joi, 28 februarie 2008

cireasa si stalkerul

Asta ar putea fi povestea vietii mele. Noroc ca am mai facut si alte lucruri intre timp. Dar de cand ma stiu, am avut stalkeri. Stiti la ce ma refer - cineva care se prinde de mine ca un scai, convins ca locul lui e acolo, ca nu e o pura intamplare ca ne-am intalnit, ca viatza i-a purtat pasii catre mine, ca sunt mama copiilor lui. Si eu, oarba, nu vad toate astea.

Am invatzat conceptul de mica, in gradinitza. Cand un coleg de la grupa mare ma urmarea peste tot ca sa-mi dea chilotzii jos. La propriu. Si el probabil visa la o viatza impreuna. L-a potolit sora mea care il batea de cate ori il prindea.

Ceva mai tarziu, pe la 15 ani, am cunoscut stalkerul in toata splendoarea lui. Boyfriend material la inceput, psycho dupa o vreme. Ani de zile a stat in jurul meu in sperantza ca o sa-i vad magia la un moment dat. Noroc ca era inofensiv. E drept ii era putin frica de sora mea.

De atunci, recunosc formatul. Dar orice fac, parca nu ma pot feri de el. Orice barbat pe care-l refuz se transforma intr-un mini stalker. Abia atunci incep telefoanele, declaratiile, tanguielile, amenintarile.

Acum, eu inteleg ca pot fi ravasitoare, ca alta ca mine nu-i, dar nici chiar asa. Inteleg si ca fuck off e cel mai bun turn on, dar mai da-o naibii!!

Stalkerul de acum, ce credeati, exista unul, fireste. V-am spus ca mereu am. L-am cunoscut intamplator, prin niste prieteni de la care a stors apoi numarul meu de telefon. Si de atunci, curg mesaje de tot felul, telefoane in miez de noapte, la care fireste nu mai raspund de mult. Si daca stau bine si ma gandesc, el nici nu-i asa rau. Mai este unul cu care nici macar nu m-am vazut fatza in fatza si imediat aniversam 6 luni de cand avem o relatie telefonica, intr-un singur sens. El vorbeste, eu sterg mesaje vocale.

Deci domnilor, asa NU!
Doamnelor, daca vi se intampla sa dati peste un stalker, eu ca expert, nu va pot spune decat: fuuuuugiiiiiiiiiitzi!!!!!!

22 de comentarii:

Diana Adela Martin spunea...

ahh damn it, si eu am aut un stalker pe la 17 ani. era convins ca vom sfarsi impreuna (am tersarit de cum am auzit verbul asta) si ca povestea noastra este una ca rupta din pe aripile vantului. ba chiar mi-a facut cadou si cartea, ca s-o citesc si sa vad ca degeaba ma opun, tot ce fac este sa imi neg adevaratele sentimente. ptiu, drace! ;)

Anonim spunea...

imi dau seama ca pentru ei, si eu sunt in denial complet. nu vreau sa vad si pace toate bunelele pe care le au de oferit. fug de magie, ce mai

dimitri spunea...

eu n-am avut nici o stalkeritza :(

(un prieten a avut insa si era cam nasol, a rezolvat-o casatorindu-se cu ea, si acum e si mai nasol)

Anonim spunea...

uite ca la varianta asta nu m-am gandit. de fapt tocmai de ea fugeam:)
dar cred ca o data ce s-au casatorit ea si-a pierdut interesul, ca nu mai avea pe cine sa stalk. Nu?

Anonim spunea...

doamne, am si eu unul, la naiba, aseara eram linistita la o bere in que pasa si el s-a asezat - efectiv, ma jur - cu o buca pe mine, zambind ca un retard in calduri si experimentand o surpriza nedisimulata cand aproape l-am injurat de toate alea in acelasi timp si i-am zis ca nu sunt si n-o sa fiu disponibila (asa cum spera el, in sufletu' lui de copil). aproape ca l-am auzit scheunand on his way...out, sau naiba stie unde s-o fi dus. yuck.

Anonim spunea...

Deci tu ti-ai incheiat seara cu el. Eu m-am inecat la dejun cand m-a sunat.. iar. E trecut in telefon sub numele "nu raspunde" asa ca daca nu devine spontan nebunul si nu ma suna de pe un alt numar, nu are nici o sansa sa-mi auda vocea cristalina.

Unknown spunea...

nu, din fericire el a aparut in schema pe la inceputul serii, asa ca ultimele mele ganduri inainte de a adormi n-au fost maltratate de senzatia distincta a bucii lui stangi pe fizicul meu suav. sarmanul, desi singura mea consecventa in ceea ce-l priveste este sa-i dau reject (era alt cuvant dar sunt o duamna si nu-l zic aici) de fiecare data, informatia nu ajunge la el si revine obsesiv. el. informatia, desigur, nu.

Diana Adela Martin spunea...

o concluzie mi se arata certa precum dubito ergo cogito-ul lui descartes: suntem fermecatoare. al naibii de! ;)

Unknown spunea...

clar, da' eu am obosit, zau...

Anonim spunea...

asa ma gandeam si eu diana. Dar de ce naiba tot farmecul mi se iroseste pe doi in carti si plini de praf ca astia?

B spunea...

va rog sa va puneti toate telefoanele aici, in ordine.
ma ocup special la noapte cu stalkuirea voasta, ca vad ca va place.
asa, cadou de martzishor :)

Anonim spunea...

pe al meu il stii :))) fetelor, daca va mai arde de unul nou, cu fortze proaspete, iaca-ta-l. Dar sincer, din culise va pot spune ca nu are stofa de stalker.

B spunea...

nimeni nu ma crede ...

Anonim spunea...

pai acum vii si tu? cand toate vor sa scape de stalkeri? ouf. cine ne-o fi dat in gat?

Anonim spunea...

Dr. LiarLiar and Mr. Stalker...parca nu prea suna asa cum trebe...

Anonim spunea...

eu uneori mi-as dori sa fiu a gay man si sa-l stalkuiesc pe Rufus Wainwright. o fi rau?
http://www.youtube.com/watch?v=IIfLZcJ9FfQ

dimitri spunea...

ma gandesc ca problema cu a-l stalkui pe unul ca Rufus e ca s-ar putea sa te stalkuiasca right back.

eu cred ca Eva Green are stofa de stalkeritza. Dupa expresie si ochi asa, are tone de potential.

Diana Adela Martin spunea...

ai ai ai rufus wainwright .. he's sexy ;)

Anonim spunea...

sa ma stalkuiasca rufus. i have no problem with that :-)
cred ca nici cu eva green...

another cherry spunea...

a cherry, pe mine cand ma urmareste cineva, chiar dc nu imi place deloc, ma induioseaza rau.
imi vine sa-i dau vitamine, sa-l imbrac gros, sa-l streg la gura.
poti sa-mi dai nr ultimului stocker?
mi ti-l alung eu dupa ce il pun pe picioare:)

dimitri spunea...

da, nici eu nu cred ca as avea vreo problema sa ma stalkuiasca Rufus. Cat despre Eva Green... cred ca m-ar induiosa nespus :)

Anonim spunea...

cum trecea Anastasia, asa si stalkerii...duios, civilizat, in ordinea numerelor de pe tricou.