marți, 21 aprilie 2009

imi vor vecinii sfarsitul?

scream

Pentru ca altfel eu una nu pot sa pricep cum de nu vine nici macar unul dintre ei. Nici macar unul din cei care cresc animale. Si deci sunt mai milosi. Nici unul nu vine sa-mi bata la usa. In pantecul noptii. Cand fac sexualitate si sexism.

M-am gandit de multe ori. Ei n-au cum sa fie siguri. Daca eu traiesc clipe de extaz. Cazul fericit.

Sau intre timp m-am facut actrita. Si repet pentru o piesa sangeroasa sau pornografica. Cazul neplacut. Trebuie sa-mi fie tare greu acum cu reorientarea asta profesionala. Si chiar in plina criza, of.

Sau picur pic-pic-pic stropi de agonie. In timp ce niste hoti imi fura tot si ma si leaga fedeles. Si eu urlu cireasa ingrozita. Ca ei fug cu laptop-ul meu in care am toate materialele. Cazul trist.

Ce ma deranjeaza e ca in rarele momente. Cand ne intalnim pe scara. Sunt mierosi, ca si cum ma adora. Si isi dezvelesc dintii de atata placere sa ma vada. Ce faci cireasa. Uite am gatit varza. Na si tu, ca stiu ca ti se intaresc sfarcurile de pofta.

Si cum cade inserarea. Parca nici nu-i mai intereseaza ca exist. Nu stim cireaso de ce chirai ca din gura de femeie. Si nici nu prea ne pasa. Le avem si noi pe-ale noastre.

Cred ca dintre multele defecte pe care le au mereu vecinii. Atitudinea manfisista este unl dintre cele mai scarboase. Chiar daca jenant. Mult mai potrivit cu ce astept eu de la dumnealor. Ar fi sa bata la usa. Si sa intrebe direct.

Cireaso: iubesti? sau mori? Cat le-ar lua? O nimica toata. Dar ce sa mai. Cand omenie nu e, nimic nu e.

Si dupa aia mi-am dat seama ca lucrurile se leaga.

Doamna doctor de vizavi. M-a intrebat in cateva randuri pana acum. Daca nu cumva vreau sa-i vand ei apartamentul. Lucru care m-a facut sa ma enervez major. Sa mi se incalzeasca si sa mi se faca rosu instant capul. Si sa-i scuip nitel venin pe taiorul caraghios.

Si poate ca e un complot in tot blocul. Si de fapt ei spera intr-ascuns. Freacandu-si mainile. Ca eu mor in sfarsit de placere dupa fiecare noapte de dragoste. Sau ca dau hotii.

Dar cireasa nu se pierde. Ci cu fiecare noapte cireasa se transforma. Deci vecini, puneti-va pofta in cui.

10 comentarii:

ana spunea...

terribly cute

Anonim spunea...

Esti tacanita! Zau asa, daca te bantuie ganduri de-astea.

carlitos spunea...

"iubesti? sau mori" :)))))))))))))))))))))))))

pana la urma, raspunsul l-ai gasit tot tu: sa iubesti pana mori! sau sa mori iubind! ;)

another cherry spunea...

@anna: :)

@Anonim: daca ai stii ce ganduri ascund eu sub craniul asta diafan...trebuie sa vorbim despre asta:P.

@carlitos: ah, sa mori iubind. ce nebunie imbietoare.

mimi spunea...

depinde cat de subtiri sunt peretii. eu am avut un vecin care statea deasupra si se auzea perfect ce facea prin pat cu iubita, mai ales ca si patul se misca la fel de ritmic ca si el, iar la sfarsit respectivul domn anunta si vocal ca spectacolul e la final.
nici pentru un moment nu mi-am inchipuit ca l-ar jefui hotii :)
si da el era mai zgomotos decat ea.

LiaLia spunea...

Hahahahahahaha!!!!!! Ejti nebunăăăăă!!! Eu de aici înţeleg în primul rând că ai avut parte de bucăţică, altfel nu pricep de unde ţi-a venit aşa inspiraţia aiurea :D Aşa că aplaud zgomotos şi bucuros. În al doilea rând, înţeleg că eşti conştientă de forţa plămînilor tăi în cazuri de plăcere maximă, ceea ce e foarte bine, că dacă noi nu suntem conştiente, atunci cine? Şi, normal, mi-ai adus aminte de o păţanie personală :)) Acu vreo 2 ani a stat pretena mea Iulia la mine. Şi mă văd la ceva timp cu vecina de dedesupt (fostă prostituată de profesie), care îmi spune: Liuţo, vezi să nu se ia babele de tine că nu ai trecut-o pe prietena ta la întreţinere, că ştiu că doarme în dormitorul din spate, că am auzit-o de câteva ori şi mi-am spus "asta nu e Lia" :)))))

Baloo spunea...

Eu cred ca pe vecini nu-i deranjeaza prea tare, de aia nu-ti zic nimic. Asa macar au despre ce discuta dimineata, la cafea...probabil fac clasamente, dau note, in functie de amplitudinea si durata vocalizelor. :) Nu m-ar mira ca, intilnindu-se cu prestatorul (prestatorii? ;-)) de servicii provocatoare de sunete nocturne, sa-l bata pe umar si sa-i zica asa, intr-o doara: "Buna treaba baiatu', ai fost la inaltime!" sau "Aseara parca n-ai fost in apele tale, esti cumva stresat?".

Altfel, doctorita aia cred ca vrea sa-ti cumpere apartamentu' pentru proprietatile lui curative, ca doar e clar ca face bine la plamini. :P

laly spunea...

Hahahah:)
Urmatoarele ar trebui sa se alature celorlalte porunci:
1.Sa nu-ti doresti sa-ti bata vecinii la usa;
2. Sa nu-ti doresti sa iti puna scobitori in sonerie sa trebuiasca sa va deplasati "dansand" sa scoateti lita curentului electric;
3. Sa nu-ti doresti sa te intalnesti cu ei pe scara blocului sa te intrebe ce droguri iei, ca ei n-au mai auzit niciodata de facut dragoste ore in sir...

ca sigur, dar cel mai sigur, ei nu te vor intreba vreodata daca iubesti sau mori. Ei stiu sigur ca iubesti si le e ciuda :D

another cherry spunea...

@mimi: poate ca hotii il jefuiesc in fiecare zi hotii, prin urmare acum e sarac lipit. iar tu doar te miri si nu-ti pasa nici cat negru sub unghie:)).

@LiaLia: hahahaha, deci vecinii stiu cum face liuta si cum face iuliuta:)). ce taaaare. deci noi stim toti practic, unii de altii. am ajuns sa ne si plictisim. bine, o sa mai schimb tonul. si da, am avut. parte.

@baloo: :P. vecinii au vazut prestatorul de mai multe ori dar au tacut chitic. nici nu i-au aruncat cu petale de trandafir dinainte-i, nici nu l-au hulit. aaa, si daaaa. apartamentul meu face bine la plamani si mentine musculatura in forma, toata musculatura.

@laly: ciuda lor e pohta ce-am pohtit eu. de-aia fac dragoste, ca sa stiu ca sufera ei:).

Baloo spunea...

Cred si eu ca vecinii n-au zis nimic, probabil crapa de invidie. Vecinele, in schimb, s-ar putea sa-i fi spus cite ceva. ;-)