duminică, 1 februarie 2009

un preludiu numit speranta

preludiu

Cui ii trebuie finalitati cand exista pe lume preludiu.

De ce sa ne incurcam in meschine finaluri. Pe care, folosind analogii, putem sa le banuim cum arata, cum miros, ce gust au si cam ce textura. De ce, cand putem sa bajbaim mortal si istovitor. In meandrele nervilor intinsi la maxim in cel mai dulce mod cu putinta.

Ati banuit bine. Aceasta este o oda adresata preludiului in general. Dar cu specificatie apasata pe (ce surpriza!) preludiul ce precede (sau nu) intromisia, aceasta batrana actrita. Sex face toata lumea. Despre ne-sex este discursul meu, ca sa zic asa.

Inchipuieste-ti cand ti-e asa de pofta. Incat iti ies ochii din cap si totusi tu reusesti sa-i bagi grijuliu la loc. Si poti sa mai si vezi ceva cu ei. Abia atunci esti castigator. Nu cand te lasi moale prada poftelor tale.

Senzatiile cele mai fierbinti nu le obtii cedand usor. Si insisti te bucuri de placeri populare si populiste, la indemana. Nu, nu asa esti smecher. Rezista. Abia atunci o sa ti se deschida in fata ochilor iesiti din cap un univers nou. Mai bun.

Cu cat nu faci sex mai tare desi ai face. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic. Cu atat esti mai castigat. Si chiar daca exista o anumita exasperare a sangelui care devine violet. Si si incepe sa miroasa ca floarea ce poarta acelasi nume.

Si chiar daca al tau corp tipa ragusit dupa celalalt corp, aflat la o falanga distanta. Si ti se face parul tau de la nastere lins, ti se face cret ca la afroamericani, aia e.

Totul e sa nu cedezi. Daca faci sex, pierzi tot. Ce tot? Nu stiu, dar sigur e asa. Am incercat, sper ca ma bucur de credibilitate. Abia atunci poti sa te bati cu pumnul in piept ca tu nu si nu.

Desi toate conditiile au fost sa da si da. Ce dulce e preludium mobile. Cand toti participantii la maratonul din alcov sunt multumiti ca au rezistat inca o data. Si merita o medalie pentru asa lucrare ingereasca.

N-as fi zis sa ajung la asa o intelepciune eu, o cireasa ciobaneasca. Dar viata ma invata tot felul de lucruri. Pe care nu ma sfiesc, vezi bine, sa mi le insusesc. Uite ca am descoperit ca se poate si asa. Si culmea e ca sunt tare multumita.

Deci piei, ispita. Preludiul e viata mea. Un preludiu numit speranta. Iuhuuuu.

17 comentarii:

ajnanina spunea...

ca o replica la broscutele tale, uite un film erotic cu ursi... in care da, de doar preludiu...
http://www.youtube.com/watch?v=Ub7PFk-zGa8&NR=1

Anonim spunea...

You completely lost me.

another cherry spunea...

ajnanina, susunt incredibili ursii aia, cum naiba i-oi fi gasit:)). da, despre asta vorbeam:P

@vera, cum sa zic eu decat in cuvinte foarte simple. preludiul este un lucru tare placut, extraordinar de placut. atat:)

ajnanina spunea...

ursii aia i-am gasit cu totul intamplator, cand cautam altceva... da i-am pastrat :)

iar in ceea ce priveste preludiul, sustin ideea: fiziologic si emotional faci plinul la baterii, fara sa le mai descarci dupa aceea; si asta produce un fel de reactie in lant: cu cat ai bateriile mai pline, radiezi mai puternic, ceea ce produce un efect de atractie foarte puternic pentru cei din jur...
iar masculul care vine atras spre tine, nici el nu stie de ce, vine atras tocmai de acest prea-plin care se raspandeste din tine...
iar atractia e cu totul alta decat cea care apare din simpla nevoie umana de apropiere... aia de la 10 zile de care vorbeai zilele trecute.

another cherry spunea...

ajnanina, deci sa fiu atenta cum merg pe strada zilele astea, ca sa nu creez accidente:)

Anonim spunea...

Cine esti tu si ce ai facut cu cireasa mea?

