sâmbătă, 5 aprilie 2008

coincidente care nu duc nicaieri

vad filmul oblio si trec apoi cu masina pe langa un magazin de cartier care se cheama oblio. hmmm.

scriu ieri ceva despre Mos Craciun in aprilie si a cherry, fara sa stie ca am scris, se apuca sa fredoneze in aceeasi zi melodia de Craciun a lui Killers.

ne place o poza pe care scrie for sale intr-un restaurant si cand vrem sa vedem cine e autorul, e k. cel caruia eu voiam sa-i fac lucruri cand el voia sa-i faca lui a cherry.

iti place biftecul tartar?! incredibil, e mancarea mea preferata. deci ne-am gasit, 2 barbari.

ai zice ca toate lucrurile astea trebuie sa duca undeva. nu se poate sa fie asa, doar conincidente fara sens. incercam sa le deslusim intelesuri. le inventam si le adaptam ca sa se potriveasca cu ideea noastra despre magie.

pt ca speranta moare ultima. asta e bine.

cred in opotunitati care mi se arata si pe care tb sa le recunosc ca atare si sa le inhat. cred in contexte prielnice. accept faptul ca soarta se contorsioneaza cateodata in asa fel incat sa-mi puna la dispozitie diverse lucruri. mie personal.

dar nu cred in mici semne si coincidente. si nu vreau sa pierd timp si sa-mi bat capul cu dezlegarea enigmelor continute in ele. pt ca nu cred ca exista vreo enigma de dezlegat.

in general in dragoste ne apucam sa recunoastem si sa imbratisam semnele. ii plac ouale ochi?! ce chestie, si mie.

pe bune? ai facut scoala de muzica, vioara? si eu pian! sfinte sisoe, eram meniti sa ne intalnim. putem face o orchestra impreuna. noi 2 avem altfel de simturi decat ceilalti muritori. mmmmmmm.

te trezesti greu dimineata? ah, pe tine te asteptam...si eu la fel. poate suntem sortiti ca impreuna sa reusim mai usor si de-asta am asteptat pana acum.

ai citit cand erai mic aventurile lui habar n-am? si eeeeeeeeeeeeu! animalul meu preferat e oaia. al tau calul? ce chestie....tot animale domestice. stiam eu ca avem ceva in comun.

ca sa fac putin lumina in ceea ce priveste parerea mea, sotul meu era nascut in aceeasi zi cu mine. la 10 ani diferenta. adus pe lume de catre acelasi dr. la aceeasi maternitate. era evident ca el e. dar am divortat.

ta-daaa. deci cum sa mai cred in semne?

cred ca semnele in dragoste sau nu, sunt mici scapari ale sistemului, cum mai are orice mecanism.

si desi multe sunt amuzante, unele alarmante, altele enigmatice, celelalte incredibil de placute, eu una n-o sa-mi mai bat capul cu ele.

o sa ma fac ca nu le observ si o sa-mi vad de drum fara sa le desfac bucati sau sa le impopotonez cu zorzoane suplimentare, care sa le dea sens.

si asa e atata treaba pe lumea asta. si oricum probabil ca exista un nr. impresionant de oameni in zodia taur care au studiat un instrument.

6 comentarii:

Anonim spunea...

bine ca nu ai vazut la tv si serendipity ca asta chiar era o coincidenta :))

another cherry spunea...

anonim, pls explain, ca nu stiu ce e aia serendipity si prin urmare nu inteleg glumita.
si vreau sa o inteleg:)

Anonim spunea...

serendipity este un film cu coincidente care se intampla in ajunul craciunului...

another cherry spunea...

am inteles. si uite ca suntem aproape de Paste:)
or fi coincidentele favorizate de sarbatori?

Anonim spunea...

mos craciun e mana`n mana cu iepurashu ? :))

another cherry spunea...

si cu mos ene si cu zana maseluta si cu zana zorilor:)