luni, 23 februarie 2009

mister cel mai greu de prins si ars

B00066T3V0.01._SCLZZZZZZZ_ copy

E bine stiut ca victimele se indragostesc de calaii lor pentru puterea pe care o emana. Si pentru biciul dulce cu care le sfichiuesc/sficuiesc/scifuesc/fuciesc (cum naiba e?!) pielea lor, gaina de atata pofta.

R. este antrenor la cea mai de fitze sala de fitness din oras, unde presteaza si cireasa. Mai stiti (asta pentru doamne) cum scriam cand eram mici in oracole? Eu vreau ca prietenul meu sa fie brunet, cu ochii albastri, umeri largi, inalt.

Acum sunt mare si as mai adauga. Si buci mici si rotunde, gura arcuita cu arcuitorul, maini frumoase si piele de catifea. Piele care o mangaie ea pe mana, cand o atinge, nu invers. Ei bine, asa e el, R. Rrrrrr.

Poarta mereu pantaloni albi, prin care se vede. Si chiloti tot albi, prin care nu se mai vede. Ce dezamagire. Ochii lui adanci nu ascund mai nimic sau totul. Dar chilotii, chilotii?

Ora lui e plina de femei de toate varstele si gabariturile, cu valori si vise si principii diferite. Cand se intoarce cu spatele. Toate femeile astea se uita in chilotii lui opaci. Care se misca odata cu fundul cel mai greu de prins si ars.

Asta pentru ca stiu de la vestiar ca fundul asta nu se daruie, in ciuda insistentelor. Aud ca e permanent hartuit de cate o grasuna care se pierde cu firea. Si isi ia concediu sa-l poata suna in continuu.

Sau care ii atine calea prin tufisurile de la bloc. Probabil next step este sa se tavaleasca prin miere si fulgi, cotcodacind amoros. Si sa lase sa cada, din dragoste, cate un ou pe caldaramul rece.

R. stie ce emana dar ramane demn. Loveste, zice. Si toate lovim cu sete. Doar-doar l-om atinge cand se plimba prin sala. Si avem pretext sa incepem o lupta dreapta acolo jos, pe parchet. Unde sa ne dam in final invinse. Indurare, maria ta.

Alearga, zice. Se aude pe fundal chorus-ul care intreaba cu metavoce: bine, bine, dar ma prinzi, da? Ca eu ma impiedic sigur. Si am si obosit. Oblojeste-ma.

Lasa-te acum! Bine, bine, ma las. Nu insist sa conduc eu ostilitatile in pat. Facem cum zici tu. Apleaca-te mai mult! Ma aplec, cum sa nu, uite ce tare ma aplec. Asa de tare ma aplec ca e deja jenant.

Cireasa nu prea merge la ora lui, desi e tare bun. Dar am ajuns ieri. Si cum eu incerc sa-mi retin secretiile doar pentru mine. R. e intarat taman de atitudinea mea de play hard to get. Stiti cum e.

Asa ca vine sa ma imblanzeasca. Si imi ofera palma lui, sa lovesc in ea adica. Ma apasa pe spate sa ma las mai tare. Ma tine pe mine de solduri sa imi imprime directia buna. Cu pelvisul inainte, asa. Mmmmm. Rrrrrr.

Chorus-ul maraie. Am deja infipte in spate 18 cutite bine ascutite cu ascutitorul. Adica cum imi permit eu, o cireasa pitica. Sa vin sa iau frisca de pe tortul asta la care ele au pus atata sange si limfa si saliva.

Mainile sus! Ramai asa! Inca un pic, nu renunta! Rrrrrr. Chorusul e happy. Cand tii mainile sus, sanii stau cel mai bine. Si da, asa o sa ramanem. Cat zici tu. Ne motivezi groaznic. Esti ca un morcov proaspat pentru un iepure infometat nevoie mare.

