-i complet din cap ca jobul lui este sa se intoarca necontenit dupa soare. Si o intreaba pe colega Venus: draga mea, tu stiai ceva? Ca eu le pusesem cruce. Stiam ca nu se potrivesc.

Venus, razandu-si in barba, vorbeste in sarade: cand urca la mine pe munte, pare ca sunt ca doua boabe-ntr-o pastaie. Pamantul zice deh, femeile, si se intoarce confuz la ce stie el sa faca mai bine. Sa se roteasca.

Cand patashon iese din pat, se uita de-a mai mare mirarea unul la altul. Unul: cum am putut sa ma alatur tie? Altul: cum ziceai ca-ti spune? Unul: cati sunteti? Altul: cinci. Unul: ce cinci? Altul: ce cati?

In timpul asta, protagonistii fac diverse activitati de rutina. Marte se ineaca de atata chicoteala. Venus da ochii cu gene lungi peste cap si strange dispretuitor din buze. Pamantul moare de drum lung. Patashon doarme. Iar pat, pat scrie.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Cireasa galactica si perversa ! :)))))

OFF TOPIC ->

Daca nu ma insel ai un McIntosh. As vrea sa-mi zici in cateva cuvinte aici sau chiar sa scrii un post in stilul tau (la fel precum cel cu utilizatorii de mess si de skype si de gtalk) daca este mai util decat un PC obisnuit sau este doar o fitza care nu merita avand in vedere ca nu prea gasesti soft piratat ... :D

Anonim spunea...

Eeeee, da' ce-avem noi aici?
Intortocheat, da' tot am priceput ceva. :)

Anonim spunea...

Excelent spus :) Mi-a placut mult!

another cherry spunea...

FYT, da, ce sa fac, mai am si eu trairi lunare:)

@Tomata cu scufita: m-am simtit, vorba lui FYT, intergalactica azi:). Bine ca nu a fost prea encriptat:P

thea, ma bucur, ca asta a fost mai imbarligata, asha mi-a iesit:)

Anonim spunea...

Tomatino, cind iti scoti scufitza pentru culcare si esti relaxata, da-mi si mie o esplicatziune despre ce ai intzeles din acest post. Please.

Fructa asta, cireshika voi sa dzic, ma eberlueaza/epoustufleaza/discombobu-leaza cu amestecu asta de realitate si wishful thinking.
Io sper ca ne-a povestit aci un moment torid, cu un domn cu care nu are si alta comunicare.
Da' ce stiu eu, la senectutea mea, despre cum proceseaza ea epistolar asa un episod? Stiti cum e cu noi, mamele de fete acu adulte: stai acasa si asteapta-ti pensia, zice poporu de 25-40 de ani (stau, da-ntre timp citesc blogul cireshicii, ca sa nu scriu raportu pt. BXL)
Sorry ca am scos toxina, am draci.

another cherry spunea...

FYT, am uitat sa zic ca mac-ul nu e fitza, e foarte misto si diferit si bun. Pentru mine poate prea mult, pentru ca tiu sa folosesc 15% din ce stie el sa faca. Merita insa tot efortul, pentru cine stie cu butoanele.

Vera, ce sa fac nu pot sa-mi imblanzesc chiar toate posturile, unele maraie la mine si se vor salbatice, ca asta:). Pana zice scufita, zic eu. Da, asa este, cum zici tu, deci ai inteles bine:).
In rest, toxina sa fie, dar s-o stim si noi. Si nu mai incerca sa ma amagesti cu pensia si de-astea, ca o stiu pe mama cum e si nu tine:)

Anonim spunea...

Pai, io ma refeream la mine, nu la duamna mama ta. Scusi.
Si nu vreau DE LOC sa-ti imblinzesti posturile. Da-i-nainte, ca ASA e bine!!! Salbatice!
Si deschid usa la tine, vejnic, cu palpitatziuni. Nu asa vrei tu sa fie citioarea/torul tau?

another cherry spunea...

Stiu ca la tine te refereai madam, si by the way, fereasca domnule sa te schimbi cumva. Dar ziceai tu niste chestii, mai devreme, cum ca tu esti doar o viata batranica:P, si voiam sa-ti arat ca nu cumpar. O stiu pe mama, sunteti supergagici:)

Anonim spunea...

Thank you, thank you. Blush!

ajnanina spunea...

pai , daca pat e cu scrisul, inseaamna ca cea comunicare in pat s-a construit si e buna, chiar daca nu merge tradusa in alte parti, si pre alte limbi, chiar si cu alcool translator :)

si lasa, ca nu moare el pamantul, poate sa mearga bine mai departe si asa :)

iar sufletele pereche nu tre sa se imperecheze complet pe toate partile, pe o parte e bine, ca unde ar mai fi apoi farmecul cautarilor altor suflete pereche estivale sau hibernale...

Anonim spunea...

Ciresico, io insist - daca stii butoanele la ce este bun, bre ? :)

val mănescu spunea...

Nu mă bag acolo unde munţii Pămîntului ar trebui să se cutremure!
Ba chiar Universul întreg ar trebui să se frisoneze. Măcar un pic.
Domle, une e, e!
Felicitări şi gata:))

Anonim spunea...

imi place de Venus:)

another cherry spunea...

@ajnanina: eu ti-am mai raspuns o data ieri, dar nu stiu ce naiba s-a intamplat cu commentul meu. si iti scrisesem asa de frumooooos. hao sa incerc sa refac. ziceam ca nu situ cum reusesti tu sa-mi scrii cateodata cuvinte atat de potrivite mie, de mi se pare ca am vorbit intreaga zi despre subiectul cu pricina si ca tu tragi o concluzie:)

@FYT: ah, si tie ti-am raspuns, uite ce feste imi face tehnologia: mac-ul face filme reusite cu tine si cu altii, prelucreaza poze si voci ca nimeni altul. in plus, te anunta cand e ziua prietenilor tai si multe alte lucruri, si face totul intr-un mod prietenos. face playlisturi meomrabile si cate si mai cate.

@tiberiu: si mie:)

euryte spunea...

prima zi de rasfoit si... brr sunt pe spate. esti smart ciresico

te mai vizitez

another cherry spunea...

@euryte: sunt foarte mandra. really.

Anonim spunea...

Sarumana ! O saptamana placuta !

another cherry spunea...

FYT, am gasit comentariile nepublicate si le-am publicat, chiar tardiv, asa:)

another cherry spunea...

varanusule, ar trebui sa se si flambeze, fricasseze, jeneze dar si ordoneze:).
cate verbe dragute se pot conjuga asa!