duminică, 21 iunie 2009

cerere de oferta catre brian

Brian-Molko

Buna dimineata, Brian, tu rocker de talie internationala. Sunt eu, cireasa romaneasca.

Mi-a trebuit foarte mult pana sa-mi fac curaj sa-ti scriu. Stiu cat de ocupati sunt rockerii in general, si cineva mi-a spus recent cum ca ai avea si o nevasta, cu un copil inclus. Eu insa nu sunt sigura, asa ca zic sa imi incerc norocul.

Vezi tu Brian, mie imi plac rockerii mult de tot. Nici nu mai conteaza ce canta ei, imi plac pur si simplu, asa. Imi plac dramele si fitele si atitudinea de rebeliune revarsata intr-o ghitara. Ce sa fac, toti avem slabiciuni.

Cu tine insa treburile se complica: imi place si muzica pe care o produci, plin de nervi si razvratire trista dar sexoasa, sub numele de Placebo.

De-aia am plecat val vartej ieri de la mare cand inca mai era soare si frumos afara si se mai aflau multe hamsii cu usturoi de mancat si multe cafele la Ovidiu de baut si m-am infiintat la concert, imbracata in rochie rosie.

Stiu ca m-ai identificat in multime, chiar daca eram la gazon B. Altfel n-ai fi zis, facand si cu ochiul, aproape imperceptibil: I hope you have a great time, children of Romania.

Iti scriu pentru ca 1. nu mai pot sa ma abtin si 2. ma gandesc ca poate iti convine si tie. Uite ce e: m-am hotarat sa te urmez pe unde ai tu treaba. Nu am cheltuieli mari si nici pretentii nelalocul lor.

Am vazut ca ti-ai lasat parul lung. Ma gandesc ca ti se pare tare enervant sa te speli pe cap. Si totusi imaginea unui rocker implica sa ai parul pufos si curat in fiece clipa. Eu, sincera sa fiu, te-as spala cu placere.

Apoi, ma gandesc ca si rockerii isi mai taie cateodata unghiile. Eu nu suport sa ma ating de picioarele oamenilor, dar in cazul tau o sa fac o exceptie. Nu o sa trebuiasca sa mai suporti tampeniile debitate de cosmeticiene, ca sa te poti igieniza.

Eu o sa ma ocup de asta, si in timp ce se intampla, vorbim despre ce vrei tu. Chiar si despre farduri. Apropo de asta, sa stii ca mie nu-mi pasa ca lumea zice ca nu prea esti barbat. Barbatii zic asta, de invidie ca ei nu pot merge dati cu rimel la corporatie.

Ti-as face micul dejun in fiecare dimineata si, in timp ce as avea grija sa bei laptele cald, ti-as asculta lamentarile depresive pe care trebuie ca le ai. Daca e cineva atent la textele cantecelor tale, isi taie venele. Dar eu sunt altfel. Nici nu stii cat pot sa duc.

Cand spargi ghitarile de pereti pentru ca lumea nu te intelege, eu iti voi aduce mereu una nou nouta. Voi avea grija sa platesc facturile, ca sa nu te preocupi cu lucruri din astea efemere, care omoara creativitatea. Un rocker trebuie sa faca rock, nu sa isi umple timpul cu meschinarii.

N-o sa-ti tin teorii cu fumatul, desi nu pot sa zic ca ma omor dupa asta. Cand fumezi, iti miroase gura ingrozitor. Si mainile iti miros. Dar am vazut cat tii la asta, si m-a distrat cum fumezi pe scena cu ostentatie, ca un copil teribil.

Apropo de libertati, m-am gandit: nu o sa ti le ingradesc. Sunt de acord cu afirmatia ta fuck the government, fuck the system. Am si urlat impreuna cu tine aseara, chestia asta. Se uita toata lumea la mine, dar nu mi-a pasat. Important e sa iti fiu pe plac.

Eu asa te vreau, exact asta imi place la tine. Arati ca o panseluta, dar in tine zace un rahan. Brian, you had me at hello. M-am tot intrebat daca esti genul de barbat care mai duce si el gunoiul din cand in cand, mai vine cu o floare si mai ia copilul comun de la gradinita.

Stii ce? Astea sunt chestii demodate. M-am hotarat sa nu-ti reprosez nimic. Daca nu iti vine natural sa le faci, lasa ca le fac eu. Tu doar sa arati bine si sa fii pe marginea depresiei furioase. Asta ma intarata la maximum.

Mai am si multe alte lucruri sa-ti ofer, am zis aici doar cateva, sa te fac sa prinzi un pic gustul. Si repet, nu cer nimic in schimb. Nu sunt absurda, stiu ca un rocker are numai de luat si da totul apoi pe scena.

Dar mi-e nu stiu cum sa le zic aici, public, pana nu stiu cam in ce ape ma scald. De-aia astept, Brian, un semn de la tine, ca sa stiu daca-mi dau demisia (iarta-ma dana, dar cand te cheama un rocker te duci si gata).

Eu propun asa: daca la urmatorul concert o sa alegi sa canti din toate melodiile tale minunate piesa Every You Every Me, eu o sa inteleg ca raspunsul tau este da. Imi fac repede bagajul si ma prezint unde zici.

