miercuri, 4 februarie 2009

vreau sa ma urmareasca orlando

follow

Nu sunt genul sa vanez celebritati in general.

Si nici genul sa hartuiesc celebritati de business, cu accent pe online, in special. Dar ma intereseaza si pe mine, ca om sunt, chiar daca port pielita subtire de cireasa. Ce mai zic persoanele pe care le cunosc si le admir pe bune.

Si cum chiar sunt si eu insami un lucrator online. O biata rotita in acest angrenaj fascinant, se justifica cumva.

Scriu inceputul asta ca o scuza pentru ce urmeaza. Mi-e putin rusinica, nu tagaduiesc. Orlando, sper ca nu citesti. Sau daca chiar citesti, (dar cum sa ma citesti, daca nu ma urmaresti mai intai?) nu te superi, ci doar te amuzi.

Stiati ca orlando si-a facut cont pe twitter? Si ca asta s-a intamplat acum, stati sa socotesc, 19-20 de ore? Cum am aflat, cum m-am repezit sa-l haituiesc. Dar dupa ce am rasuflat usurata ca l-am adaugat, m-a cuprins stresul.

Mi-am dat seama ca da, eu il urmaresc pe orlando. Dar daca orlando nu planuieste sa ma urmareasca pe mine? Va dati seama ce mare e miza. Si ce derizoriu m-as simti daca acest lucru nu s-ar intampla. Dupa ce eu am fost atat de prompta.

Acum, cand vorbim, orlando urmareste 17 persoane. Da, 17. Da, doar 17. Numai 17. 17. Cum vreti s-o mai spun sa fie clar?!

Asa ca am lasat tot ce faceam. Si intru la fiecare 2 minute sa vad daca nu cumva ma urmareste. Da, stiu si eu ca atunci cand cineva decide sa te urmareasca pe twitter, iti vine mail in sensul asta.

Dar de cate ori nu ne inchipuim, asteptand telefonul dorit care refuza sa sune, ca e ceva in neregula cu reteaua?

Ei, cam pe acelasi principiu, adica ce-are domnule mailul asta de nu vine, eu ma gandesc ca poate e ceva in neregula cu online-ul. Si nu ma anunta la timp. Si imi scapa evenimentul.

Si nu e doar ca nu mai muncesc nimic. Fiind prea ocupata sa intru si sa ies pe usita twitter. Dar am anulat si sedinta de patinaj artistic, unde poate as fi avut sanse sa imi intalnesc sufletul pereche.

Am raspuns cu un nu raspicat invitatiei la ceai facuta de o prietena foarte buna. Care n-a inteles nimic despre motivul fermitatii mele. Dar cine e draga, twitter asta? Cum, nu stii? Unde loc ne urmarim intre noi. Noi, pasionatii de online.

A, si mi-am sters din agenda programarea la cosmetica. Care era gandita sa ma faca mai frumoasa cand sunt offline. Ca online, sunt rapitoare mai mereu.

Cam asta a fost. Si da. Vreau sa ma urmareasca orlando. Daca nu cer prea mult. Ca sa pot iesi o data naibii de pe twitter. Si sa-mi pot relua si eu activitatile de zi cu zi. Care ma fac ceea ce sunt. Si ceea ce vreau sa fiu. Aleluia.

Later edit: Puteti sa credeti? Ma urmareste orlando.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Cine este Orlando, cucoana ? O sa-l strang de gat !!! ;)

Diana Adela Martin spunea...

s-ar putea ca orlando sa fie timid...

another cherry spunea...

@FYT: ei na!:))

@Diana: Uite ca nu e. Ma urmareste. Iuhuuuu.

Anonim spunea...

cum draq cine e Orlando? Ala mare, negru, care respira greu ... Nu-l mai strangeti si voi de gat. P.S. vezi ca daca respira greu sunt sanse mari sa sforaie...am citit ca-ti place

LiaLia spunea...

După ce şefa mea mi-a zis că a visat că era la braţ cu Brad Pitt, o altă colegă că îi spunea Peter O'Toole poveşti cu spiriduşi, când am văzut titlul la tine, am crezut că e vorba de Orlando Bloom şi îmi pocnea creierul: ce-o fi, fată, cu actorii ăştia din Troia??? Dar m-am liniştit. Nu am eu o problemă :p Dragă, ce pot să mai spun? Urmărire plăcută!

Anonim spunea...

1. Da' slava domnului. Mi s-a luat stinca de pe inima ca finalmente a catadixit, ca te dedea hotcity afara din cimpu muncii.

2. Io prezint aici o ipoteza: orlando e orlando.ro, unul din premiantii blogosferei. Nu am NICI O INFORMATIE in plus, fatza de FYT, dar, punind cap la cap ce zice fructa asta si ce deduc eu din ce zice ea, asa cred. Cherry?

another cherry spunea...

@anonim: ah.

@LiaLia: Vai cum e Orlando Bloom, dar si colegul lui Brad Pitt. Si nici cu Hector nu mi-e rusine, whatever his name is:))

@vera: 1.:)

2. daaaaaa. pai am dat si link, ce naiba:)

Anonim spunea...

pai eu cred ca a ajuns sa te urmareasca de frica, cine stie pe unde ajungeai sa'ti spânzuri codita de ciuda? :))

Anonim spunea...

Da, da, ai dat link, da io nu vazusem.
Asa ca sint foarte multumita de puterea de sinteza si deductie. Ca, de la o virsta, nu-ti ramine decit creieru. Si simtzu umorului. Asa ca ma duc sa le irig.

another cherry spunea...

lenebarbie: nu mai verific motivele, ca vorba ta, cine stie ce aflu. chestia e ca ma urmareste:)

vera: pai cu simtul umorului te scoti, deci ramane mare lucru:)

Anonim spunea...

Orlando e precis un tip misto daca o cunoaste pe cireasa si cireasa tine la parerea lui.

Anonim spunea...

Cherry, uite tu acileasha, pe blogu dta, cum iti face anonimu de deasupra cultu personalitaztii. Io m-am uitat la blogu lu orlando si nu mi-ar trebui nici suflat cu aur, in timp ce da cu aspiratoru, schimba apa la florile pe care mi le-a cumparat si amesteca sosul de mustar pentru salata de andive, pe care le-a spalat in LACRIMI.
Dar, de gustibus si etc, etc, asa ca stii tu ce faci.