marți, 4 martie 2008

barbatii putin raciti

disclaimer: acesta nu este un articol feminist. din contra: unul de iubire de sex opus, caruia ii vrem binele. si ii tragem clopotele.

si lui a cherry si mie ne plac barbatii. si incercam sa avem respect pt diferentele inerente de constructie si viziune si misiune existente intre cele 2 specii.

de cele mai multe ori, chiar daca nu intelegem, nu vrem sa improscam cu noroi. ne straduim.

dar ni s-a intamplat de destule ori in ultima vreme sa auzim replica asta: nu pot sa ma vad cu tine pt ca sunt putin racit.

adica cum?! noi cand suntem racite, nu renuntam la niciunul din lucrurile pe care le facem in mod normal. poate doar ne rasfatam putin despre asta. dar bagam.

adica mergem la serviciu, facem dragoste, facem cumparaturi, gatim, incercam sa aratam cat mai bine.

cum sa nu ni se pleosteasca codita cand ditamai barbatii ne zic cu voce alba ca nu pot sa se apropie de noi pt ca sunt raciti?! sau ca nu pot sa ne sarute pentru ca sunt raciti? sau ca nu pot sa faca dragoste ca sunt raciti?

n-am avut niciodata curajul sa-l intrebam pe cel care se tine departe de noi in caz de guturai care e ratiunea care sta in spatele deciziei.

nu vrea sa fie cu noi pt ca nu suporta sa il vedem intr-o stare mai vulnerabila decat normal? vrea sa-si pastreze imaginea de superman? cred totusi ca si superman are batista, poate cu initiale, si mai suge strepsils la o rigoare...

nu vrea sa pogoare asupra noastra nemilosul flagel? sau e prea fragil ca sa ne faca fatza fatza in fatza cand stranuta si ii curge nasul?

noi, ciresele, nu stim ce sa facem cu raceala barbatilor. vrem sa le facem ceai, vrem sa le dam aspirina si sa ii indemnam sa puna sosete in picioare. celor dragi vrem sa le facem si frectie. chiar daca la picior de lemn. intentia conteaza.

dar nu putem sa facem toate astea cand ii vedem ca se predau. si ca nu mai vor sa lupte impotriva ravasitoarei maladii.

barbati, nu lasati garda jos! raceala o e epidemie nemiloasa care musca taman cand va vede mai slabi. se cuibareste in sange si se hraneste hulpav cu bucati de carne proaspata.

cand sunteti raciti, lasati-ne sa va cocolim. nu refuzati aspirina oferita de noi. de orice fel ar fi ea.

6 comentarii:

maria spunea...

si cu siguranta cind spun ca sunt putin raciti de fapt nu au nimic, ci doar au auzit un coleg ca e racit si traiesc cu groaza ca se vor imbolnavi.

another cherry spunea...

hahaha
exact! asa e!
pt ca eu cand incerc sa vad simptomele, nu e nici una:))

maria spunea...

evident, simptomele traiesc doar in capul lor. dar preventiv mai bine sa ia antibiotice din ziua in care se anunta ca a aparut o noua tulpina de gripa, care s-a manifestat in africa de sud

another cherry spunea...

:). vreau sa vad cum le curge nasul:). sa vad cu ochii mei.

Anonim spunea...

Hmm, unii refuza subita noastra manifestare de instinct maternal plusat cu cocolosheala, pe motiv ca se descurca singuri, nu sunt slabi, altii vad mai degraba o ocazie sa fie singuri, sa se lafaie in virusi in fata televizorului, in budigai, sosete flausate si halat de baie, cu o tarie in fata si multumirea ca nu e nimeni sa-i bata la cap ca-i dezordine. Anyways, io una tolerez ok gastric si "sunt racit si "sunt prins", "sunt rupt cu timpul", "mi s-a stricat incarcatorul la tel". cand prima, a doua sau ambele impiedica un amarat de sms cu "noapte buna, draga" d p orice numar, ivi vine s trimit o racheta de alerta pe marte sa zguduie planeta aia nesimtitoare, din rarunchi.

another cherry spunea...

u stressymako, uite vezi, pe mine nu ma multameste sms-ul cu pricina. vrea sa-l vad racit fata in fata, cutot ce implica:)