sâmbătă, 26 ianuarie 2008

cealalta cireasa pusa in dificultate

cirese ospitaliere, am invitat lume la masa. am mers in ultimul moment la billa sa fac cumparaturi. m-am lafait printre rafturi. am ales cu atentie cele mai bune chifle, batog de peste, branze fine, sunculita pt spaghette carbonara, parmezan, un ananas. si multe altele.

m-am prezentat cu un carut doldora la casa si am dat cardul lui a cherry, nonsalanta, razand si vorbind in timpul asta la tel. n-a mers deloc, am incercat de 2 ori. coada privea cu interes. stiti cum e, cand miroase multimea sangele aproapelui...

am dat cardul meu, fonduri insuficiente. coada deja se foia in spate si pufnea. m-am inrosit, cum sta bine unei cirese simtitoare.

casiera nu putea inchide bonul meu, ca sa ia pe urmatorul cumparator. un domn cu gusa si favoriti, sigur nu eram genul lui. m-am dus la bancomatul din incinta billa, si, sub privirile ucigatoare ale cozii am incercat inca o combinatie de pin. n-a mers si s-a si blocat.

m-am intors la coada cu codita-ntre picioare si am intrebat cu voce mica ce tb sa fac? lasati cosul si mergeti, va rog. am plecat in tromba, in murmurele de agasare si dezaprobare ale cozii.

am avut impresia ca toata coada crede ca sunt saraca si pe deasupra si hoata. parca am si auzit comentariile: n-avea un ban in portofel, dar de ananas ii ardea ei...a facut-o ma-sa numai cu ananas. si ati vazut cum era imbracata?!

a cherry, care nu era de fata, a fost complet convinsa ca eu nu m-am priceput sa fac ceva si ca m-a invins tehnologia. m-a privit cu suspiciune si usoara iritare cand m-am inturnat cu paporna goala. mai ales ca n-am mai avut ce sa le dam musafirilor, care si-au pus pofta-n cui.

si eu am urat-o putin din cauza umilirilor la care am fost supusa public. si uite cum un pin a strecurat niscaiva tensiune intre cirese. care a disparut curand ca un fum. ciresele nu se pot dusmani, sunt legate prin codita.

doar ca am nevoie de 7-9 sedinte de terapie ca sa pot trece peste aceasta intamplare neplacuta.

8 comentarii:

Calutzu spunea...

Draga cireasa, sau
Draga alta cireasa, sau
Dragi cirese,

Ma simt foarte flatat de cererea ta sau a ta sau a voastra in casatorie.

Trebuie sa marturisesc ca eu sunt mai timid si mai circumspect, asa ca nu pot sari intr-o casatorie fara sa ne cunoastem mai intai...sa iesim la o galeata de apa sau sa rumegam niste otava pe un deal cu o priveliste frumoasa de preferinta.

Acestea fiind nechezate nu doresc pentru ca sa te sau te sau va resping ci mi-ar facea placere sa tinem legatura si cine stie? poate ca intr-o zi vom ajunge sa impartim si un grajd.

Un nechezat din Costa Rica,
Calutzu

another cherry spunea...

calutzuleeeee!

sa stii ca nu ma reped nici eu ca cireasa la maritat de obicei. si-mi dau seama ca unei cirese ii sade bine sa fie mai rezervata.

dar m-am entuziasmat asa de tare cand ti-am vz blogul, mi se parut asa de nice, incat asta a fost singurul lucru care mi-a iesit.

acum ma jenez putin ca mi-am pierdut capul, dar sper sa nu fie un inconvenient intre o cireasa si un calutz. asa suntem noi, simtitoare.

si poate bem compot fara samburi. ori poate si mai bine nechezam intr-o livada de ciresi in floare pe un deal, unde ma simt ca acasa.

Anonim spunea...

alta cireaso,

multzam fain pentru cuvintele de lauda....cu cea mai mare placere accept invitatia la un compot...si putem sa bem si porto pentru ca si mie-mi place

si nu fi trista pt treaba cu cardu'...se intampla si trece... salveaza-ti bani de psiholog si depune-i pe card ca sa nu se mai intample...ihahahahaha

o copita
calutzu

another cherry spunea...

auzi calutzule,

nu cumva iti place si tortul de ciocolata? si lesini la mirosul de iarba proaspat tunsa?

noapte buna,

o coditza

alta cireasa

Calutzu spunea...

hahahahhahahahahhaa

dupa parerea mea ciocolata makes the world go round.... hahahhaha...si da... imi place mirosul de iarba proaspata......ce fel de iarba? ... hahahahahha

Anonim spunea...

Ce vraji a mai facut Marilena..

Dupa ce v-am urmarit schimbul copios de replici cu aroma de ciocolata si fan , mi-am reintarit credinta in energii..cu precizarea ca s-ar putea sa nu fie o stiinta exacta totusi! Dar perfectibila..

Marilena, Marilena!

another cherry spunea...

Marilena, cine esti?

Si oricum eu cred ca dc ar exista un aparat de masurat energii (si ar face bine sa existe), ai putea sa le tai cu un cutit, acum:).

Rog raspuns urgent, nu ma pot culca pana nu primesc.

Si o cireasa obo face cat o ceapa degerata.

Anonim spunea...

Cireaso, Cireaso..

Marilena e stapanul inelelor. Pe care le arunca prin lume! Si mama energiilor. Alea, pe care nici cu cutitul nu le mai poti taia!

Marilena pune lucrurile in miscare si leaga cirese de cai, si cepe de magari!