miercuri, 14 ianuarie 2009

trafic si bani, veniti la mine

caviar

Spuneti drept, va deranjeaza ideea ca eu vreau mult trafic si deci poate mai multi bani in viata mea?

Va supara, ma considerati un monstru, nu o cireasa? Vi se pare ca acum, ca stiti asta, mi-a crescut un corn in frunte? Sunteti scarbiti? Daca da, tocmai va intind o punga on-line pentru voma on-line.

Si eu, eu ce sa fac? Sa ma intristez jenata, mai degraba decat sa sar intr-un picior. Cand dono trimite catre mine zilnic o populatie cat locuitorii unui mic orasel? Zau dono. Mi se face rau de la atata du-te vino pe blog. Nooooot.

Sa imi propun sa imi fac timp acum, la inceput de an. Sa trec fizic, nu virtual. Pe la toti cei care m-au pus in blogroll. Sa ii rog sa ma scoata, ca eu vreau sa citesc doar eu ce-am scris tot eu?

Ha. Si ha ha. Si ha ha ha.

M-am zburlit aici pe taste pentru ca hotcity.ro. Site-ul unde scriu si care ma hraneste fizic si spiritual. A dat drumul in toamna la proiectul ala cu sustin blogosfera feminina. E, si acum tocmai am lansat noi acolo un concurs de scris, pe o tema data.

Si daca tu femeie blogarita scrii misto. Lucru stabilit de restul cititorilor prin vot democratic exprimat. Si care este apoi in mod totalitar moderat de catre organizatorul hotcity.ro.

Castigi 1,000 de euro nu cash, ci in publicitate pentru blogul tau pe diverse site-uri. Si m-am prins ca umbla asa, o vorba printre prezente vieti de doamne si domnite. Ca ar vrea sa scrie, dar nu pentru bani/publicitate. Ci vor doar asa, sa scrie.

Dar vreau sa va rog mult de tot sa aveti curaj. Si sa scrieti nu doar ca sa scrieti, ci si ca sa castigati. Ca asta e ceva bun, nu e nimic in neregula. Nu e deloc jenant sa participi intr-o cursa pentru un premiu. Si sa faci asta scriind e cool.

Sigur, trafic de calitate si bani obtinuti numai pe cai placute. Asta vrem toti oamenii de pe lumea asta. Si ciresele ain't no different.

Dar totusi traficul, de orice calitate ar fi el, aduce bani. Iar banii, de orice calitate ar fi ei, aduc bunuri. Pentru oameni si deopotriva cirese.

Adica blanuri artificiale care par atat de naturale, campari orange, bilete de avion, 8 ore de ski pe zi in locuri minunate, pantofi verzi, impachetari in ciocolata si tehnologie de varf, cu icre de manciuria on top.

Si de ce sa-mi fie rusine sa-mi doresc o viata mai buna. Mai ales daca ea incepe sa curga sau sa picure. Din varful pixului meu. Dar eu n-am voie sa particip...

Deci doamnelor, domnitelor. Participati la concurs pentru ca e fun. Pentru ca descoperiti alte femei din blogosfera cu care probabil o sa va distrati. O sa va imprieteniti si o sa va cititi reciproc, o sa aveti revelatii. Eu azi am avut una.

Asta e foarte misto.

Dar scrieti la concurs si pentru ca ati putea castiga publicitate pentru blogul care va e probabil foarte drag. Si ce e rau in faptul ca blogul care va e drag. Poate sa va aduca si notorietate si niste bani.

Cat despre mine. Ce sa fac, raman o cireasa ciobaneasca. Trafic si bani, veniti la mine. Acum.

A, sa nu uit. Draga Sutu, te rog, cum ai putut sa ma numesti cel mai bun blog feminin, la Gala Premiilor Palatul Sutu, pe 2008? Si sa-mi versi in blog 1,524,326 de cititori din cei 3,246,789.4 pe care ii ai tu? Vai, sunt asa de jenata...

Dar va astept sa scrieti la hotcity.ro. Cu chef si cu mult curaj. Si abia astept sa va citesc.

24 de comentarii:

ana spunea...

numai timp să fie. că restul vine de la sine..

sau sănătate. sau cum era.

