luni, 28 ianuarie 2008

taramul periutelor de dinti fara rost

da chiar, unde se duc periutele de dinti care nu mai au nici un rost?

da-da, vorbesc de alea care au avut responsabilitati speciale, care au purtat niste semnificatii. nu doar sa spele oamenii pe dinti, mai mult de atat.

alea care cand au aparut ne-au bucurat tare. si apoi, cand au ramas nefolosite, langa ale noastre, au fost insuportabil de privit.

intai, o vreme, credem ca ele o sa mai foloseasca la ceva. si apoi, dupa un timp t, cred ca e acelasi la toata lumea, ne lamurim ca trebuie sa plece.

parca le si vad cum isi pleostesc perii si isi lasa capul lor flexibil in jos (sunt periute premium). asteptand sa le iei si sa le zvarli cat colo, la coltul cu periute fara rost.

n-ai mila pentru astfel de periute. iti vine sa le arzi intr-un foc urias de tabara in fata blocului. facand incantatii ritualice si dansand in jurul lor, ca bastinasii. ca sa alungi spiritele rele care le invaluie.

deci revin: unde se duc periutele de dinti care sunt mai speciale decat alte periute?

au ele codurile lor secrete de comunicare? se strang 2 cate 2 si merg intr-un taram unde incep sa faca ore in folosul comunitatii, ca sa se simta folositoare?

hm, n-as crede. dar totusi nici printre noi nu raman. deci undeva se duc.

taramul periutelor fara rost nu poate fi decat undeva intre lumi. unde e intuneric si vesnic frig. si ele trebuie sa ispaseasca vina de a ne fi indus in eroare.

dar poate gresesc. stie cineva unde este taramul periutelor de dinti fara rost?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Oare nu idealizezi vreo periuta care de fapt nici nu este o periuta care sa mrite sa stea langa periuta ta pentru can este de calitate proasta, fabricata la negru pe vreun vas de nespalati de arabi? Ia cauta-ti alta periuta noua, mai frumoasa, chiar daca e sa renunti la ea la un moment dat. Nu e zis ca o periuta trebuie sa se invecheasca langa periuta ta. Orice periuta care pare O.k. la inceput poate deveni plicticoasa, scarboasa, enervanta de te intrebi ce dracu' ai avut in cap cand i-ai conferit o groaza de calitati. CREDE-MA!

another cherry spunea...

Draga Nichita,
Sigur ca ai dreptate. Dar ce peri frumosi au ele si fermi. Si ce culori vii. Si apoi cum se pleostesc, cerandu-si iesirea.
Ma rog, o sa-mi vad de periuta mea mai degraba:)

Anonim spunea...

Doamne, Maica Domnului!

De periute de dinti ne arde noua acum, cand tara e in fierbere?

Ma rog. As dori sa depun marturie in acest caz care influenteaza pacea galaxiei.

Periutele de dinti se duc la gunoi. Da, la Gunoi, apoi ajung la Groapa de Gunoi. Eu am trimis cateva pana acum. In delegatie, le dau si diurna.

Si, ca sa ma dau mare, vreau sa va spun ca eu nu am un suport de periuta de dinti, e de fapt o piatra cu o gaura in ea si periuta mea e infipta in piatra aia.

Periuta mea de dinti e verde si o cheama Zanzibar.

Pe Ursul meu il cheama Roosevelt.
Ursul e mic, abia anul trecut a mers la gradinita. Cateodata nu e cuminte si mananca de pe jos. Cand o sa fie mare vrea sa fie regizor de film.

Mai am inca un animalut pe care il cheama Bubstein, dar nu pot sa va zic ce e. E compozitor, canta la mai multe intrumente. E roz.

Bubstein e un copil din flori, nascut in afara casatoriei. Roosevelt e mare amator de filme psihologice, din care nu intelege nimic, dar se da mare la colegi ca le-a vazut.

De Valentine's Day o sa aiba serbare la Gradinita si vrea sa se imbrace in morsa. Bubstein il ajuta cu costumul si a promis si ca va da un recital de orga.

another cherry spunea...

pai la gunoi le trimit si eu, dar mi se pare ca ala e abia inceputul, o poarta catre alta lume. catre taramul periutelor fara rost.
piatra ta are 2 gauri, just in case?
si spune-mi, roosevelt si bubstein au si ei periutele lor? care stau langa zanzibar?
Doamne, cate avem de vorbit! pe diseara

Anonim spunea...

how about sex toys? (s&m freeride)

Anonim spunea...

... alea ultra-carve adica :)

another cherry spunea...

uh, liar-liar,
poate ar tb sa-mi spui tu unde se duc ele. i have no idea.
eu pe periute aveam boala.
deci dc ai placerea, inventeaza un loc pt ele:)