vineri, 25 aprilie 2008

zi de cireasa parguita

se iau prietenii buni, multa bere, oua umplute, muzica buna, icrele fenomenale facute de mama, salata de boeuf, mama insasi, vin rosu si se aduc in floreasca. in locul de unde incepe orice calatorie. cum ziceam.

se amesteca totul cu lingura uriasa si se da la cald. se serveste pe loc. rezulta un val de energie si buna dispozitie. un val de cadouri simpatice. un val de bautura ciocnita cu cine tb. un val de prietenie pe paine.

ieri a fost ziua mea. zi frumoasa ca mine. va amintiti vremea? nu conteaza. eu m-am simtit grozav.

a cherry a fost regina neincoronata a mixerului si a preparat cocktailuri minunate din vodca poloneza, lime, lamaie, suc de mere si merele insele, pisate. reteta invatata de la australienii prieteni. de mare senzatie.

n-am avut scaune unde sa sada invitatii. au stat pe rand. n-am avut pahare din care sa bea. ce sa fac, s-au mai spart din cele castigate la partaj. au baut cate 2. n-am avut furculite cu care sa manance. nu-i nimic. am folosit manutza.

am primit multe oi. oi tablou, oi bibelou, oi insigna. oi pur si simplu. toti stiu cat imi plac de mult. un dulapior minuscul cu chinezi desenati de la chinezoaica de printesa sha. care a plecat cu niste urechi de iepure pe cap. dusa de alt val de emotie.

am primit si niste carti. din cate carti am primit, 56% erau cu tenta sexualo-senzuala. hm, ce sa fie...or fi vrut sa zica ca asa ma vad ei, citind asta? sau ca sa mai invat?

inca mai pluteste in aer senzatia de ziua mea. scaunele si pernele au ramas ca si cum lumea inca sta pe ele. mixerul e pregatit pt cocktailuri. guerilla canta bine. mai am mancare. sunt imbujorata de la cocktail. e 2 noaptea. am tren la 7.

ieri a fost ziua mea. zi frumoasa ca mine. m-am parguit. si ce bine e. nu pot sa va explic. ati fi invidiosi.

13 comentarii:

o picătură spunea...

suntem, suntem...la mulţi ani! (deşi cu întârziere)

Anonim spunea...

la multi aaaaaaaaaaaani! si-mi place ca esti cu oile ca si io sunt fana uaaai. paste fericit si toate cele superfaine. ps: am vazut balerini cu cirese la miniprix pe 1 mai, marimea 36, pret 15 ron. super draguti!!!

another cherry spunea...

o picatura, multumesc frumos. cand e ziua ta?

another cherry spunea...

mako, i-am probat deja, tu ce crezi? haha, uite cate avem in comun...oi, cirese si cate si mai cate. multumesc mult.

Unknown spunea...

păi...în toamnă, când vin ploile, nu? :)

another cherry spunea...

si primavara vin ploile, nu eram sigura.)

o picătură spunea...

păi semăn eu cu o ploaie de primăvară? :D

Anonim spunea...

la multi aaaaaaaaaaani! duamne, ce de bunatati am pierdut! printesa Sha nu mi-a marturisit aceste lucruri! am sa o trag de urechile de iepure! sa stii ca baseasca ti-a trimis sms- tot prin Sha, despre am aflat ca nu e de incredere-...sa stii ca esti cireasa vietzii mele! si ca ne vom vedea in locul in care ni s-au unit destinele acum un anishor...la VAMA VECHEEEE!!!!!. ps: imi astept cu interes urechile, pentru a intra asa cum trebe in clan! cu stima, a dumneavoastra, baseasca 4ever!

another cherry spunea...

elena, tu esti?:))
da, ne vedem in weekend la mare, sper ca vii!
gasim si urechi, asta sa fie problema:).
te pup si mai e doar un pic pana isi intra vama cu totul indrepturi.
iuhuuuuu!

innuenda spunea...

La mulţi ani, cireşico! Să te bucuri de soare călduţ, de primăvară, toată viaţa!

another cherry spunea...

merci mult. ce lucruri bune imi urezi tu. mai zi-mi:)

Anonim spunea...

ce conteaza ca nu e ziua ta, iti zic la multi, ca sigur nu te astepti.
vrei sa fii prietena mea, pe viata?!

tu esti nascuta pe 24, da? eu pe 12, si iti zic din propria experienta ca oamenii cu dublul sau pe jumatate zilei mele de nastere mi-au fost cei mai dragi!

asta voiam sa zic, another ceri, si am si zis, acuma gata, ca se termina serviciul si ma duc acasa, dar binedispusa, ce bine ca oamenii isi fac blog, gata nu te mai laud, o sa par obsedata, ceea ce nu-s

another cherry spunea...

o fata, multumesc frumos. ziua mea e in fiecare zi, asa ca e cum nu se paote mai potrivit:).
mai vino aici si cine stie, poate ne imprietenim pe bune pe viata:).
merci frumos, ma bucur ca ti-a placut.