sâmbătă, 9 februarie 2008

uite cine vorbeste

mor dupa oamenii care imi dau sfaturi de cum sa-mi imbunatatesc diferitele sectoare ale vietii mele, dar ei sunt varza tocmai la capitolele alea.

adica grasii care ma invata pe mine cum se slabeste eficient, dar ei raman mereu tot grasi.

sau oamenii ale caror vieti sentimentale sunt guvernate de batranul actor, haosul, dar se uita cu ochi critic la mine. si ma invata cum sa am legaturi de succes.

sau aia carora le sare mustarul din nimica toata, dar imi zic mie sa incerc sa raman calma. ca uite, prea sunt tensionata.

imi plac sfaturile in general si nu cred in zicala aia ca tb sa te abtii de la a da sfaturi, ca nush ce. e f bine sa incerci sa-ti ajuti aproapele.

dar ce prestanta ai tu in fata mea, cand imi tii speech-uri despre lucruri la care tu insuti demonstrezi, cu date concrete, ca nu te pricepi deloc?!

deunazi eram la sala si vine o huiduma cu care nu ma cunosteam. pentru ca sunt carismatica chiar si cand tac, m-a abordat. eu prietenoasa, am raspuns binevoitor.

huiduma, o femeie altfel, m-a intreabat la ce am fost. aerobic, zic eu. aaaa, nu te mai duce, n-are nici un rost. inotul e cheia. mie nu-mi venea sa cred. cheia spre ce?! sa ramai o huiduma?

oare ea, huiduma, se vedea o sirena? si incerca sa ma faca si pe mine, care sunt pe bune o sirena pe langa ea, si de fapt in general, sa ajung ca ea? de necrezut...

o prietena blonda (dar nu cea optimista cu ochii albastri) m-a intrebat daca am un iubit. nu, zic, acum nu am. aaaa, pai tot singura? inseamna ca faci ceva in neregula. si uite ce cred eu, ca asta e problema.

si ma introduce in itzele complicate ale unei discutii despre cum ar trebui eu sa-mi gestionez viata de cuplu.

ea, blonda, e singura de cand o stiu. o buna bucata de vreme. iar eu, un caz disperat dupa parerea ei, doar de putina vreme. si totusi ea voia sa ma invete pe mine cum sta treaba, ca sigur e ceva gresit.

de isterici care-mi zic mie sa incerc sa ma linistesc, ca uite nervii imi fac rau si atrag energie negativa, nu mai vb.

pe bune. uite cine vorbeste. si rade ciob de oala sparta.

16 comentarii:

Anonim spunea...

in aceeasi ordine de idei te sfatuiesc sa ai rabdare si iti stau la dispozitie cu orice fel de sfaturi despre viata profesionala

Anonim spunea...

Pe mine ma sperie oamenii extrem de slabi care imi dau sfaturi de slabit, oamenii care duc cea mai anosta viata de cuplu casnic posibila si imi dau sfaturi despre relatia de cuplu, culturistii care ma invata cum sa fac cu ganterele. Si altii.

Adica aia care ar avea dreptul, insa e infricosator in cazul lor.

another cherry spunea...

:)
si pe mine.
exista cale de mijloc? cu cine putem sa traim ok?

Monica spunea...

cerise, ici la femme blonde...pai rezulta ca ai nevoie de puterea egzamplului dar nu chiar?
uite, eu te sfatuiesc sa dormi noptile. asta e cheia. o mie si una de esplicatii. numai ca o sa iti spuna a cherry de ce ai putea sa-mi dai un pumn in nas, la faza asta:)

another cherry spunea...

haha, sa inteleg ca ai vrea sa le dormi, dar nu prea iti iese. si atunci macar sa bag eu.
da, asta era:))
alta cireasa blonda

dimitri spunea...

fa cum zice popa, nu cum face popa.

ma sparge cum din cand in cand gasesti cate o zicala care nu mai lasa loc de interpretare.

dar altfel... nu stiu ce sa zic. in general apreciez sfaturile, cu exceptia celor care au ca scop schimbarea firii mele morale (ar fi totusi cazul sa te maturizezi si tu) care ma scot din minti si ma fac sa imaginez diverse continuari pe cat de neasteptate pe atat de sangeroase (nu BLAM vreau BLAM sa BLAM ma BLAM maturizez!!! BLAM BLAM BLAM CLIC CLIC CLIC)

mda cam pueril stiu

another cherry spunea...

pai si eu le apreciez. dar vezi bine ca unii nu-si aleg bine domeniul la care sa fie experti:)
eu dau si iau sfaturi cum respir, cand e cazul.
cum ar fi sa sfatuiesc eu lumea sa nu mai bea atata cafea?!

another cherry spunea...

ah, bine, incerc sa am rabdare, desi e cel mai complicat din lume asta pt mine:)
si cum sa fac sa ma vand mai eficient pe mine, brandul meu, acolo unde ma intereseaza?
calutzuleeeee

Anonim spunea...

hahhahahhahaha.....tocmai asta era ideea...nu sunt inarmat cu rabdare deloc si sunt cel mai nepotrivit om sa dea sfaturi profesionale...pot spune doar ca e bine sa faci ceva ce iti place

another cherry spunea...

stiu ca despre asta nechezai, dar m-am gandit sa te incerc. sa vad ce sfaturi poate sa-mi dea un calutz nerabdator despre cum sa-mi imbunatatesc viata profesionala?
pe acelasi model cu grasii care imi dau sfaturi cum sa slabesc:)
tb ca ai si tu speech-ul tau despre job:)

Anonim spunea...

bineeeeee.....sa nu zici ca nu te-am avertizat ca sunt varza la capitolul asta...desi stiu unde si cand am gresit...in sfarsit...fii atenta...ma repet...e foarte important in opinia mea sa faci ceva ce iti place...in felul asta esti mai motivata sa te implici si sa sa-ti cresti sansele de a avansa, de a fi observata, de a avea rezultate superioare, etc

toate astea ti le spune un om care a terminat facultatea de management si care a ajuns sa curete plaji in costa rica....hahahhahahaha

si altceva...nu-ti construi viata in jurul activitatii profesionale pentru ca ce faci tu nu are nici un rost, se va narui, se va disipa si tot asa...incearca sa te axezi pe viata persoanala

vezi unde am ajuns? vezi ce mi-ai facut? m-ai facut sa aberez...ma opresc...pa

iti urez sa-ti fie bine

Anonim spunea...

Desi sunt mama lu' another cherry, si stiu ca nu-i plac deloc sfaturile, eu to i le-am dat! Cel mai des ii spun "carpe diem"! Si asta- sfatuiesc pe toti oamenii dar mai ales pe cei mai tineri, pentru ca daca nu o faceti acum, va spun, ca o buna cunoscatoare, mai tarziu nu mai este cazul. Saluti a tutti!

another cherry spunea...

mami, sfaturile tale sunt perfecte!
n-as fi fost o alta cireasa reusita dc nu mi le dadeai. si dc nu mi le-ai da in continuare.
te pup si te iubesc:)

another cherry spunea...

calutz, spui lucruri dragute, nu aberatii.
sunt 100% de acord cu tot ce ai zis.
de-aia nu sunt in continuare la porsche, incercand sa devin o sefa.
si scriu materiale pentru un site, dupa 12 ani de corporatii si business.
:)

Anonim spunea...

urasc cand cineva imi tine morala pt ceea ce fac

another cherry spunea...

si eu urasc, mai ales ca moralistii, cum ziceam, sunt cele mai nepotrivite persoane sa tina morala. dar tocmai pe ele le mananca...