miercuri, 23 aprilie 2008

latura mea chinezeasca

asa-mi zice a cherry, cand o vede. latura mea chinezeasca.

din cand in cand fac alegeri ciudate de haine si obiecte si activitati si oameni. alegeri de matase, cu auriu si culori tipatoare. atunci a cherry, tematoare, ofteaza si zice. pazea. tocmai a lovit latura ta chinezeasca.

la inceput m-am dezvinovatit, care latura, stai sa vezi ca n-am, despre ce vb, ia mai lasa-ma.

dar dupa o vreme m-am prins ca asa e. am o latura chinezeasca care se ascunde sub pielita subtire de cireasa. si cand loveste, run for your lives. pt ca loveste cu toata priceperea si iuteala unui luptator chinez.

a cherry are datoria ca, atunci cand pune stapanire chinezul din mine, sa-mi smulga din ghearele dornice lucrurile pe care mai tarziu probabil ca le-as regreta. ca in restul timpului sunt o doamna.

dar pe loc atunci, eu nu vreau sa let go. lasa-ma, lasa-ma, femeie rea. nu vezi ce frumos e chimonoul asta? lasa-ma sa iau papucii, uite ce draguti sunt, cu pauni aurii si pufi.

latura mea chinezeasca se manifesta si la oameni. si aici pe a cherry o lasa nervii de tot. din cand in cand trag sa am pe langa mine oameni cu personalitate aurie, din matase, cu pauni brodati si pufi.

si pe astia a cherry mi-i smulge din mana, in contra vointei mele. lasa-ma, lasa-ma, femeie rea. ce stii tu ce e bun? uite ce dragut e omul asta. hai sa petrecem timp de calitate cu el.

a cherry face ochii aia ai ei mici si lungi, bed eyes, si mai mici. si se arata fara mila. nici nu stiti cum e. ca sa-mi pot astampara foamea generata de latura chinezeasca tb sa ma ascund, sa mint, sa disimulez, sa fur.

dar ce ma fac. de curand latura chinezeasca a fost amenintata de alte noi laturi, la fel de promitatoare.

latura mea mongola pt ca am vrut sa plec cu un surtuc cu ciucuri, latura mea pandjabi pe ca am vrut sa-mi cumpar neaparat sari, latura mea manciuriana pt ca imi plac icrele de manciuria.

latura mea taraneasca pt ca tocmai mi-am luat o superie veche si brodata de mana. latura mea de paparuda pt ca mi-as lua un caine mic pe care l-as tine la subrat si i-as pune funde roz in cap.

a cherry, ai treaba multa, ce sa zic. pt ca, chiar acum, cand vb, eu dezvolt inca alte noi laturi, care o sa ne bantuie. fii cu bagare de seama, ca singura nu ma descurc.

dati-mi va rog narghileaua aia. da, da, aia din colt. multumesc.

7 comentarii:

Anonim spunea...

...ei, atata vreme cat nu e latura de chinez, de mogol sau de taran, e ok...inseamna ca exista o latura feminina care le uneste pe toate...

Anonim spunea...

Da tu Luuu, dar sa stii ca nu e usor deloc. Cand sa ma linistesc, apare cireasa imbracata in auriu asortat la verde crud pe ochi si cu funde in par. Va spun, nu e usor deloooc..

another cherry spunea...

lu, sure hope so. ca altfel scroafa e moarta-n cotetz si cu fundu-n usa:)

a cherry, keep up the good work.

innuenda spunea...

Măi cireşicilor, eu zic să nu-i schimbăm pe oamenii pe care-i iubim. Să-i iubim exact aşa cum sunt. Pentru că de asta suntem unii a cherry şi alţii ANOTHER cherry şi nu THE SAME cherry.

Eventual, ca să mărim distracţia, am putea să ne dăm noi după ceilalţi. Cum ar fi, dragă a cherry să te pui pentru o zi în papucii cu păuni aurii sau cu pufi ai lui another cherry? Nu ar fi haios? Plus că experimentul ăsta, pe lângă o porţie bună de râs, ar putea să vă dea amândurora o perspectivă nouă asupra papucilor cu păuni aurii, asupra prieteniei şi, de ce nu, asupra vieţii. Zic şi eu...:)

another cherry spunea...

a cherry, uite ce zice innuenda. si cred ca are dreptate.

asta mi-a dat curaj si n-am sa ma mai jenez de acum inainte de latura mea chinezeasca sau oricare alta:)

asa ca, pazea!

innuenda spunea...

Asta e, o să fiu o innuendă care o să am în cap o cireaşă. Mi-o pui în cap pe a cherry!:)

Trebuie să-ţi mărturisesc, another cherry, că articolul ăsta al tău este printre preferatele mele, alături de mielul gras şi de melcii iubăreţi! :)) Trebuie să mai citesc şi din ce aţi scris în trecut. Sunt sigură că aţi lăsat mici comori şi pe acolo! Numai bune de descoperit.

another cherry spunea...

:) ce ma bucur ca ne-am intalnit:). da, am mai scris lucruri dragute. aproape ca ti le-as indica eu pe cele care de care sunt mai mandra, ca sa iti fie mai usor:)
asta este si id-ul tau de mess??