miercuri, 11 februarie 2009

ne gandim la tine

circ

Mi-au zis aproape la unison cei doi barbati la care ma mai gandesc si eu.

Sigur, va dati seama ca nu erau impreuna band vreo bericioaica. Dandu-si ghionti si facand brainstorming de cuvinte potrivite de zis ciresei, s-o nauceasca. Si totusi au sunat in aceeasi zi, dupa multe nesunaturi.

A nesuna, o sa fac cerere la academie pentru cuvantul asta. Sa pun trademark pe el.
Aproape ca o amenintare suna asta, ma gandesc la tine. Cand ea nu vine insotita de nimic altceva.

Cand aud ma gandesc la tine imi aduce aminte de o instiintare administrativa. Ca atunci cand se opreste gazul pentru 2 ore. Sau curentul pentru alte 2. Ma bine puneau o hartiuta pe usa blocului.

Eu nu stiu niciodata ce sa raspund la asa ceva. Va multumesc ca mi-ati facut putin loc la voi in cap? Sunt magulita ca daca la voi in suflet e loc pentru vreun gand melancolic, eu sunt cea care il ocup?

Ma gandesc la tine. So what? Ce vrei acum sa fac eu. Sa-ti dau un premiu de fidelitate in ganduri? Mi se pare nemaipomenit ca te gandesti la mine. Dar asta e absolut tot ce ai sa-mi zici?

Adica daca voi va ganditi la mine si eu ma gandesc la voi. Ce ramane de facut? Mai nimic si asta ma sparge. Acum, ca ti-am declarat asta, noi urmeaza sa ne vedem de viata noastra in continuare.

Ne-am luat piatra asta de pe inima, ti-am zis. Mergem sa mancam, sa facem curte altcuiva, sa dormim, sa facem curte altcuiva, sa muncim, sa facem curte altcuiva. Noi ti-am zis. Acum...restul, nu mai e la noi. Parca e un episod din Seinfeld, nu?

Asta e, atunci. Imi vad si eu de ale mele. Si-om mai vorbi noi. Va pup tare, take care now. Nu voi, ei. Si si eu ma gandesc la voi. Ce inseamna asta? Nimic, ziceam si eu asa.

Vad ca sunt norocoasa castigatoare a tot felul de ganduri barbatesti. Cine mai e ca mine. Imi vine sa zburd de bucurie ca un ied.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Cireaso, ma gandesc la tine ! :)))))

Anonim spunea...

eu ma gandesc la tine in cele mai ciudate imprejurari. pentru ca imi vin in minte imagini/cuvinte/situatii pe care le-am citit pe blog.:)
se pune?

ajnanina spunea...

aaa, ce interesant... te gandeai la mine ? ce bine, ca uite, dupa atata vreme eu nu ma mai gandeam de mult la tine... ca nu-mi lasi amintiri durabile... da cine stie, daca ma suni mai des poate-mi amintesc... sau nu... oricum sunt atat de ocupata... pa, pa, vorbim!

fir-ar ei sa fie ... :))))
da daca s-au gandit amandoi o fi ceva, a pornit cumva de la tine un val de feromoni spre ei... chiar si virtual... la lipseste lor ceva :)))

Anonim spunea...

barbatii! paseaza o replica si asteapta sa vada cum reactionezi, musti momeala sau nu :))

another cherry spunea...

FYT, si tu, brutuse?! Hahaha, bine, sa fii sanatos:)

codo, pe mine ma bucura ca e asa. dar nu se pune, pt ca ei sunt niste melancolici care m-au iubit si acum nu ma mai iubesc, dar nici fara iubirea asta nu pot sta. tare, nu?:P

ajnanina, si eu cred ca i-am adus eu cu forta gandului la telefon. ca e drept ca m-am gandit:). ii si vad cum s-au zbatut, pe rand: nuuuuu, nuuu vreau s-o suuuuun. nuuuuu. si pana la urma, extenuati de forta mea herculeana, au fost siliti. dar cum nu erau pregatitit psihic si emotional, mi-au zis prostia asta:)).

mimi, nici nu stiu daca e asta. astia sunt doi barbati sleiti de puteri, masline obosite:). nu cred ca asteapta ceva. pur si simplu s-au simtit ciudat si au zis sa-mi zica si mie. ca sa ma simt si io:)

Anonim spunea...

pai daca ma musca un caine si ma gandesc ca tie ti-e frica de caini, nu ma gandesc la tine?

despre melancolici numai de bine. mie imi plac melancolicii bine melancolizati. :)

btw. cand mergem la prajituri? din nou.

another cherry spunea...

codo, ma gandeam si eu sa iesim. prima data la patinoar, ma gandeam eu, in cismigiu. apoi la praji, cat de curand, intr-un loc unde sa fie pe bune praji. o sa facem destul de curand, abia astept.

