marți, 14 aprilie 2009

imi plac cheliosii

Transporter_-2 copy

Declaratia mi-a iesit din pieptul opulent prin intermediul gurii roz cu ajutorul limbii vivace ieri. In timpul unei conversatii dintre cele mai agreabile cu mintea de ceai. Careia ii luam interviu. Daca aveti vreun dubiu. Sa stiti ca si ei ii plac. Na.

Dar e valabila si azi. Si va fi de-a pururi. Cat timp vor fi cirese pe pamant. Pestisori aurii in apa. Si vrejuri de fasole ce ajung la cer.

Dar sa murmur, vesel menestrel, despre chelii. E curios ca multe lucruri pot indura purtatorii de sex tare. Sunt de acord fara prea multe zbateri sa fie ochelaristi. Dupa modelul asta e. Rudele si ochii cu purici nu ti-i alegi.

Pleaca infranti capul la vederea umflaturii care li se iteste dinainte-le. Din ce in ce mai gogonata. Si nu se opresc din infulecat nici cand ea atinge proportii hiperbolice, de fantasma.

Si ii impiedica de la a-si mai verifica, fara oglinda, sexul. Sau sarpele cu un singur ochi. Denumire data intr-un film de o bunica care-si avertiza nepoata sa se fereasca de faptura asta perversa care umbla mai mult pe inserat. M-a distrat, ce vreti.

Dar cand vine vorba de chelie, aici e aici. Chelia pare sa fie suprema umilinta. Imediat dupa aceea de a folosi un supozitor. Dar macar in cazul asta, ultimul. Nu te vede nimeni. Si nu stie ca patesti asa rusine intrinseca partilor moi.

Confruntati cu flagelul, barbatii se comporta mai intai ca si cum nu s-a intamplat nimic. Ce, despre ce vorbim? Mi s-a marit putin fruntea. Dar asta pentru ca gandesc foarte mult. Si nu mai incapeau ideile in cea veche.

Cei la care chelia se insinueaza perfid prin rarime. Si nu printr-o frunte de mai mare amploare. Isi lasa parul putin mai lung. Cu aerul ca tocmai se confrunta cu un par valvoi fara precedent. Ca sobolanul care s-a spalat cu foltene si semana aidoma cu ariciul.

Nu mai discut despre cei ca base. Care cand chelia luceste in soare. Decid sa-si lase pleata de rocker doar intr-o parte.

Si apoi obliga, cu o naivitate sora cu nebunia. Ciuful cu pricina sa traverseze impotriva firii chelia. Lipindu-se acolo ca o caciulita aberanta. Stiti cu totii ce se intampla cand e vant.

Barbatii normali cedeaza. Si isi arata capul nud in vazul lumii. Sunt resemnati dar tristi despre subiect. Si li se pare ca sunt confruntati cu o napasta. Dar vecinul de jos, care e mai in etate, ce o fi mancat? Ca e asa de stufos incat sfideaza.

De ce eu? De ce eu?

Si acum mai zic o data. Mie imi plac cheliosii. Mi se par mai interesanti ca si look decat alti barbati, mai imblaniti. Si ca mine sunt multe. Nu sunt singura enclava feminina care crede ca o chelie sanatoasa e sexy ca la balamuc.

Asta am avut de spus. Si hai, la cat mai multe chelii purtate cu mandrie. Ca merita.

17 comentarii:

thea spunea...

Absolut de acord cu cheliosii!:)

another cherry spunea...

@thea: sus cheliosii. dar oare ei stiu?

@Giolly: iti dai seama ce faci acum, nu? :P

ruxa spunea...

dap, si eu votez cu cheliosii :)
si cu barbatii care au barba de 2-3 zile. si cu uratii gen steve tyler, mmmmm, yummy!

(lasa'i sa nu stie, ca li se urca la.. cap!)

Baloo spunea...

Daca-mi aduc bine aminte, acu' ceva vreme explicai de ce-ti plac tie barbatii de 30 ani. Unul din motive era ca inca au par. Presupun ca te refereai la ala de pe cap. :)
Deci...dupa postarea asta, concluzia care se impune e ca-ti plac barbatii. Cu sau fara par. Pe cap. Da' asta se stia deja, dat fiind faptul ca interactiunea(-ile) ta(-le) cu barbatii e una din temele recurente in creatia ciresistica. :P

Tomata cu scufita spunea...

:)) Hm... stau sa ma gandesc daca eu am ceva cu ei sau n-am. Adica mie imi place parul la barbati, da' si daca is chei pot fi sexy. Stiu ca Bruce Willis facea din asta o adevarata tragedie, pana s-a tuns chel de tot si arata super tare. Cred ca asta rezolva multe chestii, tunsul zero. Adica daca tot te deranjeaza, macar fa din asta un atu sexy. :)

Data viitoare cand un tip mi se mai pare sexy o sa dau importanta si parului, daca il are sau nu. :P

another cherry spunea...

