joi, 19 februarie 2009

tineti minte ascutitorile chinezesti?

home_confort

Daca da si daca va aduceti aminte cat va placeau. Si daca va placeau si penarele si ciocolatelele mici in staniol auriu si daca va place mancarea chinezeasca. Atunci poate aveti chef sa ma ajutati pe mine si pe lamaie.

E vorba sa ajutam pe chinezii aia care sunt tare infrigurati si nemancati si tristi si disperati. In momentul asta, lipiti de cladirea ambasadei tarii lor. Acum, cand vorbim si e nasol afara si noi stam inauntru.

Ma astept la bascalie, nu-i vorba. Ce treaba avem noi cu niste chinezi, sa-i ajute ai lor, de ce ne pasa, lasa ca sunt multi oricum, lasa ca sa manance cainii vagabonzi din jur, ca asa o sa fie toata lumea multumita.

Dar daca puteti face un pic mai mult de atat, intrati la dasiprimeste, sa vedeti despre ce e vorba. Strangem chestii si le ducem lor.

Tnx.

6 comentarii:

lupul alb spunea...

In zona Diverta sunt doua magazine. Unul in statia de masina si unul aproape,pe Mendeleev.
Vand haine la 10-20 de lei , inclusiv canadiene.
Anuntati cind e intalnirea.

another cherry spunea...

da lup cumsecade, dam anunt.

Unknown spunea...

E super ideea cu cainii vagabonzi!!!

Anonim spunea...

another, ce idee mareata. vreau si eu sa ii ajut pe oamenii aia. eu pot sa aduc mancare. dar as vrea sa vorbesc si eu cu muncitorii. sambata sint la stagiu pina pe la 15:00. cum facem sa ne intalnim?

another cherry spunea...

codo, cred ca ne intalnim mai de dimineata. dar te anunt negresit aici, in postul asta.

Anonim spunea...

bravo cireasa. e foarte frumos din partea voastra. imi pare rau ca nu pot contribui si eu. banii ajuta? pot sa transfer niste bani in contul tau