joi, 19 februarie 2009

cireasa si bazinul cu manageri in chiloti

cireasa

Suntem ieri, pe la 11:14 minute dimineata. Cireasa inoata baldabac in bazin, aproape singura. Cu gandurile ei mici si inca unele, si mai mici.

Si vine buluc un batalion de manageri in chiloti de baie in culori vii. De unde stiu ca sunt manageri, daca sunt aproape goi? Pentru ca eu pot foarte bine sa mi-i inchipui imbracati.

Stiu eu sigur ca oamenii astia cu putina burtica. Dar totusi dusi pe la sala si cu atitudine de invingatori, sunt top manageri dupa cum urmeaza. Unul la o companie de telefonie mobila (nr. 1 sau nr. 2).

Celalalt e dezvoltator al unui cartier rezidential care nu se sinchiseste de criza, ca a vandut tot. Domnul de colo are un club celebru in oras. Iar celalalt lucreaza la departamentul dezvoltare si new business al unui lant de benzinarii de renume european.

Mai sunt vreo doi domni. Care fie lucreaza in publicitate, fie sunt CEO la o corporatie internationala de produse de larg consum.

Cum de obicei nu se intampla nimic interesant in bazin. Si e mare plictiseala pana trec cele 50 de lungimi. Sunt destul de multumita de gasca asta care raspandeste prosperitate.

Domnii pare ca se cunosc intre ei. Cireasa nu stie sigur pentru ca atunci cand inoata serios, nu prea poate sa se holbeze bine la cineva de pe mal. Doar daca se opreste. Ori acum orice uitatura trebuie facuta pe furis, ca ei sa nu se prinda. Altfel, rusinica.

Si pentru ca asta presupune sa inot in continuare ca si cum nici nu ma intereseaza, sa vedeti. Orice ocheada pentru care trebuie sa intorc cat de putin capul imi face sa imi intre apa cu clor in nas.

Asa ca trebuie cumva sa ma prind pentru cine merita sa trag apa pe nas si pentru cine nu. Pentru ca doare al naibii. M-am usturat deja cate o data pentru fiecare. Dar mandria e la locul ei. Nu stie niciun manager din bazin ca eu trag cu ochiul.

Apoi, unde analiza a iesit favorabila, m-am mai riscat o data. Inca de 3 ori apa usturanda cotropeste nasul mic de cireasa. Dar 2 din astia 3 mi-au placut in continuare.

Mai ales unul, cu mustacioara si chiloti rosii, care inota pe spate. Si semana leit cu actorul celebru din Pe aripile vantului.

Asa ca am mai prizat apa de cateva ori. In plus, de atata zbucium sa inot dar si sa nu fiu descoperita. Am luat si cateva inghitituri zdravene de apa calduta, cu dezinfectant. Dar uite ca mi s-a terminat numarul.

Rezultatul: cireasa iese din apa cu ochii rosii ca para focului. Cu nasul cat un gogosar, rosu si el. Cu gust amar in gura.

Dar cu inima plina ca azi la bazin in sfarsit s-a intamplat ceva. Apa era plina de manageri in chiloti. Care se uita pe fata cum cireasa trece cu capul sus, picurand.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Ooookei...deci sa vad daca am inteles bine: o ceata de barbati aflati la piscina (putin importa ca-s manageri au ba) se uita "pe fatza" dupa o tipa care iese din apa. Ma, nu ca vreau sa-ti tai elanu', da' la fel s-ar fi uitat dupa orice alta purtatoare de costum de baie cu virsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani. (am zis 18 ca sa fiu in legalitate, ca altfel poti sa mai scazi 2-3 anisori). Asa sintem noi. Porci. Ne uitam dupa orice are tzitze. Asta e. Nu ca voi nu v-ati uita (data viitoare ia-ti un periscop ca sa poti savura pe indelete "peisaju'"), da' parca o faceti mai discret, chit ca tre' sa inghititi niscai clor cu ocazia asta. Noi nu sintem discreti. Noi ne holbam. Capisci?

Unknown spunea...

dupa ce am citit tot postul am revenit la titlu. si mi-am dat seama in ce hal putusem sa il citesc initial:)) adica in loc de manageri, mangaieri. si nu puteam sa ma prind care-i legatura. :))

Anonim spunea...

am auzit o teorie de asta la o prietena de a mea mai zen, cum ca femeile nu trebuie sa isi indrepte privirea catre ce le intereseaza, ele au tot peisajul, tot timpul, sub control. barbatii in schimb ar avea privirea tunel, se uita exact acolo unde sunt atrasi, gresit spus uneori - se holbeaza. asta e din gama barbatii nu pot sa faca doua lucruri deodata.
si se mai intreaba unele doamne ce inseamna decolteeele furioase la verbiaj[tot pe blogspot]

Anonim spunea...

small wanders, stai linistita, toata lumea a citit fotografic, mangaieri. prima data mi-am pus intrebarea cand am citit ce ai scris tu...

toata lumea adica macar eu si cu tine, care deja suntem o majoritate :))

cireaso... ai vrut sa ne transmiti ceva?

another cherry spunea...

