joi, 16 aprilie 2009

televizor fara barbat la pachet

man_tv

Mai ieri spuneam ca sunt in cautare de televizor compatibil. Pentru cei nu au ragaz pentru click aici. Dar nu vor intelege totusi premisa discutiei. Fac putina dantela explicativa.

La mine s-a demonstrat ca televizoarele sunt aduse de barbati. Vin ei, se uita grabiti prin casa. Apoi aduc si televizorul si o vreme e armonie. Sofaua fasaie convenabil sub fundurile multumite. In ceaun pocnesc floricele. Afara se reface stratul de ozon.

Dupa ce ne saturam de privit impreuna. Ei le scot din priza. Fac firul covrig si pleaca de unde-au venit cu ele la subrat. Sau jucandu-le pe degetul aratator. Ori tinandu-le pe pectorali sau bucile tari, dupa caz.

Vazand insa ca gluma se ingroasa teribilmente. Si ca nu apare niciun hercule care sa-mi vare cu de-a sila dar totusi in chip placut. Un nou televizor in casa. Am schimbat strategia pe 2009. Mi-am zis marunt in barba. Sa procedez dandaratelea.

Sa aduc aparatul intai. Si apoi barbatul ala care mi-e predestinat oricum. Sa fie obligat sa vina degraba, ca manat de uragan. Atras ca un magnet de tehnologia care strange oamenii pe canapea. Ca pasarelele umar la umar pe craca.

A cherry mi-a livrat un televizor negricios. Care a schimbat domiciliul des, fiind deci obisnuit cu haiducia. L-am instalat in sufragerie in locul rece acum. Unde sezuse raposatul, acum 2 ani. Luat in graba de cel mai iubit dintre pamanteni.

Dar cum nu posedam cablu. A ramas cu oglinda fara de viata. Si a inceput sa stranga praf. Daca a cherry uita de el. Probabil ca ar fi ajuns pe sestache pe dasiprimeste. Dar s-a sesizat.

Si m-a trimis sa-mi pun cablu. Prima data nu am putut, obiectiv vorbind. Pentru ca m-a alergat un caine batran si gras. Care isi avea cazemata in scara operatorului.

Apoi, inarmata cu aparatul care ii face pe caini cu nervii. Si cu un ciorap tras pe fata. Sa nu se prinza ca sunt tot eu. Am reusit sa ma strecor la casierie. Si am inchis un contract amiabil.

Dupa ce am strans mana calduros operatoarei. Si am pupat-o pe gura de recunostinta. Am fugit acasa si am asteptat. Echipa a venit. A transpirat (stiu sigur). A montat. Si de-atunci viata mea s-a schimbat.

Azi am fugit de la serviciu pretinzand ca am o urgenta. Ca sa prind Ratatouille. Apoi am aflat ca la 10 e Frida. Si de fapt nu mai am timp de nimic. Si s-ar putea trebuiasca sa-mi dau demisia. Ca sa nu ma concedieze ei, pentru chiul.

Sau macar sa-mi iau maximum de zile prevazute in concediul legal. Ca sa ma pot uita in liniste la televizor. Pentru ca asa, exact cand sunt programe tari. Dana vrea sa-i scriu ceva. Asta nu e viata.

El merge doar de doua zile. Si la usa blocului e macel. Deja m-au sunat de la administrator. Cireaso, vezi de fa ordine in barbatii astia. Cheama-i mai bine pe un stadion. Nici nu e omenos ce faci. Da-le macar apa. Si batoane energizante.

Dar eu zau ca nu pot sa misc un deget. Pentru ca azi o sa fie Frumoasa venetiana. Si am treaba.

7 comentarii:

ruxa spunea...

frumoasa venetiana, dada, si noua ne'a placut mult. asta-seara, zici?
a, era sa uit, si'mi propusesem sa nu. uite aici bunatate de chelios, de'mi vine sa'i organizez un fan club (p'asta il impart, e departe :D)
http://www.youtube.com/watch?v=Sz1idnMQFOA
enjoy

carlitos spunea...

asta nu-i televizor... asta-i cutia pandorei! :)

Anonim spunea...

Uite aici: www.quicksilverscreen.com Acceseaza documentaries, A-Z list si o sa stai mult pe canapea. Incearca orice de pe acolo. De gustibus si pentru incalzire, incepe cu ce a realizat BBC-ul. Apoi da-mi un semn daca te pierzi printre ele :). De principiu functioneaza cele care au titulatura "google" in dreptul lor. Totul e fara contract. Multe Fride si multi Ratatouille o sa gasesti pe acolo.

another cherry spunea...

@ilinca dima: daaaa, e azi la pro cinema. eu o sa cad rapusa sub vraja lui rufus. pentru ca, oi fi apucat sa zic? pe langa cheliosi, coroiati si barbati nitel parosi. imi mai plac si cretii cu ochii verzi:))

@carlitos: pana la urma obiectele din jur sunt ceea ce vrem noi sa le acem sa fie. si cred ca si oamenii la fel. deci da:).

@Anonim: nu pot singura sa fac asta, nu stiu de ce eu si butoanele suntem niste straini. Dar o sa cer ajutor specializat. Multumesc de info.

mimi spunea...

asa pateam si eu cand mergeam acasa si redescopeream televizorul, cateva zile eram in transa.
acum cred ca e mai periculos internetul, tot timpul se gaseste un site sau un blog interesant de citit.

another cherry spunea...

@mimi: eu internet am tot avut pana acum, si stiu pericolele, abia am scapat de totala supunere:). dar tv-ul, tv-ul e pt mine nou...

LiaLia spunea...

Hihihihi, draga mia Cherry, eu am vrut să-ţi spun una alta despre bărbaţii care vin cu lucruri încă de pe vremea primului post, dar atunci încă eram timidă şi te pândeam din umbră :p Am avut şi eu varianta domn cu televizor şi de supărare că la plecare m-a lăsat doar cu un radio ce prindea numai radio romantic (de am devenit foarte melancolică în câteva zile) i-am spus şuierat: "lasă, că următorul o să vină şi cu maşină de splălat!" Televizor mi-am luat singură, but guess what? Următorul chiar a venit cu maşină de spălat :))) De care am ţinut cu dinţii la plecarea lui, ceva vreme mai încolo. Iar maşina mea încă toarce ca un avion la baie :D De plictisit de fugit de la job din cauze de filme tu ştii când o să se întâmple, dar fii vigilentă cu oamenii de la cablu. Zâmbesc şi sunt amabili doar la semnarea contractului, după care ... Dar în caz de probleme dai un semn şi facem un comando împreună, că eu sunt specialistă în muşcat funcţionari de beregată :))