luni, 19 mai 2008

troia lui brad pitt

ce n-as da sa traiesc in troia lui brad pitt. macar un pic.

stiu, filmul a fost lansat de multa vreme. deci ce mai vreau eu acum.

ce vreau? sa impartasesc emotia. pe care o simt inca atunci cand il vad pe brad pitt cum inunda ecranul cu pielea aurie ca o placinta bine rumenita. coapta exclusiv pt mine. si inca alte cateva milioane de femei din lumea-ntreaga.

sa explic praful de minune din inima mica de cireasa cand il vad cum se zbate, loveste, se lupta, tresare in timpul bataliei. nimeni nu se lupta ca brad pitt pt castigarea unor batalii, orice batalii. e cel mai bun.

cand il vad cum alearga in chiloti de tabla pe ecran, in soarele dogoritor, mi se strange sufletul. ma intreb o fi mancat, o avea sosete curate, l-o fi dat cineva cu lotiune pe spate?

desi am vz filmul de multe ori, incerc aceeasi senzatie de neputinta. cand vad cum briseis nebuna intai nu vrea sa se supuna acuplarii cu brad pitt. what were you thinking...you fool.

brad pitt, eu as fi zis da din prima. vreau sa discutam, sa impartim idei, sa ne punem inteligentele si umorul sa se sabieze in lupta dreapta. sa iti arat cum sclipesc si eu, in mic.

las-o pe briseis. pick me. pick me. si nu te vreau pt corpul tau. ci pt inteligenta pe care o simt pulsanda. si vreau sa pun pe ea capastru din fire de aur.

desi in somn probabil as face febra mare si as musca din carnea ta de piersica tare. o cireasa care isi pierde mintile si musca dintr-o piersica. ce vremuri traim.

paris si hector sunt ok. n-am ce zice. dar brad pitt e o placinta coapta pt fiecare femeie in parte. iti place cu dovleac? e cu dovleac. iti place cu branza dulce si stafide? ce-am mai nimerit-o. iti place cu carne? serviti, e cu carne.

cum e de nemilos, de salbatic, de blond. ce muschi ucigasi de dusmani si definitori de standarde poarta. dar lasa asta. cum ii domina psihologic pe cei din jur. cum e marsav, dar totusi drept si justitiar.

cum il urmeaza toti orbeste. ii inteleg. si eu l-am urma. purtand un scut si armura oricat de grele. as decapita dintr-o lovitura pe cine mi-ar zice el sa decapitez. as strangula, as alerga in arsita fara apa. i-as juca in picioare pe vrajmasi.

ai zice ca e usuratic, la cum arata. dar nu. el se duce, against all odds, si o cauta tot pe briseis. e pt relatii stabile. s-a saturat sa tot zboare din floare in floare. e statornic si serios.

pick me. pick me. bradd pitt, vreau sa merg cu tine la mall. sa ne dam in calusei impreuna. sa radem ca-n reclamele de asigurari si telefonie. vreau sa mancam vata de zahar din aceeasi vata de zahar.

si ce calcai are. ce calcai are brad pitt.

brad pitt. brad pitt. brad pitt.

somebody stop me.

8 comentarii:

Audrey spunea...

Desi e "commonplace" sa-ti placa Brad Pitt, si mie imi place. Ca actor, in primul rand. Culmea. Si abia apoi ca barbat. Desi poate multi (a se citi "multe") l-a admirat in Legendele toamnei, eu abia la Meet Joe Black am inceput sa-l apreciez. Ca actor. Si abia apoi ca barbat. Mi se pare ca poate fi si dur, si dulce, si romantic, si agresiv, si primitiv, si rafinat, si tuns scurt, si cu plete :-).
Brad Pitt! Brad Pitt! Brad Pitt!

another cherry spunea...

Eu ma jenez putin ca sunt atat de simtitoare la un barbat care place tuturor, cum bine zici:).
Dar mi se pare ca are tot ce tb, ca poate sa fie oricine imi tb mie:)). tot cum zici si tu. Si ma emotionez cumplit, fara putinta de impotrivire...

Anonim spunea...

uh!
ti-ai umezit buzele cu dulcea otrava a lascivitatii. gandurile iti sunt tulburi, iar libidoul pune stapanire peste trupul tau.
amare-s cuvintele tale.

dezamagitor post.

Audrey spunea...

Vai, cireaso, ai scazut in ochii mei! Sa lasi libidoul sa puna stapanire pe tine - si implicit pe postul tau -, sa ai asemenea trairi meschine si ganduri tulburi...ntz ntz, sa stii ca daca mai scrii posturi atat de dezamagitoare, imi dau demisia din calitatea de cititoare inraita a blogului!! Am decretat!

another cherry spunea...

HighLander, nu vad nimic rau in lascivitate. nici in tulburare. nici in libidou. nici in trup.
imi pare sincer rau ca tu da:-(

another cherry spunea...

alexandra, iarta-ma si promit sa nu mai fac:).
a fost un puseu de moment. sunt din nou cu capul pe umerii mici de cireasa. NOOOOT!:P

Anonim spunea...

Pai da mai cherry,
eu ti-am spus sa incetezi cu pasiunea, libidouul, sexul care murdareste sentimentele si alte alea. Cum spunea cineva, nu spun cine, intr-un comment aici: viata merita traita, dar nu asa.. cu aventuri de carpe diem :)

another cherry spunea...

cum stie cireasa prietena sa puna plasturi:). deci doamnelor, domnilor?