marți, 22 ianuarie 2008

noi, ciresele, va multumim!

suntem inecate de emotie. de obicei avem replica, dar acum ne-am pierdut capul.

suntem fericite, si asta nu e putin lucru.

aceasta efuziune sentimentala este generata de faptul ca am deschis, cu coditele tremurande, fereastra cu trafic ranking.

IERI AM AVUT 9 VIZITATOOOOOOORI!!!!

sigur, stim ca asta e un varf, care nu se poate atinge mereu. generat probabil de lucrurile interesante pe care le-am pus in discutie. dar inseamna ca intr-o zi normala, putem avea 7 vizitatori!

m-am sfatuit cu a cherry si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie vorba despre: un coleg al ei slabut cu ochii albastri, care gestioneaza un blog de succes si o prietena a mea blonda si optimista, tot cu ochii albastri.

apoi o colega a mea de la fostul serviciu, care e casnica cu acces la internet si un prieten care nu suporta fake-urile si e pasionat de muzica.

s-ar putea sa mai fie canalia, un prieten bun care face paine de casa, si colega mea din scoala generala pe care a momit-o (ii era foame rau) intr-o seara titlul cu oda shaormei, pus la status pe mess.

ce placut e sa fii atat de aproape de cititori, sa stii cine sunt. ne e frica de momentul in care vom avea mii de vizitatori si nu vom mai putea tine evidenta, ca acum. deci pretuim momentele astea si vrem sa le degustam cum se cuvine.

e drept ca mai raman inca vreo 3 neelucidati...

a fost greu sa ne prindem exact cine sunt, pentru ca mai intra si mama, pt ca ma iubeste. ii multumesc pe aceasta cale mamei care m-a facut si care m-a sustinut sa ajung aici.

si a cherry ii multumeste mamei ei.

si mai intra sigur inca cativa, ca ne-au pove ce am scris;), dar probabil ca au fost plecati in provincie vineri, luni si marti, si n-au avut net.

prieteni buni, noi ciresele, va multumim public, din tot samburele, ca ne cititi!

va rugam sa ne sustineti si in continuare ca si pana acum.

cand ajungem la 10 cititori va anuntam din nou. deocamdata suntem ocupate sa scriem pentru cei 7-9.

11 comentarii:

Anonim spunea...

mereu alaturi. pupaciuni de la oki albastri.

Anonim spunea...

aa...alti ochi albastri. za mor za meriar :)

B spunea...

fake a intrat de vro 4 ori ieri.. de la vro doua adrese (de unde are fake net) doar ca sa vada daca a raspuns cineva despre shaormaria aia d ela matache.
:)

another cherry spunea...

vai, ce confuzie uriasa. avem 9 cititori si nici cu aia nu ne intelegem cum trebuie:))
eu am crezut ca acel comment se refera la ce am zis eu la tine pe blog despre cucoana aia de la sugar babes pe care o propuneai!!! si am si raspuns ceva in 2 peri acolo, la tine.
liarliar, este pe un colt chiar vizavi de piata si de o farmacie, la semafor, se numeste chiar la matache.

Anonim spunea...

Citim, citim, in fiecare zi, ba chiar bizilnic. :D Mai mult, entuziasmata de patzaniile suculente ale cireselor am dat si mai departe si s-au mai facut si altii cititori fideli. E frumos ca sunt si baietii si fetele egal atrasi de voi si de talentul vostru scriitoricesc, nastrusnice cireshele. :) Spor la scris si contati pe mine: n-am cum sa va ratez povestile, v-am bagat in google reader. :P

another cherry spunea...

uraaaa! stiam eu ca pot conta pe tine. ai vazut ca te-am bagat in cerneala, stiam ca o sa te recunosti:))
cum stai cu aripile?
pup
si vazand ca avem succes, o sa scriem mai des si mai cu spor:)

Luciana spunea...

...sa marturisesc, sa nu marturisesc...:-) sunteti si in google reder-ul meu, de cind cu razboiul impotriva diminutivelor...si, da, aveti o pofta de viata de invidiat, dulci-amaruilor!

Anonim spunea...

lusil, ia si tu un pahar de Porto atunci. Sa vezi ca pofta vine :)

Anonim spunea...

Ma inaripati voi cu fiecare post... Hai ca ma intorc la reader. Mi-a indicat 7 posturi noi. Wiiii... am de citit si de distrat de la cirese. :D

another cherry spunea...

cred ca nu stii cum ne inaripezi tu pe noi cand ne zici asta:))

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!