Si chorus-ul cu fezte rosii trage si mai tare. Femeile vor sa-i demonstreze ca pot si ca sportul e viata lor. Dar spera in secret ca el o sa termine odata cu prostia asta. Si intr-o joi o sa zica.

Doamnelor, lasati ganterele. Aruncati saltelele. Astazi facem doar sex in grup. Rrrrr.

30 de comentarii:

LiaLia spunea...

You are a sick sick little Cherry! :)))))) De la prima oră îmi faci din astea? De am umplut de bale ziarele după care fac revista presei şi m-am înroşit la faţă de m-a întrebat şefa mea dacă am febră! Recunosc, la bucile mici şi rotunde m-am pierdut cu firea. Şi am băut două căni cu apă rece rece de nu mai am nici voce. Apropo, la exerciţiile pt fesieri ţi-o spune pe aia cu "desfă picioarele încă puţin?"

Anonim spunea...

Ori e gay ?!? :))))))))

Ca io n-as rezista la asa cireasa ... ;)

Anonim spunea...

Lia, termina ! :D

Anonim spunea...

Esti de groaza cu posturile astea. :)) Ma faci sa balesc aici (si eu sunt in "post" fortat if you know what I mean).
Pot sa vin si eu la ora aia? Doar sa ma uit ... ca oricum nu pot sa fac nimic :D

Unknown spunea...

deci azi ma duc la sala, clar. foarte clar.

another cherry spunea...

LiaLia: daaaa, mi-o ziiiiiiceeeeee:)). Arata mortal el, si noi toate ne sculam de dimineata si ne comportam ca niste cadane la anaghie:P

Nu e gay, si in una din dati a venit la mine si mi-a pus nepasator (cica) mana pe singurul centimetru de carne care era descoperit intre tricou si pantaloni:P

Ciupercutza: dada, am voie sa aduc un invitat. Deci vino sa te uiti:P
Desi s-ar putea sa doara chiar si asa:P

Small Wonders, sa-ti zic exact ora si locatia?:))

Anonim spunea...

Impusti mai multi iepuri deodata: clatesti ochii, faci corp frumos, conditie fizica... sau nu sunt semnificativi "iepurii" astia? :D

Miju spunea...

:))
mister R rrrr asta e exact ca profesorul de dans al baiatului meu cel mare. avea un succes extenuant, se faceau programari la inscrierea copilutilor la lectiile lui. l-am prins odata la o poveste dupa spectacolul demonstrativ si imi spunea ca sunt singurul tata care isi aduce baiatul la dans(ca tata singur ce eram pe atunci), in rest numai mamici de copii intre 5 si 10 ani, MILFe de alea buuune mai ales prin disponibilitatea totala cu care i se ofereau. flirturi ca flirturile, da' de multe ori nu mai avea saracul texte cu care sa se eschiveze :|

Anonim spunea...

haha!as zice ca esti invidioasa pe el la prima vedere a textului.la a doua ti-a zspune take it easy, inafara de muschi jenant de tari (pectorali, pachetzele, pachetzei, etc) ce puii mei potzi spera . ca cioca sportivii o au mica:-)))
sau el e exceptia care intareshte regula si alte organe?

another cherry spunea...

thea, ba daaaa, sunt cei mai semnificativi iepuri, cu astia ce te mai alegi. Ca restul...e tacere:)

about2run: wow, nebunaticele de milfe. auzi, cum se numeste milfii, exista un nume dedicat lor? rrrrrr:P

@Luminitza: n-as stii sa-ti raspund la asta. si sper sa nici nu aflu, ca sunt femeie serioasa. chiar daca ma pierd cu firea si simtirea pe langa vreun pectoral:)

Anonim spunea...

Hmm... tae-bo? Razvan? :)

another cherry spunea...

daaaaaaa:)). Esti dana care crd eu ca esti?:P

Anonim spunea...

Nu cred :) Eu te citesc pe hotcity si asa ti-am descoperit si blogul.

