miercuri, 2 ianuarie 2008

the cherries in disguise


DSC01321
Originally uploaded by
me_ralucia

Asa a inceput totul. De fapt, asa s-a sfarsit un an. A fost un balamuc si s-a incheiat intr-un bal mascat. Ciresele si-au iesit din sine ca sa fie pentru o noapte Minnie si Bee. Cu partenerii a fost o problema. Minnie a trebuit sa gaseasca o scuza pentru Mickey, un sot cel mai fidel de altfel, ca sa-l lase singur in Disneyul lui. Iar Bee, ce sa va mai zic, a trebuit sa lase in urma un intreg stup.



DSC01370A intrat in scena Maria Sa care ne-a cinstit pe data cu licori magice stranse peste an in visteria sa.
DSC01353 La miezul noptii au pocnit sampaniile. Au cantat petardele si au luminat artificiile. Paharele s-au umplut cu varf si s-au golit la fiecare "noroc".

DSC01409

DSC01458

DSC01334 Si am tinut-o tot asa pana spre ziua. Minnie a solicitat la un moment dat un doctor priceput in dureri de inima. Deh.. ii lipsea Mickey.

DSC01425 Doctorul s-a dovedit a fi priceput, modest, de treaba. Un specialist ce mai.. asa ca a ramas cu noi. Ii castigase increderea lui Minnie care l-a numit instant doctorul ei ..curant (na, ca fac si versuri acum:)

DSC01342 La final, fireste, am avut nevoie de o menajera. Nu puteam lasa palatul vraiste. A fost greu sa-l convingem pe Abu Hassan aici de fatza, sa lase fata sa-si faca menirea. S-a jurat s-o tina doar in puf. E de inteles cumva..

3 comentarii:

another cherry spunea...

ca sa folosesc un cliseu care chiar si mie imi face putin rau, d-apai altora: un an de poveste s-a terminat cu o noapte de poveste.

cumpana dintre ani a fost ca tot anul asta fenomenal. da domnul sa fie urmatorul la fel.

ca bine ai mai zis, mai a cherry!

B spunea...

doctorul este cel care a zis o data ceva despre another cherry's dinti? :D
la "first date"?

another cherry spunea...

nuuuuu, nuuuuuu.
nu este el. cred ca omul ala care a zis ceva despre dintii mei a emigrat de rusine, ca n-am mai auzit nimic de el:))
eu asa as fi facut in locul lui oricum.
sau n-am mai auzit de el tocmai pt ca am eu dintele asta stramb?!
hmmmmmm, ce chestie...