joi, 27 martie 2008

cireasa pizmuitoare

nici nu stiu cum sa incep. mi s-a intamplat ceva tare curios.

n-am fost invidioasa nicio data. nici nu stiam ce e aia. mi-era mila, dar fara strop de simpatie, de cei de care auzeam ca sunt loviti de acest flagel.

mi se pare in continuare ca pizma e una din cele mai rele chestii pe care o poti simti fata de alti oameni. nici macar nu tin oameni invidiosi in jur, atat imi displace.

si uite cum ieri, era deja tarziu si eram obo, am dat pe net (?!), muncind, peste profilul unei femei care m-a lasat masca. n-o cunosc si cu toate asta am ramas pironita. am inghitit informatia despre ea ca lupul sarmalele caprei gogaltz-gogaltz.

mi s-a parut ca vreau viata ei. mutra ei. cariera ei. sufletul ei pereche pe care nu-l cunosc dar stiu ca exista. vocea ei. atitudinea ei. chestiile interesante pe care si le pune pe cap. chiar si pisica ei. da, vreau pisica ei. le vreau pe toate. si le vreau acum.

oamenii invidiosi sunt in general invidiosi pe lucruri fizice, tangibile. si in special pe staruri si celebritati. si bani. si masini si case si vacante exotice si blanuri si bijuterii.

femeia asta e putin cunoscuta. dar nici vb de celebra sau bogata. iar mie mi s-a parut pe loc ca ea traieste viata mea. ca mie ar tb sa mi se intample, cuvant cu cuvant, tot ce i se intampla ei.

cand am citit cele cateva chestii scrise de ea, mi s-a parut ca citeaza de la mine din cap. apoi a cherry a dat la ea pe profil peste o expresie rara care imi spune ff mult mie. folosita de cineva care imi place. incredibil. deci s-ar putea ca femeia asta sa abia vreo legatura cu el?!

inca nu m-am linistit. am un vierme mare in stomac. care ma mananca profund. vreau sa fiu femeia asta. vreau s-o cunosc si sa apas pe un buton ca sa fac rost de tot ce are ea. inclusiv ambalaj si context.

hm. am innebunit. tb dus cu apa rece. alta cireasa nu este si nu poate fi asa. alta cireasa e multumita tare cu viata ei si n-o intereseaza realizarile si achizitiile altora.

somebody heeeeeeeeeelp!

2 comentarii:

Diana Adela Martin spunea...

si cine este aceasta femeie? vreau si eu sa simt o leaca de invidie

another cherry spunea...

pai stiu si eu daca ti se potriveste tie? e o femeie normala, care canta jazz si are niste poze si texte pe site care comunica faptul ca are o viata ff misto.
de fapt asta mi-a placut. ca pare ca se simte ff bine in pielea ei.
parca n-as zice cine e:). ma jenez...