marți, 22 ianuarie 2008

fiecare cu Irodul ei

am trait s-o mai vedem o data. de data asta in inima bucurestiului. un baiat si-a facut avant si a apucat de mana o fata ca s-o invite la dans. fara cuvinte. doar cu priviri si pasi inghesuiti pe un ring larg si pustiu.
nu, nu eram eu. ciresele au fost martore impreuna de data asta. fata in cauza, un fel de cireasa si ea de felul ei, dar de alt soi, tocmai facea o pledoarie a zilei incheiate in sange. "ca barbatii e porci" pe asta probabil ati mai auzit-o. era sa-i zicem, o variatie pe tema asta. mai putin dura, cu mai multe intrebari decat afirmatii.

si cand colo, din nimic, apare acest domn sugubatz de felul lui, care mi ti-o ia sub priviri naucite si o aseaza pe un scaun in mijlocul ringului mare si pustiu de care va zisei. ca o declaratie publica. ea e, domle! ea e fata care m-a facut sa uit ca baietzii zilelor noastre sunt prea cool. ca nu e trendy sa mai ceri numarul cuiva. nu, asa ceva nu se face...

ei bine, aseara, in locul cel mai public ever, in vazul multor oameni el a facut-o. repet, in bucuresti.
asta mi-a dat putin peste cap convingerile ca manifestarile brutale ale atractiei au ramas undeva la tzara. acest metrosexual de bucuresti sa-i spunem, ca tot se poarta, a lasat putin "metro" si si-a amintit de "sexual". si credeti-ma n-a fost femeie in incaperea aia care sa nu-si fi dorit sa-si fi amintit in directia ei.
pe cuvant de cireasa.

4 comentarii:

another cherry spunea...

ah, ce bine a fost. so fresh!

Anonim spunea...

Dar eu nu inteleg, ce este atat de deosebit? Care ar fi fost "comportamentul normal".

another cherry spunea...

A cherry nu este disponibila pe moment, asa ca raspund eu, another cherry.
Pai deosebit e ca a aratat/demonstrat de fata cu toata lumea ca o place.

Iar comportamentul normal, adica cum e trendy acum, dar noua, cireselor, ne displace total, este ca un barbat sa nu-ti arate public ca te place, sa fie indiferent, sa nu te ia la dans. Intr-un cuvant, sa arate ca nu-l intereseaza.

Esti femeie sau barbat?
:)

B spunea...

"I'm never gonna dance again ...
guilty feet have got no rhythm"

of, life ..
:)