Multumesc si rock is not dead si fuck the sistem si mai ales the government.

A ta sincera,

Cireasa.

17 comentarii:

7 Pebbles spunea...

si eu o sa te urmez ca ajutor de cireasa =p~

si eu am zis fuck the sistem dupa bac si zic si in facultate:D

Castravete spunea...

Eu cred ca te ia! :D
Zdaiseama daca ai traduce cererea in engleza? Ar fi plansete si strigate necontenite :D :D :D
Si dupa ce o sa fii o cireasa molko, poate arunca mai des cu sunete in km astia patrati. uhuhu :D

mimi spunea...

cat de funny esti :)

Scanner spunea...

Eu zic asa: articolasul asta seamana atat de bine cu Cireasa ca el ar trebui pus in rama. Daca citesti printre randuri, iti dai seama cine e cireasa. Reprezentativ, reprezentativ, mai ales ca Brian seamana (fiziceste vorbind) cu Cireasa. D-aia poate il si place atat de mult Ciresica rockerita.

another cherry spunea...

@Pebbles: atunci iti zic cand imi zice ca e ok si ii spun ca vin la pachet cu un alt anarhist:P

@Castravete: si eu cred ca ma ia. stai sa vedem daca alege sa cante ce i-am zis in urmatorul concert, care e maine in Itanbul. am o prietena acolo, o sa o intreb:).

@mimi: multumesc frumos, toata noaptea m-am zvarcolit cum sa-i scriu mai bine.

@Scanner: asa o fi, ca prea zici cu foc.

Brian spunea...

Okey, baby. You're in. :P

LiaLia spunea...

Ahhh, Cireaşo, cum ne potrivim noi şi la dirty guilty pleasures :D Şi pe mine mă apucă aşa, din când în când, printre Clive Oweni sau Jasoni Stathami, fantezii dubioase cu asexuaţi gen Brian :D Imberbi, deşiraţi, cu ochi plângăcioşi, de te fac să-i ţii numai în pat şi să-i hrăneşti cu cereale cu lapte :)))) Bine, în cazul Brian ar mai fi şi nişte sâni voluptuoşi (că doar ştie bine noul tău Morcov scanner de serviciu cum că semeni cu Brian), ceea ce m-ar cam bulversa, trebuie să recunosc :))))) Apropo, dragă, ce transparentă eşti printre rânduri, dragă! Mai mai că ţi se văd sfârcurile întărite de transparenţă! Până acu nu realizasem asta, da' bine că a apărut acest aspru dar sever domn scaner să ni te arate în adevărata lumină! :)))))

Cristi spunea...

Buna cherry. Eu zic ca daca Brian nu-ti raspunde as...as incerca eu daca se poate :)))))))Nu-s rocker asa de innebunitor ca Brian dar duc gunoiul. Foarte simpatic postul. M-am prapadit de ras:)

Diana Adela Martin spunea...

si pe mama de cireasa, super punkeritza, sa nu o angajeze brian si pe ea?? ar trebui, da..

another cherry spunea...

@Brian: tare:).

@LiaLia: deci si tie ti s-a parut ca seamana cu morcovu?:P. Daaaa, mie imi plac toti durii, iar dl. transporter in in top 2:)), si totusi uite cum mai gasesc cate o mimoza de-asta care ma emotioneaza pana la lacrimi. si vitamine trebuie sa-i dam:).

@alboosh: e bine de stiut. daca-mi da teapa, stiu ca am unde sa ma reorientez. chiar nu canti nici macar un pic?:P

@Diana: daaaa, pai fara ea nu plec din tara, Brian o sa inteleaga, el e suflet sensibil, se vede asta:).

Baloo spunea...

@ Lia: Daca-mi aduc bine aminte, Brian asta nu e asexuat, ci bisexual. ;)

LiaLia spunea...

:))) Baloo, ştiu, dar tot nu îmi dau seama cu ce :)))

Scanner spunea...

@LiaLia – Ei, mai incet cu sucul de morcovi, sa nu va imbatati! Asemanarea fizica dintre Ciresica si Brian e doar o idee, pe invers, ca tot zicea chiar Cireasa ca ea se autoironizeaza. Altfel, daca stii unde sa cauti in internet, poti sa afli cum arata Ciresica (in realitatea contemporana). Asa ca stim si cat de "fascinanta" este Ciresica la capitolul "aparitie".

GentleArsonist spunea...

aah, ce imi place asta cu "the stalking cherry" :)

Aproape ca imi pare rau ca nu sunt Brian...

another cherry spunea...

@GentleArsonist: da, cateodata timiditatea paleste si iese din mine faptura asta noua, care ar merge pana la capatul lumii pentru un pantalon:).

Evergreen spunea...

:) da. eu am zis ca s-a inclinat pentru mine. si i-am strigat nr de telefon.

cred ca l-a retinut :)))

another cherry spunea...

@Evergreen: se pare ca a cantat melodia aia la istanbul, so... inca una si ma duc:). ce buna esti ca m-ai ajutat...