Iar descrierea lui Razvan, este inconfundabila :)) Cate discutii nu am purtat si eu cu prietenele pe seama lui, off. Misto barbat ! Are ore la o sala in centru (Get fit), si la Pescariu, parca. Eu il stiu de la Get fit.

another cherry spunea...

Incredibiiiiiiil. Eu acum ma duc joia la World Class:P. Mi se pare ff tare sa-l descoperi asa, din descrierea asta. Dar na, unul e razvan, tae bo:)). uuuuuh.

Anonim spunea...

E de ajuns sa zici brunet, ochi albastri si buci mici si rotunde ;)

Umbla vorba ca s-ar fi insurat...cum o fi sa fii nevasta lui Razvan? :)))

Miju spunea...

versiunea masculina a MILF ar trebui sa fie FILS(Fathers I'd Like to Screw)

... milf stii ce inseamna, nu?

another cherry spunea...

about2run: stiu ce inseamna ca si concept, nu stiu de la ce vin initialele. pls share:).
FILS sa le ramana numele.

Miju spunea...

e abrevierea foarte usor de spus printre dinti, soptit, in public a "Mothers I'd Like to Fuck"

RD spunea...

mi-ai facut ziua!!!
nu stiu daca ai observat dar atinge multe tipe...pe multe bucati de piele ramase goale...hahahahahahahahaha

another cherry spunea...

@about2run: ahaaaaaam:P, tare asta cu soptit:)

RuxiDani: si tu mergi cu mine la sala?:)) Ce tare! Care esti? Si tu stii cine sunt eu? Si vii maine?:P

RD spunea...

eu merg la GETFIT... si sunt una din alea din fata :D
nu stiu cine esti daca nu vii si acolo, dar descrierea este dementiala

another cherry spunea...

Dana, esti sigura? Ca nu prea pare genul sa fie insurat. In plus, pare ca stie ultimele miscari de dans de prin cluburi, si ff pasionat de clubbareala. So..., astea nu prea fac casa buna:P. IAr daca e sa ma gandesc cum e sa fii nevasta, probabil ca stai mereu cu frica in san:))

@RuxiDani: si acolo poarta pantaloni albi?:P

RD spunea...

Nu poarta pantaloni albi decat rar si sunt lungi...dar are super colectie, nu stiu cum de-l vedeti voi numai in pantaloni albi??!!

a fost insurat sigur sigur cu o tipa foarte draguta...ati ratat momentul :P

Anonim spunea...

Baliti, fetelor. Baliti!

ana spunea...

:)))) foarte tare descrierea. sa stii ca e evident ca despre razvan era vorba, eu m-am prins de la paragraful 2 :))). tot de la getfit il stiu (acum nu mai merg acolo), dar ma enerveaza teribil stilul asta al lui de a intra in spatiul meu personal :p.

another cherry spunea...

RuxiDani: vaaaai, next time it gotta be me. pick me, pick me. :P

@anonim: balim, ce sa facem. oricum n-am alta treaba, deci suntem ok:)).

ana, daaaa, si mie mi se pare oribil cum intra el incalcat la mine in emotii:P. sa termine domnule odata!

Anonim spunea...

@ Cherry: Imi pare ca ai gasit barbatul aproape perfect, doar diploma de inginer ii mai lipseste de la centura (neagra) ca sa corespunda la fix idealului ciresesc. ;) Poate-l convingi sa faca Politehnica la ff. :P

Anonim spunea...

Desperate working girls! Stop drawling! Lasati baiatul in pace.

another cherry spunea...

Baloo, el este perfect pentru privit, este perfect poate si pentru harjonit, daca esti genul. Dar nimic nu se compara cu inginerul rock star pe care il caut eu:). Sau macar rock starul:P.

@theelectricfriend: to drawl is human nature:)

the electric friend spunea...

dar nu am zis ca e ceva rau in drawling. f tare finalul. "Astazi facem doar sex in grup. Rrrrr."