@Baloo: da, si mie imi place asta. Imi plac la nebunie barbatii care se holbeaza, manageri sau nu:).

@smallwonders: acum m-ai pus tu pe mine pe ganduri, cu asa o combinatie: mangaieri de la manager:P.

@about2run: ce e aia verbiaj?:P

Anonim spunea...

verbiaj.blogspot.com, cauta postul cu coafeza a zis, nu e vechi, maxim al treilea ca vechime.

small wanders te-a pus pe ganduri? dar tu pe noi? eu macar eram senin, erau clar mangaieri, puteam trai fericit o viata stiind asta. da' a venit cineva si a spulberat misterul :(

LiaLia spunea...

Măi, Cherry, măi, da' de ce simţi tu nevoia să fii doamnă feminină şi demnă care nu se uită, când tare mi-e că şi lor, domnilor, manageri sau nu, le-ar cam plăcea să se holbeze superbitate de Cireaşă cu mega decolteu la ei! Mi-i şi închipui cum sug burta şi scot pieptul cocoşesc înainte :)))

Anonim spunea...

@ Cherry: Stiu si eu...holbatul (sau, dupa cum zice about2run, uitatul intens si prelungit la punctul de interes :)) e si el de mai multe feluri. Poate sa mearga de la cazutu' in extaz in fata gratiei, frumusetii, elegantei (etc, etc) tipei cu care tocmai ai dat nas in nas, pina la privirea aia de evaluator de sheptel "Mda, misto bulane da' n-are fund mai deloc. Ar merge odata...hai de doua ori, da' nu mai mult".

Iulia spunea...

acum ca am citit si comentariile ma intreb eu de ce am vazut din prima "manageri" si n-am distins printre randuri nici urma de "mangaieri"? :D

another cherry spunea...

@about2run: ar fi fost incredibil de rau titlul asta: cireasa si bazinul cu mangaieri in chiloti. c'mon people, chiar asa?! adica stiu eu ca am scris lucruri gogonate de cand ne cunoastem. dar asta...:P

@LiaLia: pai asa mi s-a parut mie, ca trebuie sa fiu o doamna, ca altfel cocosii nu mai sunt interesati. stii cum e, play hard to get:P

@baloo: hai sa nu vorbim de lucruri din astea, de le-ai zis la coada. prefer prima varianta, care in cazul meu cred ca se si justifica:))

juliana, multumesc ca macar tu nu ai plecat la citirea postului asta cu idei preconcepute:)

Anonim spunea...

Draga, io n-am inteles nimic, desi am citit corect.
Nimic beyond ca ti-a placut ca aia sa se uite la dta, ceea ce mi se pare normal, nu? In fine, aproape normal, dar tu esti oricum mai aventuroasa de naturelul dumitale.
Si, cum te-am obisnuit deja cu perceptele 'adulte', dzic aicisha: principalul, dragi fete si baietzi, e ca cireasha merge la bazin. Sa nu deraiem de la ce e important. Restul sint jocuri de cabana si maruntzishuri. Loatzi exemplu!

Monica spunea...

deci dumneata faci 50 de bazine?
asta ca sa nu ma simt prost ca am citit manageri si ma intreb daca mi-a pierit naibii romantismul, de nu stiu sa vaz dincolo de cuvinte.
azi, la bazin, langa sezlongul unde imi trageam suflarea dupa mult mai putina miscare, nu comentez, s-a asezat un domn la 70 de ani, canit acum 4 luni si in rest nu mai stiu ca am plecat in graba.sa fie un fost manager?

another cherry spunea...

Da, vera, exact asa e. Important e ca merg la bazin. Dar mai e ceva important. Ca imi plac barbatii in general, chiar daca sunt manageri:P.

Monica, da, atatea bazine fac mereu. Maine merg iar. Domnul ala era pictor:)

Monica spunea...

Cireasa, fara glume, vreau sa fiu fanul tau. daca mai zici si ca alergi 10K caut bronz de statuie ca sta terasa goala si plantele ne vin abia sambata!bine, daca ridic statua nu mai am loc de arteziana kitsch, dar spun ca sacrificiul merita.

Anonim spunea...

Si mie imi plac barbatii. Dar sint mai hachitzoasa ca tine: barbatul manager nu intra in standardele mele, de principiu (si inca multe alte categorii, mult mai multe nu, decit da). Sigur, nu exclud si un miracol divin, dar astea nu prea se-ntimpla.

another cherry spunea...

Ah, Monica, te dezamagesc la partea cu alergatul, dar trag tare la aerobic si fitness. Se pune? Fac 40 de minute pe aparatul ala cu niste coarne de care tragi. Ai ramas fanul meu? Si nu, sa nu strici fantana:P

Vera, mda, eu sunt mai deschisa:)