luni, 10 martie 2008

DA! Papa ne citeste pe ascuns!

da, e vb despre Papa de la roma. nu altul.

si nu, nu suntem arogante. avem dovada clara ca ne citeste pe ascuns. si apoi trece prin filtrul personal (e normal asta) si da directive de acolo, de la vatican. in functie de ideile pe care le ia de la noi de pe blog. directive care se aplica apoi in toata lumea.

deci e gresit sa consideram ca noi, ciresele, 2 femei blonde salajence si darze dintr-o capitala recent europeana, conducem lumea? nu cred. am luptat mult sa ajungem aici. lumea nu ofera sanse egale. e o jungla.

oricum, judecati si singuri.

acum vreo 2 sapt am pus un post despre noi propuneri de pacate pe care le avem noi,
ciresele, catre biserica. si ziceam acolo tot felul de lucruri. ca sa fii plicticos tb sa fie un pacat, ca sa lasi prietenii sa plateasca nota ta la restaurant e un alt pacat. si altele.

culmea e ca noi, avand treaba multa, n-am apucat sa ne adresam oficial Papei cu cererea. si nu mica ne-a fost mirarea afland astazi de la radio ca papa a introdus 7 noi pacate!

ba a pus chiar mai multe chiar decat am cerut noi atunci, de frica sa nu ne lacomim.
e drept ca nu sunt chiar aceleasi pacate pt care am militat noi pe acest blog. care ajuta si sustine luarea marilor decizii ale lumii moderne.

dar Papa e un om intelept si sigur a avut tot felul de ratiuni complicate pt care nu a putut sa ne ajute chiar cum doream. poate nu e momentul inca.

dar acum ca primul pas e facut, noi o sa facem presiuni, din pozitia privilegiata pe care o avem. o sa facem lobby sa le treaca prin senatul lui si pe ale noastre. eu am multa experienta in PR. stiu cum sa-l iau.

Papa nu a apucat sa ne informeze oficial ca ne-a dat curs dorintelor. dar ne asteptam sa primim din clipa in clipa veste de la el. si desi suntem ocupate, nu o sa ne dam inapoi si o sa-l ajutam de cate ori va avea nevoie.

aoleu, ma scuzati. tb sa fug. ne suna blair care ne intreaba ce parere avem: dc sa mai faca un copil acum sau sa mai stea pe coada lui pana in 2009.

2 comentarii:

dimitri spunea...

Sapte pacate noi?! Da alea vechi ce-aveau, nu cred ca se plictisise nimeni de ele? A’nebunit papa.

another cherry spunea...

e, pai raman si alea vechi. dar a considerat ca lumea s-a schimbat. deci si la pacate tb un update.

asa mi se parea si mie, desi nu ma gandisem chiar la astea:)