joi, 15 ianuarie 2009

sunt pe drum

ski

Acum, cand cititi voi.

Beau deja vin unguresc si mananc gulyas si paprikas. In dulcele popas spre muntii glazurati cu zapada care-mi trebuie mie. Pentru ce-mi trebuie? Cum.

Pentru scopurile bine determinate pe care le am. Sa castig cupa Austriei la ski in 2009. Si pentru planurile desfranate pe care le am. Sa skiez 7 zile din 7, pana imi ies ochii.

O sa ma mai cer conectata. Daca observati insa incetineala in publicarea de comments, nu o luati personal. Nu e ca nu-mi place ce ziceti. Si ca m-am decis sa ramana foaia alba, fara feedback de la voi. Dar sunt pe partie. Pe partie la Kaprun, Austria.

Am luat laptop-ul. Niste medicamente de digestie. Niste medicamente de mahmureala. Mi le-a cumparat mama de cireasa dupa ce mi-a vazut fatza dupa rev. A ramas impresionata profund. Puteti sa credeti?

Stiu ca sedinta photo arata bine. Dar ce-a fost dupa, asta nu mai vreau sa comentez. Saraca mama. A vazut lupu'.

Am mai luat. Costumul de baie. Caciula de leopard cu urechi montate in crestet. (Urmeaza poze cu ea soon, e complet ridicola). Aparatul foto. O sticla de Campari. Dragoste in vremea holerei, de Garcia Marquez.

Si am mai luat speranta ca prietenii astia buni care ma cara. O sa se milostiveasca sa ma lase sa petrec. Macar o ora fierbinte cu H&M Vienna. Unde acum, simt in timp ce sub picioare am deja pamant strain. Sunt reduceri mortale.

Si macar o ora calduta cu bunul prieten Pawel. Ah, de m-ar lasa macar o ora rece si cu running sushi de langa prater.

Stai, ca m-am pierdut cu firea. Am plecat sa fac sport in aer liber. Nu sa fac shopping desantat si sa mananc ca un purcel cu mintile duse.

Revin cu impresii fierbinti de pe crestele-nghetate.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Drum bun si petrecere pe cinste! :).
Daca si reducerile din H&M-ul din Viena sunt ca si aici, atunci o sa ai ce cara inapoi in tara :). Cel putin aici, tot dupa ce am salivat in toamna am cumparat acum, dupa sarbatori, intre 9 si 15 eur fiecare.... :)

Anonim spunea...

have fun! vant din spate ;)

Anonim spunea...

tot cu trenul?

LiaLia spunea...

Ahhh, Cherry, daca ar fi fost vorba de oricine altcineva, as fi scos limba uracioasa, as fi fost invidioasa si m-as fi umplut de ganduri urate. Dar fiin dvorba de tine, ma bucur ca si cum as merge si eu cu tine!!! Da da Running sushi it's a must. Si H&M la fel. Mi-am umplut dulapurileee!!! Pe Pawel nu-l cunosc, dar sunt convinsa ca mi-ar face placere :D Pupez si sa te dixtrezi la maxim!

another cherry spunea...

@thea: uite ca am fost la mustata sa golesc rafturile, dar pentru ca prietenii m-au strans cu usa sa stam doar o ora jumate in viena, am ales cafeaua cu pawel. si am trecut cu buza umflata pe langa H&M. ce grea e viata.

@tiberiu: maine prima de pe partie. abia astept, zi intreaga de ski intrerupta doar de niste gluckwein si wursti.

@cineva: nuuuu, cu masina. trenul il pastram pentru peripetiile dinspre jibou.

@LiaLia: stiam eu ca nu-mi porti pica. mor dupa running sushi,sunt de-a dreptul fericita sa platesc taxa aia si apoi sa-mi fac mendrele cu mancaricile multe si mici:)

Monica spunea...

acuma nu sa fiu carcotasa, dar parca iarna asta la HM n-a prea fost cine stie ce. In afara de trenchul ala verde-Irlanda pe care sper sa'l mai gasesc in vara, mototolit pe undeva!
despre mine, mai astept o luna, dar o sa alunec la fel de maiastru pe partii, amenint nu promit!
vreau sa vaz caciula!

another cherry spunea...

monica, caciula to appear soon in the picture:). si nu pot sa cred ca n-ai vz alte lucruri misto la H&M, de obicei au chestii mortale. oricum, l-am scapat de data asta:-(.
unde skiezi tu?

Monica spunea...

tu, anul asta mi s-au parut lucruri comune, pe care le mai vazusem si altadata,care de departe pareau frumoase si de aproape oribile etc
2.in utah, langa salt lake city.la mormoni. imi tricotez o fusta lunga, sa pot schia decent, la naiba!si o caciula, dupa ce furnizezi foto si fur modelul:)

another cherry spunea...

hahaha, ce cauti tu la mormoni?! te stiam in alta parte, o sa ma zapacesti cu atatea locatii. trebuie sa vb cu a cherry, sa-mi explice, ca nu mai e chip.