Anonim spunea...

traficul eu cred ca e un lucru bun. intodeauna mi-am dorit sa fiu traficant :)

Ronin Man spunea...

run Forest, run... keep up the good work:))te citesc zilnic...inca :))chiar daca nu te comentez

another cherry spunea...

anna, cum sanatate avem, slava Domnului, hai sa ne facem timp, impreuna:)

codo, traficul te inalta, traficul te coboara. si in fond, trafic sa fie, dar sa stim si noi:)

@ronin man: ce onoare sa am dovada ca intri aici:P. cat despre indemne, asa o sa incerc sa se intample!

Anonim spunea...

Ce faceti voi acolo la hotcity e foarte fain. Si imi place si atmosfera friendly care se creeaza intre bloggerite.

Ce nu prea imi place e ca nu se implica mai multe fete care scriu un blog. Ca la urma urmei nu e important sa castigi, important e sa participi. :)

Anonim spunea...

Uite cine si cand i-a zis prima data lu' Sutu de blogu' tau ->
http://sutu.ro/2008/06/05/am-doua-bloguri-care-mi-plac/ :D

another cherry spunea...

dear tomato, pai de-aia si fac aici atmosfera, ca sa vina si sa scrie. si da, super de acord. daca nu participi in general la lucruri, esti terminat.

@FYT, ce crezi ca nu stiu?! Hah, sunt complet mandra ca tu si familia ta (cum suna asta) sunteti atenti la mine:)

Anonim spunea...

Io n-am nimic impotriva, in definitiv orice serviciu prestat costa. O singura intrebare am: platesc inainte sau dupa? :P

Anonim spunea...

Yap, my kinky family ! :)))))))

World Wide Alinoi spunea...

Vai, ce-mi place cum scrii!
Intentionez sa scriu si eu pe tema data.

another cherry spunea...

@baloo: hahahaha, inainte normal:P

@FYT: I really dont know about that:)

@everyone is entitled to your opinion: baga mare!

Anonim spunea...

grupul traficantilor de calitate te saluta si iti ureaza sa keep up the good trafic (recunosc nu m-am putut abtine. am citit si celelalte commenturi :( )

ronin, ce bucurie sa te avem inapoi. tu care erai traficant veteran meriti o medalie.

Anonim spunea...

am vazut ca dupa trafic si bani va dati in vant. dar oare ce va face pe voi s'o luati la fuga? eu v'am dat o leapsa sa vad ce le sperie pe cirese... :D

another cherry spunea...

lenebarbie, stai sa vad. n-am vazut-o ce sa mai incoace si-n colo. stai sa vad daca ma sperie:)

codo: hahaha, deci de-asta mi-esti:)

Delia spunea...

sper ca lumea nu scrie pt trafic, cu atata mai putin pt bani. cel putin nu eu. am scris si o sa mai scriu in blogosfera feminina pentru ca n-am unde altfel sa primesc un feedback cat pentru orgoliul meu. pe mine m-ai convins.

another cherry spunea...

delia, ce tare, ma bucur mult. eu nu zic sa scriem pentru bani si trafic. dar zic sa nu ne scuzam si sa ne aparam public atunci cand noi suntem bune si ele vin natural:)

another cherry spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
another cherry spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
another cherry spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
another cherry spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Delia spunea...

:)) buna argumenarea asta. cat despre concurs, ma uitam pe comnetarii si voturi si am vazut multe voturi din partea prietenilor, ceea ce m-a intristat. eu intelesesem ca tre sa ne cam votam intre noi si sa fim obiective..sau am i wrong??

another cherry spunea...

Asa e vorba si asa ramane si in continuare, dar e inevitabil sa nu ne voteze cine ne iubeste si ne citeste:). Pana la urma sunt si prietenii un barometru ca lucrurile sunt ok:). Dont be sad, cheer up.

Delia spunea...

:) nu-s trista, cred ca am luat-o prea in serios. pai dc e pe asa, imi pun si eu vecinii si prietenii sa ma voteze. macar sa iasa cu sange:)).

another cherry spunea...

delia, asa si trebuie, sa fie serios:)