duminică, 6 aprilie 2008

nunta mea, un eveniment SF

am luat o leapsa de la mako. pt cei ce nu stiu, cum n-am stiut nici eu pana de curand, o leapsa (intre bloggeri) este un subiect despre care esti rugat (de catre alt blogger) sa scrii.

draga de mako mi-a dat leapsa asta, fara sa stie ce-mi face.

pt ca subiectul este unul de-a dreptul pur si simplu. si anume: care ar fi prima optiune de melodie pe care as alege-o pt petrecerea si dansul de la nunta mea.

mai mako, cine te crezi sa ma pui sa ma gandesc la asa ceva? lasa melodia, pe asta o sa o alegem noi. dar cine te crezi sa ma pui sa ma gandesc la un eveniment care cel putin in acest moment pare SF? adica nunta mea.

incercand sa ma achit onorabil de leaspa, mi-au venit in cap totul felul de lucruri. m-am gandit la viata mea, la prima mea nunta, la nuntile ce vor urma. dc vor urma.

mai mako, ce naiba de leapsa ti-ai gasit si tu sa-mi dai. oare n-am fost ok cu tine? ti-am zis ceva nepotrivit, care te-a suparat?

of.

sa ne intoarcem. ce melodie as alege eu sa se cante pt mine la nunta mea. care nunta?!

ma rog.

cred ca ar tb sa fie o melodie the killers sau poate una a trupei muse. sau poate pink floyd sau poate bryan ferry. sau james sau placebo. sau poate iggy pop, cu care by the way as vrea cateodata sa ma si marit.

dar stai, bag seama acum ca de fapt m-as marita cu oricare dintre solistii trupelor de mai sus. si cu solistii de la inca niste alte trupe, numeroase. toate sunt trupe rock. va spun, rockstar-urile sunt viata mea.

si atunci, ce cool, prima melodie de la nunta ar fi interpretata chiar de unul dintre ei, acolo live.

uite, m-am decis, am ales. prima melodie ar fi interpretata de sotul meu, solistul de la rolling stones. dada, mig jagger, care mi-ar canta cu ochi de foc si 100% energie pleased to meet you.

nuntasii n-ar putea sa stea locului. matusile si unchii ar avea furnici pe toata talpa. ginerele ar purta un T-shirt cu logo-ul trupei lui. gura aia simbol, cu limba scoasa.

va dati seama cum ar arata invitatii. pe langa matusi si unchi, numai rockstar-uri, potentiali soti pt toate prietenele mele. ce balamuc.

mmmmmmm. mai mako...ce-mi faci.

da, deci raspuns final da. am ales. melodia ar fi pleased to meet you de la rollgins stones. indiferent cu cine m-as marita, asta ar canta la nunta mea. care nunta?!

mai mako...

9 comentarii:

Diana Adela Martin spunea...

nu ca as fi o groupie dar ... imi trimiti si mie o invitatie?

P.S. la tort te-ai gandit?

another cherry spunea...

:))

daaaaaa. spune drept, pe cine speri sa intalnesti la nunta mea si ti-ai dori de sot?

tortul e de ciocolata, orice-ar fi. nu vad ce-ar avea mig impotriva.

Anonim spunea...

n-am crezut in nunti iar dupa prima casatorie cred si mai putin...daca ar fi totusi sa recomand o piesa, aceea ar fi o melodie de alexandru andries "dupa ani si ani de zile" de pe albumul "muzica de divort"

ia zi....ne vedem miercuri pe seara?

another cherry spunea...

deci si calutzu, cat si cireasa au cate o nunta la activ:)
caluztule, sunt in bulgaria miercuri, si ma intorc vineri.
mai nechezi pe meleagurile noastre la acea vreme?
cireasa calatoare

Anonim spunea...

tehnic vorbind nu e asa deoarece nu am avut parte de nunta intrucat nunta nu este acceptabila in acceptiunea mea

o sa mai pasc iarba natala fix pana vineri seara cand o bestie de metal ma va purta inspre tinuturile scandinave

another cherry spunea...

ok, i see.
chiar dc ma intorc vineri mai devreme, probabil ca tot pe picior de plecare o sa fii. dc totusi prin nush ce intamplare ai timp de o cafea, pls lasa-mi mobil aici, sa te pot suna cand vin.
dc nu, probabil ca o sa ne vedem in tinuturile scandinave, unde poate voi ajunge si eu nu foarte tarziu.
si pe net:)

Anonim spunea...

ti-ai inchipuit bine...vineri o sa fie cu dentist si cu familie...dar mai ajung prin tara

Anonim spunea...

Scumpa mea, este Mick Jagger. Mig e 52! Nu pot sa cred ca te-ai marita cu mosu' ala! Mosii sunt ursuzi, antipatici, carcotasi, etc. Te rog sa-ti revizuiesti dorintele!

another cherry spunea...

deh, asa e. dar are energie si canta frumos. si si tinereii au defecte, stiu:) asta...