miercuri, 2 aprilie 2008

barbatii care merg la aerobic

ce urmaresc barbatii care merg la aerobic?

nu, nu e vb despre doar caz izolat. eu fac aerobic de multa vreme. si pe la toate salile pe unde am fost cireasa sportiva, am dat peste cate un barbat.

barbatii de obicei merg la banda, la bicicleta, la ce vreti voi. dau cu pumnii in saci de box, urla ca niste nemernici ridicand greutati. vezi cum li se umfla venele tragand de fiare. dar nu la aerobic.

totusi sunt unii care fac specia de ras si insista sa se lupte cu partea interioara a
coapselor si cu aripioarele. sau doar vor sa-si intareasca sanii prin exercitii specifice.

asta de acum e un strain. e imbracat destul de ridicol, in strampi scurti, in care are bagat si tricoul. e tuns destul de ridicol.

e slab, n-are pic de grasime, are muschi exact cat ii trebuie. ce-o cauta acolo, sa se contorsioneze asa...

e nelipsit, ca si mine, de la ore. noi femeile intai am chicotit catre el. ca e si mereu serios, o cere. dar apoi, cele mai mamoase din grupa au inceput sa-l ajute, ca pe un pui de bogda proste.

ba un zambet, ba o saltea, ba o explicatie. fa asa, drege asa, instructorul a zis ca sa ridici mai mult, pana simti ca te doare celulita. asa elimini coaja de portocala. uita-te la mine.

el sufera, e evident. face miscari complet lipsite de gratie. normal cumva. dar vine mereu, se inroseste cu noi, gafaie cu noi, suspina cu noi, se bucura cu noi.

da si din pelvis cu fata la oglinda cand dam si noi. pana la urma e ca un frate. ca altceva n-are ce sa-ti fie un barbat care vine la ora de aerobic pt. femei.

deci: vrea sa-si intareasca fesele? sau greseste mereu usa?

9 comentarii:

Anonim spunea...

sa traisca sa infloreasca si s arate l batranete ca jane fonda in budigai. fetili, va transmit o leapsa: pe ce melodioara va imaginati/ doriti sa dansati dandu mirilor la potentiala nunta?

another cherry spunea...

ah, mako, deci asta era....:)
bine, bagam. pup. intra maine sa vezi.

dimitri spunea...

am fost si eu de cateva ori la aerobics. Doua motive. Primul ar trebui sa fie evident. Ai de ales intre a fi intr-o sala plina de alti barbati care transpira, sau a fi intr-o sala plina de gagici care se contorsioneaza in diverse feluri. Nu mi se pare ca trebuie prea multa gandire sa ajungi la o concluzie.

Al doilea motiv este oarecum mai serios (desi si primul e extrem de serios!) si anume ca tragand de fiare nu ajungi intr-o conditie fizica mai buna ci doar ai muschi mai mari. Pentru conditie poti sa alergi (boooooring) sau sa mergi pe bicicleta (la fel) sau sa inoti (cel mai boring) sau sa te uiti la fundurile bine antrenate a cinzeci de gagici facand exercitii de aerobic. Again, no contest.

N-am mai fost de mult, in special pentru ca nu prea le am cu respectatul orelor de program, dar ce imi amintesc cel mai clar e cat de incredibil de obositor era. Banuiesc ca dupa cinci sase sedinte te obisnuiesti, dar prima data imi venea sa ma intind pe podea si sa raman acolo.

another cherry spunea...

altcineva, e ff tare ce-mi spui.
deci nu niste barbati ciudati merg la aerobic, ci niste barbati normali? ca mie mi se pare ca tu esti tare normal.
uite ca acum ma uit la lucruri altfel.
:)

dimitri spunea...

imi pare bine ca ti-ai dat seama ca sunt normal. Si eu spun asta mereu, dar ei insista sa iau pilulele alea, care ma fac... ma fac sa nu fiu eu!...

another cherry spunea...

:)).
lasa-ma sa vb cu ei...

Anonim spunea...

ei ce subect interesant...
spre bucuria mea(pentru ca miscarea este o bucurie) am fost si eu la aerobice. bineinteles ca eu m-am dus acolo si in capul meu eu eram masculul alfa bine antrenat si cu conditie fizica buna spre excelenta. ma asteptam ca o sa fie floare la ureche si eu o sa fiu distrat si ...odihnit.

Wroonnggg, very bad. dupa cateva reprize ma inrosisem si transpirasem de ziceam ca nu sint eu. Pe coarnele mele de melc daca nu a fost naspa, nici la examenu de neagra nu a fost asa de nasol. a doua zi febra, a treia zi mi-am vindecat ranile sufletesti si a doua saptamana am deschis iar usa la sala, incet de tot, si am tasnit in fundul salii, ca sa pot sa chiulesc. rambo story s-a transformat in trainspotting, oo7 in mr bean.


dupa aia am aflat cauza, la aerobic se lucreaza alte grupe de muschi decat la altele (tras de fiare, innot, bicicleta, etc.)
si ma mai atrage ceva(in afara de fundurile domnisoarelor) faptul ca e pe muzica, ca nu e plictisitor ca la fiare.

another cherry spunea...

vai codo, iti plac nuntile si mergi la aerobic. incrediiiiibil. dar in mod curios tot mi se pare ca esti supermelc:)
da, e greu, mie-mi zici? ma straduiesc enorm:)

Anonim spunea...

nu mai merg la aerobic, ca nu mai am timp.

dar e foarte greu, si am invatat niste exercitii pt abdomen, f grele. adica nu a fost chin degeaba. vreau sa spun ca intr-o luna de aerobic ajunsesem la o forma f buna a muschilor. ceea ce e super. daca faci cum trebuie aerobicul te ajuta mult.