luni, 11 februarie 2008

cum e barbatul perfect (leapsa)

pt ca am luat leapsa de la o femeie simpla, dar nu chiar simpla de tot, m-am pus pe scris.

ca altfel poate nu m-as fi bagat de buna voie la asa povara. in fond ma gandesc de multa vreme la asta, si n-am razbit inca.

pentru ca despre cum arata/respira barbatul perfect vb azi. sa vedem.

eu nu as imparti lucrurile asa ordonat, in looks si alte calitati, ci as posta aici un talmes-balmes de pareri si senzatii.

totul incepe de la pantofi. acolo pica privirea mea in primele 12 secunde. e adevarat, dupa ce a trecut peste maxilarele de preferinta patrate, a studiat nasul sa speram coroiat, zabovind un pic pe etern fascinanta linie dintre umar si gat, si a alunecat pe fund.

barbatul cu pantofi care nu se potrivesc cu pantofii unei cirese nu are ce cauta inima/casa/viata/gandul/patul ei. chiar dc ea e intr-o pasa proasta, cu garda jos, dispusa la compromisuri.

deci traiasca barbatul cu pantofi moi, comozi, normali. preferabil de piele intoarsa si intr-o culoare care se murdareste usor, cum ar fi beige.

sa vina barbatul perfect cu pantofii frumosi sa ma faca sa rad cu pofta. sa ma uit incantanta la el de cat de amuzant e. sa ma faca sa rad dimineata, la pranz si seara. si nu-mi mai pasa de nimic.

apoi sa vina barbatul cu pantofi frumosi, care ma face mereu sa rad si sa fie harnic. sau mai precis nelenes. asta inseamna sa nu sufere de o lene a mintii si a corpului.

sa aiba chef sa faca lucruri, sa mearga cu cireasa in locuri, sa nu doarma in papuci mereu. sa nu doarma barbatul pe el si pe mine.

barbatul e mereu minunat cand are pantofi frumosi, ma face sa rad, are energie si este generos. prin asta inteleg nu castele-n spania de valentine's day pt cirese.

ci sa cumpere barbatul perfect stuffs (conversi, merdenele, vacante, flori, trufe, detergent) fara sa simta o gheara in inima, anuntatoare de infarct miocardic.

barbatul perfect are pantofi frumosi, ma face sa rad, e harnic si nu e zgarcit.

dar el stie si sa alerge liber ca un calutz, are pasiuni, urla la meci ca un nebun.

perfect e si barbatul care bea compot din borcan si-i curge pe de laturi, si care mananca direct din cratita.

imi place mult barbatul care nu intelege de ce imi sterg oja de pe unghii daca tot mi-o pun peste 2 min la loc. si ce rost are o curea care nu tine pantalonii.

minunat e barbatul cu toate de mai sus. dar perfecti sunt si alti barbati, carora le mai lipseste cate ceva. sau au ceva in plus.

gresesc?

dau leapsa si eu mai departe unei canalii si unui calutz, prieteni cu cireasa.

4 comentarii:

dimitri spunea...

Doamne ai descris un functionar la Allianz-Tiriac!

Sau ma rog poate nu dar m-a bagat in vrie chestia cu harnic. Cred ca ceri prea mult de la noi.

As putea sa redau parerea unui nene (bunicul unui amic) despre ce trebuie sa aiba barbatul perfect. Parerea mi s-a parut plina de bun simt, dar mi-e teama ca nu as putea-o expune in aceasta societate subtila si rarefiata. Oricum, unul dintre lucruri erau banii.

maco spunea...

daca esti sau macar vezi in oglinda dimineata dupa ce te speli pe maini dupa, ce faci pipi sau altceva, un tip tinerel, nepitic, non-skinny, independent (a se citi pe banii lui), uneori ras, uneori neras, cu par sau fara, cu burta sua fara, obligatoriu cu dinti, utilizezi antiperspirant si o cantitate decenta de parfum care sa nu fie gucci rush, ai max 2 pereki de pantaloni de stofa pt nunti si botezuri, te simti bine in piela ta si in outfiturile casual precum si in kilotii cu superman sau boxerii cu whos ur daddy, nu sorbi supa, ai invatat sa nu-ti ascunzi fisierele si revistele porn, sofezi decent, injuri dar nu te dai jos din masina, nu scuipi pe strada, stii sa suporti si fondul de ten si conversatiile despre vopseaua de par, dar preferi sport sangeros 3 in loc de o prezentare balenciaga, ti-ar placea sa iesi si cu ai tai si cu ai mei amici, cari plase de la supermarket fara a-ti da duhul si fara sa miauni ca mai voiai o cola, aluneci in world of warcraft dar esti in stare sa lasi un raid la o parte pt o partida de sex tantric cu lumanarele, deci daca esti in stare sa intri intr-un magazin de lenjerie intima si sa-mi faci un cadou care sa-mi vina, esti liber, ai realizat ca ai brusc kef sa te invoiesti de la serviciu pt ca vrei sa stai in pat cu mine pana la 12, lasa un mesaj. nu voi incerca sa te skimb, nu-ti voi cere decat sa te epilezi inghinal, daca ai uitat sa faci asta inainte sa pui mana sa imi raspunzi cu ardoare.

another cherry spunea...

Altcineva, te rog mult sa incerci totusi sa pui aici parerea bunicului cu pricina. ma intereseaza.
si esti sigur ca este un functionar de la Allianz? Deci acolo sa ma adresez?
Stii, asta cu harnicia. Ai vz la ce ma refeream> la chef de viata, la nelene.

another cherry spunea...

Maco, da' stiu ca esti pretentioasa, nu gluma!
:)