@ilinca dima: rrrrrr, barba de 2-3 zile care suplineste parul de pe cap e mare smecherie. deci da? sa tac? biiine:). dar pot sa-i zic macar unui chelios anume? unul doar.

@Baloo: mda, cam asa e, n-am cum sa ma apar. Imi plac cu par prin locuri (cap, corp). Dar uite ca, la fel de mult, imi plac cheliosii de numa:P.

@tomata: pai sa ma tii la curent, intr-adevar. cat despre domnul din imagine, e mortaaaaal:)

ruxa spunea...

cherry, doar daca nu coincide accidental cu un altul, de care ma interesez eu, tangential si amuzat :)

LiaLia spunea...

Draga mia, total de acorduri cu tine. Nici eu nu înţeleg de ce pierderea părului la ei e echivalent cu lăsatul sânilor la noi. Că doar, vorba aia, trăim epoca maşinii de tuns multifuncţională şi a wander-bra-ului. Dar personal abia îmi revin în simţiri mai simpatice faţă de chelioşi, după ce am fost traumatizată de fostul (pentru prieteni Răposatu) care s-a dovedit a fi un dobitoc sinistru. Şi fiind chel şi mândru de asta, o perioadă am asociat ideea de chelie cu scârba. Dar odată cu Jason Statham am revenit la sentimente muuuult mai bune. Aşa că long live chelioşii! Apropo, gagicu tocmai mi-a spus că vrea să-l rad pe cap vineri seară. Şi ce mişto gâdilă :))))))

varanus spunea...

Merci, Madame! I m here! Sunt în club decînd, în armata, mi-au ordonat să-mi scurtez părul, că eram cam rocker. Revoltatul din mine a sărit ca ars şi s-a ras pe tidvă. Am fost pedepsit, dar aşa-mi port pleata de-atunci. Nici nu mai ştiu ce culoare avea pilozitatea mea, sau dacă eram creţ au ba. Pre mulţi i-am speriat, că, la ora aia, raşi pe cap erau doar puşcăriaşii. Dar şi pe mulţi (multe) i-am (le-am) derutat: criminalul cu ochelari de citit!
Cînd colo, sub luciul craniului, un sensibilos, vai de capul lui...

lya spunea...

hmm...deci cheliosi si cu nasul mare, nu? :)

ana spunea...

mie .. mie .. îmi plac bărbaţii cărunţi. grizonaţi. albi de-a dreptul şi de-a stângul. vezi dan chişu. mmmm.

another cherry spunea...

@ilinca dima: la mine numele incepe cu s. suntem ok?:)

@LiaLia: chelie placuta pentru vineri, iti doresc. cat despre lasatul sanilor, habar n-au ei ce sentiment de neputinta te apuca. si cum si eu sunt de acord ca sexy pleaca putin, daca e sa judecam doar ambalajul. desi sexy e si a state of mind. aoleu, ce m-am complicat:)).

@varanuse, deci ai si tu inima si sange cald. ce chestie! si oricum, cu asa descriere, cred ca mor deja damele dupa tine:P.

@lya: daaaaaaa. daaaaaa. si coroiat.

@anna: grizonati si cheliosi? sau doar grizonati?

Fluture spunea...

Doamna Cireasa, in narcisismul meu, am crezut ca vorbiti despre mine in postul la care tocmai comentez.(acum m-am inrosit in obraji si pe... chelie).

Ce ma fac? Am si nasul coroiat si chelie. Aoleu, ce ma fac? (acum imaginati-va ca umblu prin camera si imi smulg parul - metaforic vorbind - de pe cap)

Revenind. Din surse demne de incredere, se pare ca femeilor le plac cheliosii pentru ca acestia emana un miros asemanator cu mirosul de bebelusi. Bineinteles, daca nu put a transpiratie. Cheliosii, nu bebelusii!

Va multumesc si va rog sa nu sariti pe mine :-)

ruxa spunea...

cireasa, suntem ok! succesuri si televizoare iti urez! :))

another cherry spunea...

@Domnul Fluture: daca zici ca asa sta treaba, eu nestiind cum arata un Fluture real, atunci desigur ca postul este chiar despre tine. Cat despre mirosul de bebelus, m-ai bagat la intrebari. O sa miros azi, pe tema asta, toti cheliosii cu nesuspiciuni de transpiratie pe care ii intalnesc.

@Giolly: pofta, asta faci:). Ne faci pofta.

@ilina dima: daaaaa, la cat mai multi coroiati:)

jinx spunea...

daaa, I'm all for the bold guys! daca mai sunt si inalti si slabi incep sa ma comport prosteste :D

another cherry spunea...

@jinx: lasa ca ma comport eu cu al meu cap pe umeri si te salvez:D