LiaLia spunea...

A Cherry, exact asta vroiam si eu sa spun! :))) Mi-am adus aminte de episodul ala din Seinfeld, cand dupa o perioada de abstinenta, George devenise foarte inteligent. Tu asta vrei, Cherry? Nu iti ajunge? Ce vrei sa faci, sa redescoperi fuziunea la rece si gaura la macaroana??? Pai, si cand o sa devii asa inteligenta, cine o sa te mai vrea??? Ca pe barbati inteligenta feminina ii castreaza! Oooooffff!!!! Snap out of it!

another cherry spunea...

Doamnelor, a cherry si Lia, nu va impacientati. Deci ma sfatuiti sa fac sex?:P. Dar eu ma simt bine:)

Anonim spunea...

Draga (another) cherry, eu cred ca daca vorbesti despre preludiu fara finalizare e ca si cand ai vorbi de fraze fara predicat. Adica. Frumos. Place. Bine. Si ? Poetic da ... :)

Anonim spunea...

Cerise, ok. Ca principiu general, nu ader la aceasta scoala de gindire. Doar asa, punctual si foarte rar, intr-un plan de viata pe termen scurt. Nu ca formula de existenta.

Cu atit mai putin acuma, cind am citit ca un studiu britanic a descoperit ca barbatii care ejaculeaza des (4-10 ori pe saptamina, sex and/or masturbation) sint feritzi de cancerul la prostata, fatza de aia care nu. Si astept, cu oarecare palpit, sa ni se spuna - la un moment dat - ca si la femei e la fel. (Doar ca, la femei, studiile vin dupa cele cu barbatzi, ca, nu-i asa, ei au banii si puterea de decizie. Asa ca, mai intii, problemele lor.)
Deci, sa nu pirdem din vedere PRINCIPALUL: sint sigura ca si pe femei, numarul des de orgasme, de-a lungul perioadei fertile macar, le fereste de cancer cervical ori alte porcarii.
Sigur, poti refuza sex si sa te descurci, apoi, singura. Dar banuiesc ca asta iti efaseaza aura despre care vorbitzi atit de convinse, dta si LiaLia.

another cherry spunea...

@pozek: cateodata cand poeticul din tine e multumit, fizicul se bucura si el foarte tare. dovada postul meu:)

@vera: e, n-am zis ca asa e bine sa traiesti toata viata, doar cu preludii. dar asa ceva poate fi tare misto. in rest, si eu sunt pentru ejaculare fara frontiere, mai ales daca zici ca le face bine:). sanatatea inainte de toate.

Anonim spunea...

Daca te simti bine, atunci de ce nu? Cunosc un cuplu despre care am aflat intamplator (si cu stupoare) ca practica foarte des chestia asta, ca e o nu'sh ce metoda de incarcare cu energie...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
LiaLia spunea...

Draga Cherry, revin. Daca e cum spune Thea, cu incarcatul cu energie, mai bine incearca la priza, cu doua andrele, efectul e garantat. Ca se mai intampla si perioade din astea fara finalizare si te simti super bine tu cu tine in corpul tau, e una. Ca insisti sa te abtii, e alta. In toate trebuie masura, nu exagerare. E adevarat, decat sex nashpa cu unul nashpa, mai bine abstinenta cu speranta cu tine insati care esti superba. Chiar, ce-a fost mai intai, sexul sau abstinenta?

Anonim spunea...

La New York exista un bordel deschis in toamna trecuta pentru vizitatori mult mai deosebiti decat ceilalti, prostituatele avand clienti care la preludiu primesc o portie consistenta de recitare de poezii. :D

another cherry spunea...

thea, ce sa zic, o fi ceva adevar, ca eu bubui de energie acum:P. de-aia stau pitita in birou, sa nu vada intreg universul haloul de lumina de deasupra capului:))

Lia, cred ca intai a fost sexul. Si abia pe urma abstinenta, dar mai putem discuta:P. Andrele la priza, zici...bine, o sa ma gandesc si poate fac diseara:)

FYT: eu as vrea tai chi in loc de poezii, se pune?:)

Anonim spunea...

Se pune daca esti client fidel ! :)))))