luni, 25 februarie 2008

despre cum eu visam sa il sarut cu limba, in timp ce el voia doar sa-si cumpere un TV mare sau ce lucruri incepi sa vezi cand vrei cu tot dinadinsul

era iarna. era frig. era duminica. sa nu scoti un caine afara. d-apai o cireasa.

as fi lenevit in pijamaua cu vaci toata ziua. band cafea si ascultand muzica buna. cochetand cu lista mea de mess.

dar vb putin cu k. pe mess, si imi spune ca merge la targul HiFi si sa vin si eu. inima mea budibum-budibum. vrea sa mai cheme pe o prietena buna. ce dragut ca e timid.

mi s-a infiorat pielitza subtire de cireasa. imi placea k. mult. voiam sa-l sarut cu limba intr-o zi. asa ca m-am luptat cu mine, m-am tavalit pe jos prin toata casa, ratiunea inclestata cu biata simtire. am iesit prin geamul de la sufra. mi-a curs sange din nas. a castigat simtirea.

am pus tot ce aveam pe mine si am iesit. acolo, am dat peste multe fire, ecrane si gadgeturi. am petrecut 2 ore cu tehnologia. n-am stiut ca pot sa ma uit atat la ultimele tehnologii. cand de fapt nu mi-a pasat vreodata nici macar de primele.

targul era intr-un hotel, fiecare brand de fire si mufe intr-o camera. unele camere aveau lumina difuza. mmmmmmm. altele aveau canapele moi si comode pt 2 pers. mmmmm. in altele se difuza un film care parea ca ne place amandurora. hm.

conversatia nu luneca libera. ci gogaltz-gogaltz, cum inghitea lupul sarmalele caprei inainte sa moara. dar am zis ca nu conteaza. ca sa nu fiu carcotasa si sa ma uit la nimicuri. in fond in conversatie sta puterea?! eu voiam sa-l sarut cu limba.

am iesit de acolo cu mintile funda. de atata incordare psihica si apropiere fizica.
asa ca atunci cand a sunat sa zica hai la un ceai, am gonit prin zloata cu 92 km/ora.

la ceainarie, cuvintele nu se luau de mana impletindu-se natural. se loveau cu zgomot de pereti si cadeau cu un horcait de podea. umorul meu, stiti, umorul meu, pt care mai cititi acest blog despre nimic, era plecat undeva departe. umorul lui k., va asigur ca are umor, nu era nici el in forma.

nu-i nimic. asa e intre oamenii maturi. ne e mai greu. am trecut prin multe. avem diverse ezitari si panici. ideea e sa vrem. iar eu voiam tare. sa-l sarut cu limba.

mi-a comandat k. un ceai care se desfacea incet-incet si lasa o floare rosie sa iasa la final. destul de porn. eu cireasa simtitoare, a tb sa-mi apropii de nas in mod repetat sticluta cu saruri ca sa pot rezista.

nu ne-am mai vz o vreme. n-am inteles. am vb pe mess, cand mi s-a parut ca se comporta ciudat. m-am plictisit. si mi-a trecut si pofta sa-l sarut cu limba. l-am trecut la laditza cu ciudatzenii din metropola. apoi am uitat.

pana ieri, cand am vb. si ne-am explicat. eu ii zic stii, am vrut sa te sarut cu limba. el zice stiu, si eu am vrut, dar pe a cherry. m-am luminat toata. deci el o placea pe a cherry, prietena mea draga. si mie mi se parea ca pe mine. hahaha.

si acum, eliberati de sule-n coasta si cu mintea limpede, ce bine ne-am inteles. umorul meu si umorul lui s-au imprietenit. fara presiune, lejer.

da. am fost intr-o duminica de iarna vitrega cu un prieten la un targ de tehnologii performante. el voia doar sa-si cumpere un TV mare. eu voiam doar sa-l sarut cu limba.

de unde se intelege clar cum pana la urma, indiferent de faptele care ti se prezinta, tu intelegi tot ce vrei. bine, poate si semnalele lui k. erau destul de confuze...si catre a cherry si catre another cherry.

lipsa de comunicare. bygones.

4 comentarii:

Anonim spunea...

asa, nu-i nimic.. vorbiti despre mine ca si cum nu as fi aici. nicio problema.
mda, semnale complet amestecate cu lipsa.
intrebare: cine e K? cine cred eu?

B spunea...

ceva misto la standul nakamichi?

dimitri spunea...

:D @ liarliar

another cherry spunea...

e prima data cand aud numele asta.
poate era, cine stie.
eram surescitata, nu puteam face mai multe lucruri deodata.