LiaLia spunea...

Cherry, dear, eu am fost sa donez un pic de sange azi si mi-am adus aminte de tine cu probele tale de urina :))) Se pune? :D Si eu astept praji si paste :)

val mănescu spunea...

Ei bine, eu nu mă gîndesc la tine.
Mă gîndesc la alcineva, dar nu-i spun. C-o să-mi spună că s-a gîndit că mă gîndesc la ea.
Aşa că, mă gîndesc cinstit, sincer şi egoist, la mine:)

lupul alb spunea...

Incepe sa sune a Ilf si Petrov.

"Cum am vazut postasul,imediat m-am gindit ca e de la tine.Cind am vazut scrisoarea,m-am gindit-nu , nu e de la tine.Dar poate ca o fi de la tine,ca tocmai ma gindeam ca ar trebui sa scrii.." Etc.
Si daca veni vorba, eu ma gindesc la multe. Si in mai multe feluri. De la angelice la nerusinate.
BTW, ce bun ar fi ceva dulce acum. Nerusinat de bun as putea zice.

another cherry spunea...

Lia, unde ai donat sange, ca trebuie sa merg musai sa fac si eu asta? Si cum funtioneaza? Pls tell, ca de nu stiu cand ma tin sa merg.
Paste si praji f curand, o pun acum la cale.

varanuse, mult mai bine, parerea mea. tu, cu pielea ta de reptila si cu sangele tau rece, mai lipseai sa-mi zici nush ce:P.

lupule, si si tu le suni si le zici? pe angelicele astea, ca si pe nerusinate? si daca da, ele ce zic? ceva dulce zici, hmmmm:)

lupul alb spunea...

@ cherry, nu sun pe nimeni. E penibil si libidinos. E adevarat, poate,citeodata, doare rau amintirea. Dar nu e motiv sa cersesti la colt de strada.

Anonim spunea...

Io-s de acord cu lupul negru; doare amintirea, doare singuratatea, doare plictisul dar fii consecvent :)

another cherry spunea...

lupule, mie nu mi se pare penibil sa suni. mie mi se pare penibil sa ai simtiri care nu duc nicaieri si tin o fractiune de secunda.

thea, da, si mie imi mai vine sa dau spam-uri de-astea, dar ma abtin cat pot.

Diana Adela Martin spunea...

si eu ma gandeam la tine .si la praji. si la codo. si apoi la praji

another cherry spunea...

hahahah, te stiu eu cum esti, cu praji ale tale si mancarea in general. abia astept sa ne vedem, simt cum suntem asa, o fratie, si abia astept sa se mareasca fratia cu cei care n-au ajuns la prima intalnire:).

si in cazul tau, ma bucur tare ca te gandesti la mine. e diferit de bine:)

lupul alb spunea...

@ cherry, dupa umila mea parere(sunt doar o salbaticiune) durerea de amintire nu poate fi generata de o simtire de o secunda. Simtirea de o secunda este provocata de o regurgitare amintiristica ( si eu pot cere intrare libera in DEX ). Poate fi plina, savuroasa, eliberatoare. Dar cu valoare de regurgitare. Cam asta patesti dupa ce te infrupti dintr-o caprioara :))

another cherry spunea...

ah, tu, salbaticiune care vii cu astfel de vesti! si eu care speram ca ceilalti lupi, ca sunteti multi, sa nu crezi ca eu nu stiu, sa nu crezi. ma iubesc, ceilalti lupi, dar n-au stiut sa zica decat ne gandim la tine. ah

lupul alb spunea...

Vorbeam doar despre mine. Dupa ceva mai profund, nu prea tine un telefon,un bla-bla,alea-alea,si gata. Sau se lasa cu zgirieturi pe fata, sau se lasa cu zgirieturi pe spate sau gat. Nimic intre.

Anonim spunea...

si eu abia astept.
si la patinoar ar fi o idee super buna sa mergem. sa ne radem..:)
ca eu sigur o sa iau multe busituri.
si da, sintem o fratie pasnica si amuzanta cred eu. daca martienii ar monitoriza blogurile cred ca ar fi pe sus de ras(ca la ei e imponderabilitate).
hasta siempre .....comandante :)